D802-20A AME-XX [United Arab Emirates]
10f AME ye göre 20A ilk açılışta değil ama belli bir süre sonra kasmaya başlıyor.Ram kullanımı biraz yüksey gibi.Sizde durum nasıl.
D802-20A AME-XX [United Arab Emirates]
Valla ben hiçbir sorun göremedim kardeş gayet stabil ve hızlı en küçük lag göremedim kasma falan yok yani10f AME ye göre 20A ilk açılışta değil ama belli bir süre sonra kasmaya başlıyor.Ram kullanımı biraz yüksey gibi.Sizde durum nasıl.
Valla ben hiçbir sorun göremedim kardeş gayet stabil ve hızlı en küçük lag göremedim kasma falan yok yani![]()
arkadaslar bu play özelligi samsunglardaki group play gibi mi ?![]()
youtubede gitti internet keyfi bitti ne güzel izliyodum çok güzel hareketlerisağlam çalışan bi dns verin gurban olam
![]()
LG G Flex de güncelleme aldı biz hala bekliyoruz yaa![]()
LG Turkey Duy sesimizi artık.
Sunun surasinda nisana ne kaldiazcik sabir
Az önce Lg Türkiye den biriyle görüştüm. Güncelleme tarihi ile ilgili kesin bir tarih veremiyoruz Nisan ayında olacak dedi.
Dedim Nisan ayı çok geniş bir tarih başı var sonu var![]()
Kesin 30u aksami verirler![]()
Adamlar lg g2 d803 modeline 20D romunu vermiş biz 20A yı bekleyek daha![]()
Neden güncelleyemiyorsun peki?
tavsiyem arkadaslar guzel kilif![]()
Dur kafaları karıştırma sonra indirip kurmaya kalkan olur.![]()
Knock Code ile verdi hattaLG G Flex de güncelleme aldı biz hala bekliyoruz yaa![]()
LG G Flex de güncelleme aldı biz hala bekliyoruz yaa![]()
![]()
Neden böyle bir sıkıntı veriyor bilgisi olan var mı?
mrb arkadaşlar ben lg g2 alacamda yanlız aveadan kampanyalı şekilde önerdiğiniz uygun bir kampanyanız varmı lütfen acil bir cevap??
G2 nin S/N 401,402 veya 312 vb. Olması fark edermi ? G2 nin bataryası çabuk bitmeye başladığı zaman değişimi nasıl oluyor ? Cevap verenlere Teşekkür ederim.
Bugun cıhazıma guncelleme geldı ve knock code ozellıgıne kavusmus oldum.Bana cok ayrıcalıklı bır uygulama gıbı gelmedı cok hızlı ve stabıl kullanamadım belkı ılerde alısınca daha kullanıslı olabılır.Kore versıyonu kullanıyorum onuda soylemek ısterım ayrıca telefonuma phone settıngs dıye bır mod geldı sanırım korede kullanılan bır arama durumu daha eklenmıs ama ben o ozellıgı burada kullanamadım.