A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Sizce Lg G2 mi alayım yoksa General Mobile Discovery Elite mi?
GMDE al
GMDE al
Gmde haricinde iyi telefon yok. Oda RAM yuksek. Ama g3 beklemeye değer
Arkadaşlar General Mobile Discovery Elite ne kadar cazip görünse de ve de AnTuTu 1.liği almış olsa bile LG G2 özellikleri General Mobile Discovery Elite'de yok. Elite'de sadece kamera(16 Megapiksel fakat lenste önemli, şikayetler var ama ön kamerasına denecek laf yok), ram, Gameloft ile anlaşma var. Elite'de daha kendisine ait müzik çaları bile yok. Diğer bakımdan LG G2 bataryasıyla, MARKA GÜVENİLİRLİĞİYLE, özellikleriyle Elite'den önde. LG G2 daha iyi gibime geliyor ama siz LG G2 kullandığınız için sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Sonuçta General Mobile daha stokları bile dolduramamış bir marka. Siz neden Elite daha iyi dediniz?
Arkadaşlar herkese merhaba.lg g2 kullanıyorum.pil tuketımıne gırdıgımde hava durumunun bataryayı cok kullandıgını fark ettım bunu nasıl durdurabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
![]()
Elite donanım olarak batarya dışında daha iyi. Bunlar sizin de görebileceğiniz şeyler. Ama iş burada bitmiyor. Ben açıkçası GM ye yazılım, arayüz, kişiselleştirilebilirlik, kullanmayı kolaylaştıran uygulamalar konusunda hiç güvenmiyorum. Peki neden GM ye daha iyi dediniz derseniz; bazı Elite almayı kafaya koymuş arkadaşlar geliyor g2mi Elite mi diye soruyor. G2 deyince de bize Elite İ savunuyor. Sırf g2 kullanıyoruz diye g2 dediğimizi sanıyor. Bizde tartışmıyoruz boş yere.
Hava durumuna gir. Ayarlardan veriyi güncelle işaretini kaldır düzelir büyük ihtimalle.
Gmde koca bir kasa minik ekran var. G2 RAM haricinde her türlü iyi.
Hava durumuna gir. Ayarlardan veriyi güncelle işaretini kaldır düzelir büyük ihtimalle.
Bilgilendirebilecek varmı?arkadaslar pc suitden güncelleyeyim mi yoksa telefona güncelleme gelmesini bekleyeyim mi ? bir sey fark eder mi ? neden pc suitde güncelleme görünürken telefonda görünmüyor?
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] Neredesin adamım?
Bilgilendirebilecek varmı?
Evdebenlik bişi mi var da
)
arkadaşlar root yapıp hava durumu nu kaldırsam faydalı olurmu sizce ?
![]()