Flaş! YouTube kapatıldı! 27 Mart 2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Sıra facebook da :thumbdown:

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Allah bu milletin idrak yollarını açsın. Devletin bekası diyenlere sadece gülüyorum. 21 Mart da Diyarbakır da olanlara ne diyorsunuz? Gerçek Teröristler resmi geçit yaparken, terör örgütünün liderinin posterleri heryeri kaplarken nerdeydiniz? Tabi sizlere göre gezi eylemcileri terörist fakat Diyarbakır dakiler barış elçisi...

Biraz düşünün, özgür düşünün, sonra çok ağlarsınız ve son pişmanlık fayda vermez.... (:

Merkez medya tamamen YALAN pompalamaktan başka bir işe yaramıyor. İnternet işlerine gelmediği için engelliyorlar. Mesele fikri mülkiyet, kişisel haklar meselesi değil, MESELE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Üyeye hakaret "ezik" :) Ah ya ahhh unuttum gene bu sitede moderatörlerin özel yetkisi olduğunu.O kurallar baştan yazılmalı diye siteye konu açtığımı,sitenin iyiliğini istediğimi hala anlamayıp sırf iradenizin bozulmaması uğruna daha cevap vermeyi bile başaramadığınız unuttum.

Bana diğer üyelere yazdığın şekilde cevap vermeni önermem,süper moderatör.O yazdıklarımı nereden bildiğimi merak ediyorsun değil mi ? Rüyanda görürsün :P

Sen hem yalan hem iftira atarken(aile psikoloji vs) sıkıntı yok demi? Biz söyleyince aa hakaret hadi oradan.

Diğer meselede demekki kaale almamışız. Ayrıca merak ettiğim de yok uydurma, nasılsa bir gün ortaya çıkar sen dikkat ette çıkmasın.

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ses kaydı duruyor sen youtube kapatıyon dns kullanan izliyor şuan halen

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sen hem yalan hem iftira atarken(aile psikoloji vs) sıkıntı yok demi? Biz söyleyince aa hakaret hadi oradan.

Diğer meselede demekki kaale almamışız. Ayrıca merak ettiğim de yok uydurma, nasılsa bir gün ortaya çıkar sen dikkat ette çıkmasın.
Gerçeği söylemek iftira ve yalan sayılmaz öyle değil mi sevgili REDFOKS ?Ayrıca hakaret olarak gördüysen,silme yetkini kullanabilirsin,kullanamamışsın,demek ki değilmiş.
Ama ben senin o "ezik" dediğin mesajının silineceğini düşünüyorum,forum hepten ölmemişse tabii :)
Tartışmak anlamsız,ben kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum.Sana mesajım ulaştı ya ,o bana yeter :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Belliydi zaten hiç şaşırmadım önce dns değiştiririz sonra vpn kullanırız neden bu kadar kasıyorsunuz kendinizi?

biyoweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son ses kaydı ülkeyi savaşa sokmak için oynanacak oyunun bir planlamasını içermekte. Geçtiğimiz yaz ABD'nin ve BM'nin suriyeye girmesi için RT ve Davutoğlunun nasıl bas bas bağırıp tüm dünyada tek başına kalıp kimseye söz dinletemedikleri dönemi hatırlayın. Bizimkiler hastalıklı bir hırsla savaş isterken, tüm dünya sağduyu çağrısı yapıp, suriyenin kimyasal silahlarını uluslararası denetime açtırarak soruna beklendiği ve insan sevgisi olan herkesin umduğu gibi diplomatik bir çözüm ürettiklerini hatırlayın. Bu dönemdeki savaş hırsıyla ses kaydı çok fazla uyumlu.

Ben bu kadar ciddi durumlarda bile vatan millet sevgisi adı altında, bu kanıtların sorgulanmasından rahatsız olan destekçilerin vatan sevgisinden ciddi derecede şüpheliyim. Ses kayıtlarının montaj olduğunu açıklama yetkisi ses, kayıtlarındaki seslerin sahipleri değil, yargı, bilimsel ses inceleme uzmanları ve bilir kişilerdir. Ama ses kayıtları ile ilgili muhataplar hala bir dava açmak yerine, ellerindeki gücü kullanarak seslerin halk tarafından dinlenmesini sağlayan kaynakları engelleme yoluna gitmektedirler. Ses kayıtlarını inceletmek, sorgulatmak, yargıya teslim etmek yerine kaçırmak suçluluk psikolojisidir.

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aynı yorumu ''sansür'' olayında da yapmıştım burada da yapacağım...

Neden mi kapatılıyor? Çünkü eskiden CHP ve MHP'nin kasetleri çıkardı ortaya,şimdi ise AKP'nin....

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam şaka mı yapıyorsunuz?
Mesela bizim girmemiz değil

Ben SDN yazarlarına diyorum çok rahatsız olmuşlar ondan dolayı

Artı olarak youtube'un kapanması-açılması ses kayıtları umrumda bile değil kimsenin bunlardan etkileneceğide yok ses kayıdı gerçek-yalan kimin oyu değişecek ki bu olaydan sonra?

Türkiye üzerinde bir oyun oynanıyor ama oyun oynayan ve oynamaya çalışan herkes başarısız oluyor 30 Martta el mi yaman bey mi yaman gözükecek

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaş bu nasıl bir düşünce yapısıdır. Orada bir toplantı yapılıyor ve olay enine boyuna tartışılıyor, her türlü senaryo masaya yatırılıyor. konuşmanın yayınlanması bir yana sen ordan tutup bir lafı cımbızlayıp benim önüme koyuyorsun ve hadi bakalım ne diyor?

Allah sizin gibilere akıl fikir versin. Demek ki gözün kararması, Vatan Toprağını bile 2. plana atabiliyomuş.

----------------------

Şimdi fark ettim benim bu mesajımın sadece son cümlesini okuduğunuzda anlam ve yön nasılda değişebiliyor ! Canlı örnek
ne desem boş size.

MonsterMMORPG

Asistan
Reaksiyon puanı
5
şunu iyi düşünmek lazım

bu güne kadar 100 lerce kaset çıktı

ama hiç biri için youtube kapatılmadı

fakat son kaset Türkiye Cumhuriyeti devleti üzerine ne denli büyük uluslar arası komplo oynandığının resmen kanıtıdır
s8.gif

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0

MonsterMMORPG

Asistan
Reaksiyon puanı
5
This content is not available on this country domain due to a legal complaint from the government. Learn more.
Sorry about that.

oh be TC nin gücü :thumbup1:

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
:) Sen hala benden alıntı mı yapıyorsun ya ? Suriye'ye ajan göndermek ? Orası Amerika değil kardeş,sen karıştırmışsın olayı.Sen bunu FBI içine sızmakla aynı zannetmişsin.Suriye ne önce onu bir araştır zahmet olmazsa,komik yorumlar gelmeye başladı :D Ajan göndermekmiş,hahah Amerika o kadar sefer denedi,başaramadı.En sonunda satın alma yoluna girdi de o kadar para ve mevki verdi,ardından yüz tane dalavareyle istediğine kısmen ulaşabildi.Amerika yapamamış,biz yapacağız.Hiç güleceğim yoktu,bu da iki oldu :D Komik...
Saçmalayarak ve boş konuşarak bir şey anlatmaya çalışanı ilk defa görüyorum.Bu kadar saçmalaman ileride sana psikolojik sorunlara yol açabilir.Düşünmeye organını kullanmaya başladığın zaman anlarsın söylemediklerimi.Gerçi unutmuşum saçmada olsa boşda olsa savunmak zorundaydınız siz.Senin ve uzantılarının mesajlarını umursamıyorum bundan sonra.

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bugünden itibaren youtube kapandı youtubenin yerini doldurmaz ama bundan sonra hangi video paylaşım sitelerini kullanırsınız, bir de sdn ekibi artık yoğun olarak nerede paylaşım yapacaksınız ?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
MHP'yi bir ağzınıza almayın bir zahmet, kör olmuş insalarmış bir önceki mesajımda yazdımda telekom satılırken neredeydiniz devletin her kademesini dinleyenleri de bunlar içeri soktu.

MHP Genel Başkan yardımcısını nedemek istediğini anlasaydı arkadaş kendine kalkan olarak yorumuna yazmazdı arkadaş ne demek istediğini anlamamış Genel Başkan yardımcısını:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neden suriye giriyoruz neden savaş bize ne suriyeden nicin giriyoruz neden giriyoruz kimin icinm giriyoruz ne icin askerimiz oraya ölüme gönderiyorlar şehit demiyecim cünkü suriye girmek icin ulasal bir sorun değil peki bilal burak da askerele savaşa gitcekmi burdaki paralı askerler savaşmaya gitcekmi gitselerde nicin gitcekler neyin uğruna bir türbe icin koskoca ülkeyi savaşa sokup 50 yıl geriyemi gitcekler ulan kendi topraklarınızın icindeki türbeleri mezarlıkları yıkıp yerine toki evleri yapıyorsunuz da kalmış suriye de bir türbe icin 77 milyon insanın kaderiyle oynayacaksınız.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Konuşmanın içeriğini dinleyince herşey anlaşılıyor. Sahi Balyoz kumpasında ne olmuştu? Ergenekon da? Devletin mahremiyeti kozmik odaya girildiği an bitti...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Lüffen akp arkadaşlara soruyorum bana cevap versinler günlerdir burda vır vır konuşan arkadaşlar soruma cevap istiyorum.

Nicin Suriye'ile savaşa giriyoruz?

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Arkadaş ne çapsız bir istihbaratımız varmış. Herşey uluorta. Bi vatandaşta demiyor bu istihbaratımız ne iş yapar.

Yok paralel devlet yok cemaat geçiniz bunları. Kimse kalmadı herkesi görevden ala ala bi hâl oldular. Hala suçu bi yerlerde arıyorlar. Suçlu devleti yönetemeyenlerdir. Suçlu varsa direk bulsunlar.

Kaytlarda sınırların yol geçen hanına döndüğünü zaten itiraf ediyorlar. Dün silah verdiklerini zapt edemediklerini söylüyorlar.

Ve savaş gibi hiç olmadık bir yolu tercih ediyorlar. Allahtan Davutoğlu akıllı adam ki işin farkında. Yoksa Genel Kurmay başkanı ve Hakan Fidan direk dalacak.

Ya bide Savaştan bahsediyoruz. Savaş iyi bir şey mi sanki. Savaşa girmek oradaki 4 kişinin eline kaldıysa vay halimize.

Dışişleri Bakanı, dert yanıyor, "Devlet, birkaç kişinin üzerinden yürüyor" diyor. Danışman çetesini itiraf ediyor.

Dış politikada özellikle ortadoğu'da çok yanlış işler yaptık. Şimdi savaşla temizlemeye çalışıyoruz.

Havuz Medyası direk suçuyu bulmuş. Sallayıp duruyor. Bu ülkeye kim hainlik ediyorsa belasını bulsun, ister camia ister hükümet farketmez. Failler mutlaka bulunmalı ve en şiddetli şekilde cezalandırılmalıdır.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Valla mesajda biz olarak bahsetmiştim. Biz derken ben de dahil. Tam olarak anlamadığım bir şey için iftira atmam, fikir yürütmem, yargılamam. Doğama ters çünkü.

Ben konuşmalardan gayet net anladım. Tam olarak anlamadığınız konu nedir? Fikir yürütmek için yargılaman için tescillenen ses kaydından daha somut bir kanıt ne istiyorsunuz?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaş ne çapsız bir istihbaratımız varmış. Herşey uluorta. Bi vatandaşta demiyor bu istihbaratımız ne iş yapar.

Yok paralel devlet yok cemaat geçiniz bunları. Kimse kalmadı herkesi görevden ala ala bi hâl oldular. Hala suçu bi yerlerde arıyorlar. Suçlu devleti yönetemeyenlerdir. Suçlu varsa direk bulsunlar.

Kaytlarda sınırların yol geçen hanına döndüğünü zaten itiraf ediyorlar. Dün silah verdiklerini zapt edemediklerini söylüyorlar.

Ve savaş gibi hiç olmadık bir yolu tercih ediyorlar. Allahtan Davutoğlu akıllı adam ki işin farkında. Yoksa Genel Kurmay başkanı ve Hakan Fidan direk dalacak.

Ya bide Savaştan bahsediyoruz. Savaş iyi bir şey mi sanki. Savaşa girmek oradaki 4 kişinin eline kaldıysa vay halimize.

Dış politikada özellikle ortadoğu'da çok yanlış işler yaptık. Şimdi savaşla temizlemeye çalışıyoruz.

SARKAT sana bir soru kardeşim (fuatavni) neden bulmuyorlar kendi iclerinde başbakan demedimi gözümüzün icine bakan biri:) peh peh paralelmiş.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Herşeyi geçtim.Ses kaydının içeriğine geçtim kimin sızdırdığınıda geçtim.Bu bir toplantıdan kaydedilmiş.Bu toplantının yapıldığı yerde hiç mi güvenlik önlemi yok.Devlet erkanının toplatısında kayıt yapılabilmesi bu kadar basit mi?Bakanlık veya hangi kurumsa bu kadar aciz mi?İstihbarat denen şey bizde yok mudur Allah aşkına?Yaa ayıptır günahtır.Konuştuğunuz sizin olsunda yani devletin adını bu kadar kötüye çıkarmaya kimsenin hakkı yok.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bu tür videoları destekleyip körü körüne inananların; Mesele Gezi Parkı değil arkadaş, hala anlamadın mı'' zihniyetinin bazı illegal olaylardan nemalanmak istemesi ve bunların ya tutarsa ihtimalini düşünüp körükörüne desteklemesinden başka birşey değil.

Bu ses kaydı CASUSLUKTUR ! Bunun ne savunulacak tarafı var, iyice kendinizden geçmişsiniz...

Her haliniz antihükümet karşıtı kinlerinizle dolu...

Bu son CASUSLUK OLAYI Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılan HAİNLİKTİR ! Bunu CHP - MHP - DTP - SP - BBPsi YOK ! OYUN TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANIYOR !

Ne gezi parkı ne 17 Aralık ne de bu şerefsizce yapılan yayınlar hiçbiri bu halkı kandırmaya yetmez !

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Anlarım toprak için girersin himaye etmek için yardım etmek için himaye etmek için hatta toprak bile için girebilirsin.Ama bunu kendi askerini vurup kazananın ABD olacağı bir savaşla yapmazsın!

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Kaydı sızdıran kaydı yapandır, kaydı yapanda kayıt ortamında bulunan kişidir..! Kayıt içeriğide, sızdırmada vatan hainliğidir.

Ne paralelmiş be herşeyi bunlar yapıyor koca ordu emniyet yargı devlet hiçbir halta engel olamıyor yuh kardeşim siz devlette ne iş yaparsınız.

Bjvv2dTIEAAWGBT.jpg

Burayı koruyan 23 mehmetçikle birlikte türbeyi füzeyle vuralım diyor.Suriyeye adam gönderip füze atmak nasıl bir kafadır.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
SARKAT sana bir soru kardeşim (fuatavni) neden bulmuyorlar kendi iclerinde başbakan demedimi gözümüzün icine bakan biri
001_smile.gif
peh peh paralelmiş.

Ben Fuat avniyi buldum arkadaş. :D

33715103089.jpg

Bak buda olabilir hani :D

fft5_mf136402.Jpeg