LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ben alicak olsam suan m8 alirdim inceleme videosu var goz atmalisiniz. Tabi zevk meselesi tercihi.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gmde haricinde iyi telefon yok. Oda RAM yuksek. Ama g3 beklemeye değer

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gmde koca bir kasa minik ekran var. G2 RAM haricinde her türlü iyi.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Parası çok olan z2 alsın veya m8 alsın, yoksa 1300-1500 arası her türlü G2 alınır o aradaki 1000bin küsür fiyat farkına değmez kesinlikle,gmde ve G2 arasında kalan türkiye garantili G2 alsın hiç değilse LGnin servisi adam gibi(en azından istanbul için).

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
arkadaslar pc suitden güncelleyeyim mi yoksa telefona güncelleme gelmesini bekleyeyim mi ? bir sey fark eder mi ? neden pc suitde güncelleme görünürken telefonda görünmüyor?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dostlar edindiğim bilgiye göre, ispanya 20B G2 romunda knock code varmış,akşam romu atıp kesin bilgiyi yazarım:)

byjackep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar, telefonum 4.4.2 Kitkat yüklü ve rootlamıştım. Sonradan root kaldırdım. Bugün tekrar root yapmaya çalıştım fakat bir türlü olmadı, rootchecker ile kontrol ediyorum. Telefon rootlanmamıştır diyor. Ioroot25 kullanıyorum LGPCsuit yüklü güncellemeleri yapılmış, USB ayıklama modu ve sahte konumlara izin ver açık bilinmeyen kaynaklar açık ve uygulamaları doğrulama kapalı. Fakat bir türlü Rootlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar General Mobile Discovery Elite ne kadar cazip görünse de ve de AnTuTu 1.liği almış olsa bile LG G2 özellikleri General Mobile Discovery Elite'de yok. Elite'de sadece kamera(16 Megapiksel fakat lenste önemli, şikayetler var ama ön kamerasına denecek laf yok), ram, Gameloft ile anlaşma var. Elite'de daha kendisine ait müzik çaları bile yok. Diğer bakımdan LG G2 bataryasıyla, MARKA GÜVENİLİRLİĞİYLE, özellikleriyle Elite'den önde. LG G2 daha iyi gibime geliyor ama siz LG G2 kullandığınız için sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Sonuçta General Mobile daha stokları bile dolduramamış bir marka. Siz neden Elite daha iyi dediniz?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar General Mobile Discovery Elite ne kadar cazip görünse de ve de AnTuTu 1.liği almış olsa bile LG G2 özellikleri General Mobile Discovery Elite'de yok. Elite'de sadece kamera(16 Megapiksel fakat lenste önemli, şikayetler var ama ön kamerasına denecek laf yok), ram, Gameloft ile anlaşma var. Elite'de daha kendisine ait müzik çaları bile yok. Diğer bakımdan LG G2 bataryasıyla, MARKA GÜVENİLİRLİĞİYLE, özellikleriyle Elite'den önde. LG G2 daha iyi gibime geliyor ama siz LG G2 kullandığınız için sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Sonuçta General Mobile daha stokları bile dolduramamış bir marka. Siz neden Elite daha iyi dediniz?

Elite donanım olarak batarya dışında daha iyi. Bunlar sizin de görebileceğiniz şeyler. Ama iş burada bitmiyor. Ben açıkçası GM ye yazılım, arayüz, kişiselleştirilebilirlik, kullanmayı kolaylaştıran uygulamalar konusunda hiç güvenmiyorum. Peki neden GM ye daha iyi dediniz derseniz; bazı Elite almayı kafaya koymuş arkadaşlar geliyor g2mi Elite mi diye soruyor. G2 deyince de bize Elite İ savunuyor. Sırf g2 kullanıyoruz diye g2 dediğimizi sanıyor. Bizde tartışmıyoruz boş yere.

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhaba.lg g2 kullanıyorum.pil tuketımıne gırdıgımde hava durumunun bataryayı cok kullandıgını fark ettım bunu nasıl durdurabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

VpVEBy.png

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar herkese merhaba.lg g2 kullanıyorum.pil tuketımıne gırdıgımde hava durumunun bataryayı cok kullandıgını fark ettım bunu nasıl durdurabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

VpVEBy.png

Hava durumuna gir. Ayarlardan veriyi güncelle işaretini kaldır düzelir büyük ihtimalle.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Elite donanım olarak batarya dışında daha iyi. Bunlar sizin de görebileceğiniz şeyler. Ama iş burada bitmiyor. Ben açıkçası GM ye yazılım, arayüz, kişiselleştirilebilirlik, kullanmayı kolaylaştıran uygulamalar konusunda hiç güvenmiyorum. Peki neden GM ye daha iyi dediniz derseniz; bazı Elite almayı kafaya koymuş arkadaşlar geliyor g2mi Elite mi diye soruyor. G2 deyince de bize Elite İ savunuyor. Sırf g2 kullanıyoruz diye g2 dediğimizi sanıyor. Bizde tartışmıyoruz boş yere.

İşte ben onlardan değilim, objektif olarak düşünüyorum ve bence LG G2 Elite'den daha iyi bir telefon. Fakat internetteki araştırmalarıma göre öyle. Kullanan arkadaşlara danışmak istedim.

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tabiki lg g2 su an için gm nin garanti, güncelleme destek vb support geri bildirimine guvenemezsin kamera da lens olayı önemli gm çiler hep kameralarindan şikayetçi ayriyetten ois hareketli kamera var lg de stabilitesi ni bilmiyorum gm nin bir süre sonra sisecegini düşünüyorum uzun ömürlü bir telefon olduğunu düşünmüyorum umarım yanilirim ben lg kullanıyorum ancak babama samsung aldık bu benim lg fan boy u olmadığımı gösterir zaten ancak gerçekler bunlar neden babama da lg aldirmadin diye sorarsanız babam telefonu hor kullanır ve lg narin bir telefon s4 lg ye göre dayanıklı bu yüzden s4 aldırdım babama..

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hava durumuna gir. Ayarlardan veriyi güncelle işaretini kaldır düzelir büyük ihtimalle.

denedim fakat uzerınde ısaret yoktu zaten.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar root yapıp hava durumu nu kaldırsam faydalı olurmu sizce

VpVEBy.png

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gmde dedim çünkü g2 te laf atan çok. Bu klüpte bile laf atan var. Gidin başka marka alin bi,de rahat edelim artik :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] Neredesin adamım?

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar root yapıp hava durumu nu kaldırsam faydalı olurmu sizce ?
VpVEBy.png