LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Whatsapp = ios dersek, telegram = android olur. :P
yanlış benzetme olmuş bu :D çünkü telegram kullanan az oyzden konuscak kımse yok oyzden ios telegram olr :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar yardım edicek kimse yokmu ?
bence kilit ekranında hava durumu anımasyonunu kaldır ve otomatik güncellemesini devre dısı bırak

Hangousttan yazmadım merak ettim. Mention attım :D
ya bu aralar telefon ile ilgili bişiler deniyorum da oyuzden yanlısıkla bildirimleri kaldırmışım :D :D teknik hatalar :P

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostlar sacma bi soru daha kamerayi 13mp ozelliginde mi kyllanmaliyim yoksa w10m de mi bu arada frkettimki 13m yi secince tam ekran fotograf cekmiyor bilgilendiricek arkadas var midir

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanlış benzetme olmuş bu :D çünkü telegram kullanan az oyzden konuscak kımse yok oyzden ios telegram olr :P

bence kilit ekranında hava durumu anımasyonunu kaldır ve otomatik güncellemesini devre dısı bırak

ya bu aralar telefon ile ilgili bişiler deniyorum da oyuzden yanlısıkla bildirimleri kaldırmışım :D :D teknik hatalar :P[/QUOTE

otomatık guncelleme kapalı ana ekranda sadece wıdget var

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostlar sacma bi soru daha kamerayi 13mp ozelliginde mi kyllanmaliyim yoksa w10m de mi bu arada frkettimki 13m yi secince tam ekran fotograf cekmiyor bilgilendiricek arkadas var midir
13 mp kullanırsan kaliteli olr ama g2 de iken tam ekranda göremezsin (baska cihazları bilemem) ama diyosan ki ben tam ekran foto gormek ıstıyorum dıye 10mp kullanırsın, sana kalmıs bır sey bu

ya bu aralar telefon ile ilgili bişiler deniyorum da oyuzden yanlısıkla bildirimleri kaldırmışım :D :D teknik hatalar :P[/QUOTE

otomatık guncelleme kapalı ana ekranda sadece wıdget var

o zaman durdur de bir kac saat sonra bak

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G3u farklı renkte alacam. Ya gold ya mavi :D

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
13 mp kullanırsan kaliteli olr ama g2 de iken tam ekranda göremezsin (baska cihazları bilemem) ama diyosan ki ben tam ekran foto gormek ıstıyorum dıye 10mp kullanırsın, sana kalmıs bır sey bu

durdur butonuna basıyorum ancak kendılınden tekrar calısmaya baslıyor

acaba root yapıp hava durmunu kaldırsam ıyı olurmu...

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Meraba arkadaşlar benimde gmde mi lg g2 mi sorusuna kendime göre bi cevabım var.
Uzun süre kullandım g2yi satmak zorunda kaldm bu arada başarı garantili 1 aylık cihazdı 1200 liraya sattım.
Şuan gm discovery kullanıyorum ve denemediğim rom kalmadı bayada araştrdım g2 nin arayüzünün oldugu bi rom atıyım diyede bulamadm en kısa zamanda tekrar alacagım g2 yi. Diyeceğim şuki g2yi kullanıp o özelleştirmelere alıştığınız zaman bırakamıyorsunuz. Ve g3 cikacak diyorlar ama g2nin tadini verecwgini sanmiyorum diacovery elite in incelemesinide izledim ama cigaz tırt yani lg g2 olamaz. Ben aylarcakullandm ve inanılmaz bir cihaz g2. Şiddetle tavsiye ediyorum.. :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
hava durumunu kaldırabılsem sorun cozulur ama kaldıramıyorum
hava durumunu kaldırmadan da sorunu cozmenın bır yolu vardır ama şuan alkıma hiç bir şey gelmemekle birlikte wifi ye girip gelişmiş wifi diyerek wifi kapalı olsa da taramaya izin ver (ona benzer bişiydi) secenegini kapatırsanız wifi şarj harcamaz

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hava durumunu kaldırmadan da sorunu cozmenın bır yolu vardır ama şuan alkıma hiç bir şey gelmemekle birlikte wifi ye girip gelişmiş wifi diyerek wifi kapalı olsa da taramaya izin ver (ona benzer bişiydi) secenegini kapatırsanız wifi şarj harcamaz

evet dedıgınızı yaptımbu arada pıl tuketımı %54 tu yaklasık yarım saatte %52 ye ındı acaba daha ınermı

evet dedıgınızı yaptımbu arada pıl tuketımı %54 tu yaklasık yarım saatte %52 ye ındı acaba daha ınermı

şuanki durum bu

A2mLnQ

şuanki durum bu
A2mLnQ.png

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

şuanki durum bu

A2mLnQ

şuanki durum bu
A2mLnQ.png
inmeye başladıysa zaten kullanımı azalmıştır, daha iner, istersenz şarjı fulleyin snra trekrar bakın, o zaman orası da sıfırlanıyo da

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inmeye başladıysa zaten kullanımı azalmıştır, daha iner, istersenz şarjı fulleyin snra trekrar bakın, o zaman orası da sıfırlanıyo da

çok teşekkür ederim deneyip size tekrar durum bildiricem birde bu hava durumu temasını kaldırsam bı faydası olurmu ?

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim deneyip size tekrar durum bildiricem birde bu hava durumu temasını kaldırsam bı faydası olurmu ?

Eğer önemli değilse hava durumuyla ilgili kullandığınız ne varsa kaldırın, widget falan. Bi de telefonunuzu tam doldurmadan şarjdan çekiyorsanız sürekli birike birike öyle oluyor. Arkadaşın dediği gibi tam şarj edip bakın ya da telefonu kapatın biraz bekleyip açın bi süre geçtikten sonra kontrol edin.

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer önemli değilse hava durumuyla ilgili kullandığınız ne varsa kaldırın, widget falan. Bi de telefonunuzu tam doldurmadan şarjdan çekiyorsanız sürekli birike birike öyle oluyor. Arkadaşın dediği gibi tam şarj edip bakın ya da telefonu kapatın biraz bekleyip açın bi süre geçtikten sonra kontrol edin.

tesekkurler ılgınız ıcın sımdı batarya kullanımı yavas yavas dusmeye basladı bıde sımdı sarja taktım %100 olunca cıkarıcam .%100 olunca verıler sıfırlanıyormus. sıze tekrar durum bıldırırım.suanda hava durumu batarya kullanımı %51.bakalım sarj %100 olduktan sonra ne olacak.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
[MENTION=363141]eniscan7[/MENTION] Bende de Aynı Durum Oluşmuştu . Bir Bug Olduğuna Kanaat Getirene Kadar her Yolu Denedim Ama Sonuç alamamıştım . Fabrika ayarlarına Döndüm ve Sorun Çözüldü . !

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
GPro2 romu kuran arkadaslar :
~Wifi de ve normal 3g internet baglantinizda bi sikinti varmi? Bende soyle bi durum var; whatsapp yada facebook bildirimleri dusmuyor bazen ac kapa yapiyorum baglantiyi o zaman geliyor bildirim.. ya da programa girince geliyor.. sizde de var mi bu?

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkurler ılgınız ıcın sımdı batarya kullanımı yavas yavas dusmeye basladı bıde sımdı sarja taktım %100 olunca cıkarıcam .%100 olunca verıler sıfırlanıyormus. sıze tekrar durum bıldırırım.suanda hava durumu batarya kullanımı %51.bakalım sarj %100 olduktan sonra ne olacak.

Rica ederim, iyi haberlerinizi bekliyorum.

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar acil bilgi almam lazım.
Telefonu pc Suit ile güncelliyordum fakat uzun sürdü inmesi güncellemenin 2 saattir iniyor %66sı tamamlandı.
1 saat sonra dışarı çıkmam gerekiyor, telefonuda yanıma almam gerekli, eğer güncellemeyi iptal edersem bir sorun teşkil edermi?

Yüklemeye başladı, 5 dk içeri gittim inmiş bir anda, artık istesemde iptal edemem sanırım, hayırlısı artık :)

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@eniscan7 Bende de Aynı Durum Oluşmuştu . Bir Bug Olduğuna Kanaat Getirene Kadar her Yolu Denedim Ama Sonuç alamamıştım . Fabrika ayarlarına Döndüm ve Sorun Çözüldü . !

full sarj ettım sorun cozuldu . artık sadece %1 etkılıyo bataryayı ...

arkadaşlar bu arada benım yapım numaramda eur yazıyor ve 4.4.2. geldi

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
32 Pc suite den aratıyorum cihazınız güncel diyor İnternet de hızlı Pc suite sürüm en son sürümü güncel
Sıkıntı nedir ?
Fikrinizi alabilirmiyim
Yoksa ota yımı bekliyim ?