A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Ben 10 saati gördüm :mrgreen:
İyi ki varsın

Ben 10 saati gördüm :mrgreen:
İyi ki varsınsen olmasan rekorları kim kircakti
Ben değil LG![]()
Arkadaşlar benim telefonda bir şey farkettim paylaşmak isterim. Telefonun ekranı size dönükken ahizenin size göre sağ kısmına bi baskı uygulayınca ekrana dokunmuşsunuz gibi telefon biyerlere giriyor işaretliyor vs. Bazende bu baskıdan sonra dokunmatiği algılamıyor telefon. Kilitleyip açınca eski haline geliyor.
Simdi denedim ben de bir şey olmadı,baya bastırmama rağmen.
arkadaşlar bi sorum var. lg g2 aldım dün baya bi inceledim suan %29 şarjım var ilk şarj süresi ne kadar olmalı. 8 saat diyen var 6 saat diyen var fulleyince kapa diyen var ne yapacağımı şaşırdım
![]()
suan cektm bunlari.benim cameramdami sorun var acaba.note 3de yasamadm bu sorunu hic![]()
![]()
Evet dokunuyorum kisa sure odakliyor.hop yine bozuluyor.
Sen kapatma telefonu sarja %5 iken koy 3 saat minimum dolar zaten ozaman cek sarjdan parlakligi azalt gereksiz kullanmadiklarini kapat aksesuarlar filan seni uzun sure goturur.
5% telefona zarar verir (bataryasina)
4.4.2 yayinlamis beyler gozunuz aydin
Tlfnlarami gelcek bildirim.yoksa bizmi bi linke tiklicaz arkadaslar bu güncelleme icin
Tlfnlarami gelcek bildirim.yoksa bizmi bi linke tiklicaz arkadaslar bu güncelleme icin
telefonunuzun dokunmatik pad film kablosunda problem var yani temassızlık yapıyor. Cihazınızın garantisi vardır muhakkak servisine verip onarımını sağlayın. Zira bu problem gittikçe kronikleşir ve garantisi bittiğinde ise üzücü bir durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz.Bendede arada oluyor zatenbelki birinin başına gelirse sebebi bu olabilir diye dedim
![]()