LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dns, vpn filan hiç uğraşmayın. Opera mini yükleyin, istediğiniz siteye girin. Hemi de normal tarayıcıdan hızlı..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ahahahaha birisi G2 arayüzüne çocukça mı dedi? Marshmallow temasını mı uyguladınız? :lol:

Adamlar sizi de düşünmüş çocuk teması yapmışlar diye kızıyorsunuz ya hu. :D

Bloother sinirlenirse ne olur? buyrun cevabi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eti puf temasi yapalim. Daha sevimli ve cocuksu olur :P kasla goz arasinda reklam yaptim ha.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben g2 yada elite arasında kaldım sizce hangisini tercih etmem gerek . g2 nin kamerası biraz sorunlumuş özellikle ışık düşünce kalitesi çok düşüyormuş ve odaklanma geç oluyormuş doğrumu ??

persler23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar ben g2 ile elite arasında kaldım acaba hangisini almalıyım çok karasız kaldım valla . g2 nin kamerası biraz problemliymiş herhalde özellikle ışın az olduğu yerde kalitesi çok düşüyormuş ve odaklanması biraz geç oluyormuş doğrumu acaba ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkdaşlar ben g2 ile elite arasında kaldım acaba hangisini almalıyım çok karasız kaldım valla . g2 nin kamerası biraz problemliymiş herhalde özellikle ışın az olduğu yerde kalitesi çok düşüyormuş ve odaklanması biraz geç oluyormuş doğrumu acaba ?

Odaklanmasi 4.4.2 ile duzeltildi. Kamera bu kadar onemliyse elite al. :) G3 ciktiginda pisman olma ama :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

elite a ben baktim, tavsiye etmem, guc tusuna basmak icin bi kac kisiye ihtiyacin var :p oyle buyuk telefona guc tusu en uste mi konur ya :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yok abi g2 tavsiye etmicem bundan sonra kimseye. Htc one m8 ve samsung s5 ten farki ne bu telefonun? Elitenin bi 3gb rami var. Baska bir artisini gormedim. Kocaman kasa minicik ekran o ne abi oyle.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kuzene aldık Lg G2 iyiki S4 almısım dedim resmen,o ne çirkin bir arayüzdür öyle sitelere yazdım lg g2 incelemesi acaba bu çakma mı falan diye,bu kadar çocukca bu kadar amatör bir arayüz ilk defa gördüm rezalet.

Ah ah bunları gördükçe acıyorum telefondan anlıyorum diye geçinirler bide bu insanlardaki kazıklanma isteği nedir gösterişe hemen kanıyorlar bide utanmadan savunuyorlar hstr ordan iyiki s4 almışım diyor akla bak pahalı iyidir mantığı ne kadar da benimsenmiş yazık

persler23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elite a ben baktim, tavsiye etmem, guc tusuna basmak icin bi kac kisiye ihtiyacin var :p oyle buyuk telefona guc tusu en uste mi konur ya :D
bazılarıda çok memnun. Açıkcası ben elitenin bataryasından çekiniyorum 2500 miliamper 5.5 inç bi telefon için çok az . ondan g2 le elite arasında kaldım g2 nin şarjı iyi elitenin kamerası iyi ama hangisini tercih edecem bilmiyorum :(

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bazılarıda çok memnun. Açıkcası ben elitenin bataryasından çekiniyorum 2500 miliamper 5.5 inç bi telefon için çok az . ondan g2 le elite arasında kaldım g2 nin şarjı iyi elitenin kamerası iyi ama hangisini tercih edecem bilmiyorum :(

Sinema bolumu filanmi okuyorsun? 13 mp kamerasi var. Onlarca kamera modu var. 60fps videosu var daha ne istiyorsun? Kamera diyorsan git nokianin 41mp kamerali telefonu var onu al :)

persler23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok abi g2 tavsiye etmicem bundan sonra kimseye. Htc one m8 ve samsung s5 ten farki ne bu telefonun? Elitenin bi 3gb rami var. Baska bir artisini gormedim. Kocaman kasa minicik ekran o ne abi oyle.
neden ki yani memnunmu değilsin yoksa . m8 de glz bi telefona benziyor hatta geliştirilen yazılımı sayesinde şarjı epey gidiyormuş diye okudum ve kamerasıda bi o kadar glzmiş

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
neden ki yani memnunmu değilsin yoksa . m8 de glz bi telefona benziyor hatta geliştirilen yazılımı sayesinde şarjı epey gidiyormuş diye okudum ve kamerasıda bi o kadar glzmiş

G2 kullaniyorum. Cokta memnunum. Baska telefon almicam. g3 ciksin ondan devam edicem. Telefondan anlar gibi gorunen insanlarin sacma sapan sorunlari yuzunden bu klupte tadimiz kacti. Bundan dolayi tavsiye etmiyorum.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kamera önemliyse batarya da önemliyse git 1300 tl kamera al sonra 200 tl lik takoz telefon al şarj baya iyi gider

persler23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sinema bolumu filanmi okuyorsun? 13 mp kamerasi var. Onlarca kamera modu var. 60fps videosu var daha ne istiyorsun? Kamera diyorsan git nokianin 41mp kamerali telefonu var onu al :)
yok :) mekatronik mühendisliği okuyorum ben :). tabi sadece kamera için almıyorum tlfnu ama . hani kullanan arkadaşlardan duymuştum yani . ve bataryası iyi diye bu telefonu düşünüyorum. sen g2 almasaydın farz edelimki . telefon alacaksın elite yimi alırdın yoksa g2 yimi ?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Yanlış anlamayın ama g2 nin kamerası çok başarılı değil dedik diye aklınıza nokia 6600 ınki gibi bişey mi geliyo nedir yani. Tek sorunu geç odaklanması ve gece çekimi.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yok :) mekatronik mühendisliği okuyorum ben :). tabi sadece kamera için almıyorum tlfnu ama . hani kullanan arkadaşlardan duymuştum yani . ve bataryası iyi diye bu telefonu düşünüyorum. sen g2 almasaydın farz edelimki . telefon alacaksın elite yimi alırdın yoksa g2 yimi ?

G2. Neden diye sorarsan. Kucuk kasa buyuk ekran. Ekran kilit tusu arkada buyuk bir kolaylik. Stabil bir telefon. Sd kart sacmaligi yok :) kamerasi ve sesi gayet iyi. Ozellestirilebilir ayarlari cok cok kapsamli. 3. Parti uygulamaya ihtiyacin yok herseyi telefondaki uygulamalarla yapabiliyorsun. Elite almazdim cunku cok kaba bir telefon. Bataryasida dusuk :) Ben g2yi alirken iphone5s alacak param vardi. Ama g2yi aldim :) yani parasal anlamda skinti oldugundan g2 almadim.

persler23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 kullaniyorum. Cokta memnunum. Baska telefon almicam. g3 ciksin ondan devam edicem. Telefondan anlar gibi gorunen insanlarin sacma sapan sorunlari yuzunden bu klupte tadimiz kacti. Bundan dolayi tavsiye etmiyorum.
haklısın bazıları çok abartıyor ama ben açıkcası 3 aydır tlfsuz geziyorum sürekli araştırma içindeyim en son g2 le elite arasında kaldım. ama g2 ye biraz daha sıcak bakıyorum ama tam olarakta karar veremedim

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kamera çok önemli de 13 Mp gayet yeterli zaten günlük hayatta daha fazlasına ihtiyacın varsa git kamera al ☺