LG G2 Kullanıcıları Kulübü

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Oyunlarda ki performansi harika zaten. Aklinizda bir soru isareti birakmiyor. Uygulama arasi gecisler zaten hizliydi. Artik anlik takilmalar yok. En iyi gelitirme de kamerada yapilmis. Cok daha harika olmus :)

bana.gereken fotgraf cekme.kalitesi :) s3 deki.gibi sarsinti oneme fln.olsa cok.iyi olurdu :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kuzene aldık Lg G2 iyiki S4 almısım dedim resmen,o ne çirkin bir arayüzdür öyle sitelere yazdım lg g2 incelemesi acaba bu çakma mı falan diye,bu kadar çocukca bu kadar amatör bir arayüz ilk defa gördüm rezalet.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kuzene aldık Lg G2 iyiki S4 almısım dedim resmen,o ne çirkin bir arayüzdür öyle sitelere yazdım lg g2 incelemesi acaba bu çakma mı falan diye,bu kadar çocukca bu kadar amatör bir arayüz ilk defa gördüm rezalet.

Touch wizi begenin bir sen varsin sanirim :P

insan 16sinde neyse buyuyunce de odur :p

Ahaha yaslandiginda senin titrememen icin bir cozum bulmak lazim :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

asfsgdgs zevkler ve renkler tartisilmaz :P ama bari lg g2 klubunde demseydin keske :p

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Touch wizi begenin bir sen varsin sanirim :P

Ahaha yaslandiginda senin titrememen icin bir cozum bulmak lazim :D

aynen :p toucwiz i severdim eskiden :D yaklasik 2 sene once :p snra yavaslamaya. basladi,.surekli.takiliyodu, artik duzenli olarak format atiodum.telefona :P

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Elestiri yapilir tabii ki haklida olabilirsin ama tamamen zevkler ve renkler meselesi :) arayuzden bende sikayetciyim daha yenilikci olabilirdi ama cogu telefondan daha guzel.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahahahaha birisi G2 arayüzüne çocukça mı dedi? Marshmallow temasını mı uyguladınız? :lol:

Adamlar sizi de düşünmüş çocuk teması yapmışlar diye kızıyorsunuz ya hu. :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beyler G2nin ustune yarim fincan kaynar cay dokuldu,gorunurde bisey yok,ileride bjrsey olmamasi iin bir sey yapmam gerekli mi.