LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
10f AME ye göre 20A ilk açılışta değil ama belli bir süre sonra kasmaya başlıyor.Ram kullanımı biraz yüksey gibi.Sizde durum nasıl.
Valla ben hiçbir sorun göremedim kardeş gayet stabil ve hızlı en küçük lag göremedim kasma falan yok yani :)

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahe5y6e5.jpg
arkadaslar bu play özelligi samsunglardaki group play gibi mi ?

Bilen biri yokmu arkadaşlar

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
youtubede gitti internet keyfi bitti ne güzel izliyodum çok güzel hareketleri :( sağlam çalışan bi dns verin gurban olam :)

proxy kullan, proxy list yaz 2. siteye gir cool proxy galiba,ordan en usttekini kopyala snra ayarlar,en altta proxy ayarlar, yerel ag, ordan buldugun proxy yi yapistir oraya :))

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG G Flex de güncelleme aldı biz hala bekliyoruz yaa :)

LG Turkey Duy sesimizi artık.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sunun surasinda nisana ne kaldi :-) azcik sabir

Az önce Lg Türkiye den biriyle görüştüm. Güncelleme tarihi ile ilgili kesin bir tarih veremiyoruz Nisan ayında olacak dedi.

Dedim Nisan ayı çok geniş bir tarih başı var sonu var :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adamlar lg g2 d803 modeline 20D romunu vermiş biz 20A yı bekleyek daha :P

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum. Mavi veya beyaz olanını. Sizce MAVİ Siyah'a gidermi , kullanan varmı ?

106639713_tn50_3.jpg

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Benimkisi siyah bu kap gercekten guzel eline aldinmi kayacak hissi vermiyor.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
puru2uhe.jpg

Neden böyle bir sıkıntı veriyor bilgisi olan var mı?

ebidik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar ben lg g2 alacamda yanlız aveadan kampanyalı şekilde önerdiğiniz uygun bir kampanyanız varmı lütfen acil bir cevap??

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar ben lg g2 alacamda yanlız aveadan kampanyalı şekilde önerdiğiniz uygun bir kampanyanız varmı lütfen acil bir cevap??

Kampanyalı biraz fazla ödüyosun kardeş ya suanda taksitli satis su sekilde banka kredisi kullanarak aliyorsun ki o kampanyalida bu sekilde banka kredisi kullanarak veriyorlar. Ben kampanya ile almayi onermiyorum bi kac arkadasim almisti kampanyadaki verilen pakete fiyat artisi oluyor atiyorum ilk sene pakete 40 oderken ikinci sene ilk 6 ay 45, ikinci senenin ikinci 6 ayinda ise 50 ye.kadar cikiyor yani sen duz alsan 1500 ise kampanya ile sana hemen hemwn 2500 2600 a kadar cikiyor bu miktar imkan varsa direk.kampanyasiz banka kredisi.kullanip almandir.

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 gün sonra verilecek olan güncelleme knock cede veya ondanh sonra ek bir güncelleme ile g2 ye knock code gelicek. Lg tarafından yapılan resmi açıklama. Ama root çıkmadı stabil 4.4.2 için onu bekliyeceğim. 4.2 de mod ile zaten kullanıyorum ben :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G2 nin S/N 401,402 veya 312 vb. Olması fark edermi ? G2 nin bataryası çabuk bitmeye başladığı zaman değişimi nasıl oluyor ? Cevap verenlere Teşekkür ederim.

ilk 2 yıl için kullanıcı hatası olmadıkca her türlü parçası garanti kapsamında lg servisi tarafından yenileniyor. Ama 2 yıl sonrasında 3 yıldağa batarya garantisi var. Yani cihaz alındıktan sonra 5 yıl boyunca lg g2 için batarya garantisi veriyor. Eğer bataryada sorun bulunursa direk değişim yapıyor. Zaten batarya olarakta bir sorun olabileceğini zannetmiyornum çünkü lg bataryalarını kendisi üretiyor ve bir çok firmada yine lgye ürettiriyor.

felixsus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun cıhazıma guncelleme geldı ve knock code ozellıgıne kavusmus oldum.Bana cok ayrıcalıklı bır uygulama gıbı gelmedı cok hızlı ve stabıl kullanamadım belkı ılerde alısınca daha kullanıslı olabılır.Kore versıyonu kullanıyorum onuda soylemek ısterım ayrıca telefonuma phone settıngs dıye bır mod geldı sanırım korede kullanılan bır arama durumu daha eklenmıs ama ben o ozellıgı burada kullanamadım.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bugun cıhazıma guncelleme geldı ve knock code ozellıgıne kavusmus oldum.Bana cok ayrıcalıklı bır uygulama gıbı gelmedı cok hızlı ve stabıl kullanamadım belkı ılerde alısınca daha kullanıslı olabılır.Kore versıyonu kullanıyorum onuda soylemek ısterım ayrıca telefonuma phone settıngs dıye bır mod geldı sanırım korede kullanılan bır arama durumu daha eklenmıs ama ben o ozellıgı burada kullanamadım.

program versiyonu ne?