LG G2 Kullanıcıları Kulübü

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar benim telefonda bir şey farkettim paylaşmak isterim. Telefonun ekranı size dönükken ahizenin size göre sağ kısmına bi baskı uygulayınca ekrana dokunmuşsunuz gibi telefon biyerlere giriyor işaretliyor vs. Bazende bu baskıdan sonra dokunmatiği algılamıyor telefon. Kilitleyip açınca eski haline geliyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar benim telefonda bir şey farkettim paylaşmak isterim. Telefonun ekranı size dönükken ahizenin size göre sağ kısmına bi baskı uygulayınca ekrana dokunmuşsunuz gibi telefon biyerlere giriyor işaretliyor vs. Bazende bu baskıdan sonra dokunmatiği algılamıyor telefon. Kilitleyip açınca eski haline geliyor.

Simdi denedim ben de bir şey olmadı,baya bastırmama rağmen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bi sorum var. lg g2 aldım dün baya bi inceledim suan %29 şarjım var ilk şarj süresi ne kadar olmalı. 8 saat diyen var 6 saat diyen var fulleyince kapa diyen var ne yapacağımı şaşırdım

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Alınır neden alınmasın zaten 0 risk sistemi var bende ordan almıştım telefon eline geliyor 2-3 gün sonra onaylarsın yada onaylamazsın yani alınır :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
arkadaşlar bi sorum var. lg g2 aldım dün baya bi inceledim suan %29 şarjım var ilk şarj süresi ne kadar olmalı. 8 saat diyen var 6 saat diyen var fulleyince kapa diyen var ne yapacağımı şaşırdım

Sen kapatma telefonu sarja %5 iken koy 3 saat minimum dolar zaten ozaman cek sarjdan parlakligi azalt gereksiz kullanmadiklarini kapat aksesuarlar filan seni uzun sure goturur.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Ya arkadaslar bu cameranin otofokusu cok kötu yaw bi odaklayamiyorum.net bir göruntu yakalayamiyorum :(((bunun ayari varmidir.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
syqy2aba.jpg

8avu2uhu.jpg
suan cektm bunlari.benim cameramdami sorun var acaba.note 3de yasamadm bu sorunu hic :(

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yakindan cektiginiz icin olabilir belki parmaginizla bi deneyin focuslamayi

nemardr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye güncellemesi geldi arkadaşlar, hayırlı olsun. MÜJDEMİ İSTERİM :DD

buyrun: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW012695432109876543213/D80220B_00.kdz

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sarj dolsun turkey 20byi flashlıycam hemen,belki 3-4gündür yaşadığım şarj sorununa cozum olur,hard reset atıp temiz bir kurulum yapacağım,görüşlerimi.paylaşırım burada.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Tlfnlarami gelcek bildirim.yoksa bizmi bi linke tiklicaz arkadaslar bu güncelleme icin

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Tlfnlarami gelcek bildirim.yoksa bizmi bi linke tiklicaz arkadaslar bu güncelleme icin

Henüz otaya düşmedl güncelleme bilgisayar yoluyla yapmanız lazım,sabırlı olun uğraşmayın 2 güne düşer otaya,bu arada çıkan güncelleme sadece 32GB modeller için,16GB G2lere 20nisanda verilecek.

repairman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede arada oluyor zaten :) belki birinin başına gelirse sebebi bu olabilir diye dedim :D
telefonunuzun dokunmatik pad film kablosunda problem var yani temassızlık yapıyor. Cihazınızın garantisi vardır muhakkak servisine verip onarımını sağlayın. Zira bu problem gittikçe kronikleşir ve garantisi bittiğinde ise üzücü bir durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz.