LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende lg g2 kullanıcısıyım ama lg yeniliklerde sıfır htc samsung g2 den nerdeyse 1 yıldan evvel cıkaanları kitkatladı bizdaha bekleriz subat dendi mart dendi nisan dendi adamlaar minileri bile güncelledı marka sadece tel yapmak degildir

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG firmasına mail attım kitkatın geç gelmesi ile ilgili şikayette bulundum bence sizde mail atıp sıkıştırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Gelen cevap şu şekilde.

Yasamis oldugunuz olumsuzluktan dolayi firmamiz adina özür dileriz.

Belirtmiş olduğunuz LG-D802 model cihaz ileilgili güncelleme çalışmaları henüz devam etmektedir ve nisan ayı içerisinde yayınlanmaıs planlanmaktadır. Gecikme ile ilgili şikayetiniz ürün geliştirme sorumlularına iletilerek değerlendirmeye alınmıştır.

Bilgilerinize sunariz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
akşam yatmadan önce teknolojiyye ilgilenen arkadaşlarımla görüştüm ya s4 yada g2 alacağım yorum yapın diye hiç biri kafamdaki soruları yanıtlamadan s4 al dediler. saat 5 buçukta kendiliğimden gözlerimi açtım ve kafamda kendi kendime kıyaslama yaparken buldum kendimi. 5 buçuktan beri yaklaşık 100 sayfa falan yorumlarınızı okudum heralde ve kafamdaki tüm soruların cevabını aldım çok teşekkür ederim. kahvaltıdan sonra gidip LG G2 alıyorum. Umarım aranıza geçte olsa kabul edersiniz ;) :)

bu klupte kabul etmemek diye bir sey yoktur rahat olun :)

Edit: programlarla ilgili sıkıntılardan anlamam ama rom ile ilgili sorunlarda [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ve bana sorabilirsin :))

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar blackmarttan uygulama yuklerken yapilmasi gereken ekstra bir sey var mi,her oyunda invalid license diyo indirdigim.

hayir sadece root varsa uygulamalari yuklensin mi diye sormuyo baska da bisi yok ama beklerseniz all in one bi program yapmakla meşgulüm, sanırım bu gun çoğunluğunu bitirmiş olacam :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben şu cihazı bi rootlayayım. Şarjı fullemeye gerek yoktur heralde dimi

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yoktur :D Hep omu cevaplandiracak birazda siz.cevap verin :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayir sadece root varsa uygulamalari yuklensin mi diye sormuyo baska da bisi yok ama beklerseniz all in one bi program yapmakla meşgulüm, sanırım bu gun çoğunluğunu bitirmiş olacam :)

Benim indirdigim tüm oyunlarda ya açmadı ya da invalid license diyip markete yönlerdirdi,gpro 2romu da kusur kalsın iyi böyle şimdilik:))

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Benim indirdigim tüm oyunlarda ya açmadı ya da invalid license diyip markete yönlerdirdi,gpro 2romu da kusur kalsın iyi böyle şimdilik:))

invalid lisance verirse root varsa lucky patcher ile lisan kontrolunu kaldirabilirsin,

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Blackmart 'ı rootlu cihazlarda tavsiye etmiyorum. Çünkü cihazı tamamen dışarıya açıyor. Sizin cihazınızdan program çekebiliyor vs.
rootsuz cihazlarda sıkıntı olmaz çünkü program dosyalarınıza erişemiyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Blackmart 'ı rootlu cihazlarda tavsiye etmiyorum. Çünkü cihazı tamamen dışarıya açıyor. Sizin cihazınızdan program çekebiliyor vs.
rootsuz cihazlarda sıkıntı olmaz çünkü program dosyalarınıza erişemiyor.

Şu indirdikten sonra 1gb data ekstra yüklemesi olan oyunların apklarını çalıştıramıyorum hiç,onun için blackmarttan indirdim o da olmadı eğer dediğin gibiyse hiç gerek yok zaten 1-2 oyun yüklicektim sadece.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Şu indirdikten sonra 1gb data ekstra yüklemesi olan oyunların apklarını çalıştıramıyorum hiç,onun için blackmarttan indirdim o da olmadı eğer dediğin gibiyse hiç gerek yok zaten 1-2 oyun yüklicektim sadece.

sen oyunlari.bana bi.soylermisin

syanr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bana 4.4.2 kitkat geldi ama knock code ozelligi gelmedi D80220b-EUR-XX acaba sonraki bi guncelleme ile gelirmi

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar bana 4.4.2 kitkat geldi ama knock code ozelligi gelmedi D80220b-EUR-XX acaba sonraki bi guncelleme ile gelirmi

Gelir,henüz sadece koreye verdiler,daha sonra diğer ülkelere yayılır türkiyeye seneye belki gelir:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] Telefonu rootladım. UHD kamerayı da kurdum. Oh mis. :cool: