LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beyler size birşey danışcam.
whatsapp +(plus) kullanıyorum ama aklıma takılan bişey varşimdi bu programı xda da bulunan geliştiriciler modifiye etmişler ama sizce güvenlimdir ? yani benim konuşmalarımı vs görme ihtimalleri var mı ?

syanr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar güncelleme gelmiş böyle bi hata alıyorum neden olabilir sizce

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
3 gün sonra verilecek olan güncelleme knock cede veya ondanh sonra ek bir güncelleme ile g2 ye knock code gelicek. Lg tarafından yapılan resmi açıklama. Ama root çıkmadı stabil 4.4.2 için onu bekliyeceğim. 4.2 de mod ile zaten kullanıyorum ben :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ilk 2 yıl için kullanıcı hatası olmadıkca her türlü parçası garanti kapsamında lg servisi tarafından yenileniyor. Ama 2 yıl sonrasında 3 yıldağa batarya garantisi var. Yani cihaz alındıktan sonra 5 yıl boyunca lg g2 için batarya garantisi veriyor. Eğer bataryada sorun bulunursa direk değişim yapıyor. Zaten batarya olarakta bir sorun olabileceğini zannetmiyornum çünkü lg bataryalarını kendisi üretiyor ve bir çok firmada yine lgye ürettiriyor.
eğer 20B veya daha üstünü indirebilseydim (TTNET) root denicektim :D ama inmedi

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bankadan talep etmiş olduğum 10 bin tl tüketici kredisine onay çıktı her ay 750 tl ödüycem arkadaşım çok ısrar etti o bana g2 alırmısın diye aylık 100 tl ödüycek bana taksit olayı bitti bildiğiniz gibi kredi çekme durumuda yok maalesef bu 10 bin lirayla ne yapacaksın diye sorcak arkadaşlara tamamen teknoloji yatırımı olcak 1 adet 16lık g2 teknosadan 1 adet playstatıon 4 vatandan 1 adet 117 ekran tv bimexten konsol için bi kaç oyun 1 adet golddan laptop para bitti bile

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bankadan talep etmiş olduğum 10 bin tl tüketici kredisine onay çıktı her ay 750 tl ödüycem arkadaşım çok ısrar etti o bana g2 alırmısın diye aylık 100 tl ödüycek bana taksit olayı bitti bildiğiniz gibi kredi çekme durumuda yok maalesef bu 10 bin lirayla ne yapacaksın diye sorcak arkadaşlara tamamen teknoloji yatırımı olcak 1 adet 16lık g2 teknosadan 1 adet playstatıon 4 vatandan 1 adet 117 ekran tv bimexten konsol için bi kaç oyun 1 adet golddan laptop para bitti bile

Teknosa vatan da aldiginiz urunlerin fiyatlari yuksek ya.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Teknosa vatan da aldiginiz urunlerin fiyatlari yuksek ya.

tanıdığım bildiğim yerler en azından bi sorun oldumu muhattap bulabilceğim birileri var sonuçta bimex gold teknosa ayrım yapmıycam hepsi kazansın istedim hepsini tek bi yerdende alabilirdim malum bizler alcazki onlarda ayakta durabilsinler demi

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostlar 6851 nolu mesajda arkadaşa yardımcı olabilecek varsa bir bakıversin. Blother, A. Canal, sizler bu işi çözersiniz.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dostlar 6851 nolu mesajda arkadaşa yardımcı olabilecek varsa bir bakıversin. Blother, A. Canal, sizler bu işi çözersiniz.
Ben anlamam zaten öyle yasal işlerden :D yok güncelleme bekle yok indir, otadan yukle fln olmaz bana :D ama driverlerini kontrol etmesinde fayda var, bide işletim sistemi win7 olmalı

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iyi aksamlar arkadaslar :) bende g2 yi subat ayinda aldim dogum gunu bahanesiyle :D su aralar bir sorun yasiyorum. Telefonu kapatip actigimda acilir acilmaz sistem arayuzu durdu diye hata veriyor ve ust bildirim panelini cekince ayar simgesi haric hicbisey bir sureligine gorunmuyor.
any7usut.jpg

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Iyi aksamlar arkadaslar :) bende g2 yi subat ayinda aldim dogum gunu bahanesiyle :D su aralar bir sorun yasiyorum. Telefonu kapatip actigimda acilir acilmaz sistem arayuzu durdu diye hata veriyor ve ust bildirim panelini cekince ayar simgesi haric hicbisey bir sureligine gorunmuyor.
any7usut.jpg
root yapmışsındır yada bi uygulama yuklemışsındır o da sıstemı bozmuştur :) rom atılacak :) sen beceremezsen telefoncularda 20 tl arası değişiyo :D (fiyat söyleyerek kendinizin yapmasını sağlama çabaları vol123124)

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root yapmışsındır yada bi uygulama yuklemışsındır o da sıstemı bozmuştur :) rom atılacak :) sen beceremezsen telefoncularda 20 tl arası değişiyo :D (fiyat söyleyerek kendinizin yapmasını sağlama çabaları vol123124)

Root atmadim ama uygulama olabileceginden supheleniyorum :D bir onceki telefonum replika s4 tu. Bozulsada bisey degistirmeyecegi icin kurcalayip durdum onu ama G2 de yemiyo root yada rom. daha taksiti bitmedi :D :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar güncelleme gelmiş böyle bi hata alıyorum neden olabilir sizce

kardeşim sorununu çözdüm, WİNDOWS 8.1 :D win8 ile uyumlu değil bunlar, win7 kur bak keyfine (hocanın dediğini yap yaptıgını yapma :D benmki win8.1 de ondan yani :D )

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar merhaba ben telefonuma farklı bir recovery yüklerken telefonum bozuldu ve fastbootda takılı kaldı. Hiçbir şekilde download mode girilmiyor. Hard reset denedim gene aynı modda açılıyor. Duyduğuma göre anakart değisecekmiş ve fiyatı 950 TL imiş. Cihazım rootlu olduğundan dolayı garanti dısı kalıyor.. Lütfen Yardım Edin

Kardeş senin cihaz susmuş artık açılmaz o git ekranı kırılan hurda bi lg g2 denk gelirse anakartını değiştir yada onu atıp yeni bir cihaz alacaksın. Ve tavsiyem bu işlere fazla girmemen.geçmiş olsun

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Root atmadim ama uygulama olabileceginden supheleniyorum :D bir onceki telefonum replika s4 tu. Bozulsada bisey degistirmeyecegi icin kurcalayip durdum onu ama G2 de yemiyo root yada rom. daha taksiti bitmedi :D :D
rom bu kardeşim benm gibi olan herkez bozabilir :D :D :D zaten atması zor değil :D herşeyin bi kolayı var :D (gerisi reklama girer )

rom bu kardeşim benm gibi olan herkez bozabilir :D :D :D zaten atması zor değil :D herşeyin bi kolayı var :D (gerisi reklama girer )

sanver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben de araniza yeni katildim yalniz telefonun sesi biraz cizirtili geliyor.kulakliktan ses cok yuskek gelmiyor ve cizirti kulakligi takincada devam ediyor. yuksek bi cizirti degil. bu genel bir sorun mu yoksa telefonu degisim mi yapiyim daha alali 1 gun oldu. cevabiniz benim icin cok onemli

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kardeş senin cihaz susmuş artık açılmaz o git ekranı kırılan hurda bi lg g2 denk gelirse anakartını değiştir yada onu atıp yeni bir cihaz alacaksın. Ve tavsiyem bu işlere fazla girmemen.geçmiş olsun
ondan çıkanlar var ama? yani geç değil. xda dan bol bol araştırma yapması lazım

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
arkadaslar ben de araniza yeni katildim yalniz telefonun sesi biraz cizirtili geliyor.kulakliktan ses cok yuskek gelmiyor ve cizirti kulakligi takincada devam ediyor. yuksek bi cizirti degil. bu genel bir sorun mu yoksa telefonu degisim mi yapiyim daha alali 1 gun oldu. cevabiniz benim icin cok onemli
bende cızırtı yok, hiçbiyerde, bence onu değiştr hemen , yani yeni oldugu için değiştir diyorum, yoksa bnmkı gıbı 4 aylık olsa hallederdik biraz zorlayarak

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kulaktikta normal sanirim ayni cizirti bende de var hafif hafif cizirdama duyuluyor.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Kardesim elimde iki bilgisayar var biri 8 biri 8.1 :( 8.1 de denedim simdi 8 de denicem olmadi w7 kurarim teşekkürler kardesim
bence emeğine yazık, win8 de deneme, çünkü ben denedim :D

kulaktikta normal sanirim ayni cizirti bende de var hafif hafif cizirdama duyuluyor.
ama telefonun sesinde de varmış ve kulaklık sesi çok çıkmıyomuş

sanver

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende cızırtı yok, hiçbiyerde, bence onu değiştr hemen , yani yeni oldugu için değiştir diyorum, yoksa bnmkı gıbı 4 aylık olsa hallederdik biraz zorlayarak

sagol dostum. pazartesi degisim isteyecegim. kliksadan.tel muhtesem ama ses kalitesi hic hosuma gitmedi kulaklik takincada ses kalitesi vasatin altinda.sanirim benim telden kaynakli bir sorun.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum daha olacakti bu Android IS ne ya somuruyo resmen netimi.
pytu3ada.jpg

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir ay degil birkac gunde bu kadar oldu. 23 unde yenilendi paketim o gunden beri somuruyo netimi. Guncelleme oldugunu sanmiyorum en son klavye ve life square guncellemesi geldi onlarda en fazla 70 mb falandi sanirim.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
sagol dostum. pazartesi degisim isteyecegim. kliksadan.tel muhtesem ama ses kalitesi hic hosuma gitmedi kulaklik takincada ses kalitesi vasatin altinda.sanirim benim telden kaynakli bir sorun.
bence sesi harika bi telefon, ayrıca kardeşim sesi okulda denedim de baya da yüksek, sorun benim telefonda mı anlamadım gitti, neyse hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan :))

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ondan çıkanlar var ama? yani geç değil. xda dan bol bol araştırma yapması lazım

Var brick olan cihaz açılabiliyor ama acaba kaç tane g2 brick olmuşturki ? Cihaz daha yeni sayılır. Bikaç kişi brick edip tekrar uyandıracakki internetede düşsün yapımı. Yani şu vakitte çok zor ..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bir ay degil birkac gunde bu kadar oldu. 23 unde yenilendi paketim o gunden beri somuruyo netimi. Guncelleme oldugunu sanmiyorum en son klavye ve life square guncellemesi geldi onlarda en fazla 70 mb falandi sanirim.
lg klavye 60 mb life square 16 mb civarı sanırım, ama mutlaka bişiyi açık unutmuşundur :) internetten team viewer ve lg osp indir de bakıyım bi telefona ne açıkmış diye

Var brick olan cihaz açılabiliyor ama acaba kaç tane g2 brick olmuşturki ? Cihaz daha yeni sayılır. Bikaç kişi brick edip tekrar uyandıracakki internetede düşsün yapımı. Yani şu vakitte çok zor ..
xda da yazıo, link atamıcam ama yazıo yani :D

Beni asar abi o :) hem rootlu hem garanti gerektiren birsey.
sen yapamıcan da kim yapıcak Ahmet abi ya :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lg klavye 60 mb life square 16 mb civarı sanırım, ama mutlaka bişiyi açık unutmuşundur :) internetten team viewer ve lg osp indir de bakıyım bi telefona ne açıkmış diye

xda da yazıo, link atamıcam ama yazıo yani :D

sen yapamıcan da kim yapıcak Ahmet abi ya :D

Varsa ordan yapacak arkadaş ALLAH yardım etsin ne deyim. :)