neskalii
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
Sıra facebook da :thumbdown:
Üyeye hakaret "ezik"Ah ya ahhh unuttum gene bu sitede moderatörlerin özel yetkisi olduğunu.O kurallar baştan yazılmalı diye siteye konu açtığımı,sitenin iyiliğini istediğimi hala anlamayıp sırf iradenizin bozulmaması uğruna daha cevap vermeyi bile başaramadığınız unuttum.
Bana diğer üyelere yazdığın şekilde cevap vermeni önermem,süper moderatör.O yazdıklarımı nereden bildiğimi merak ediyorsun değil mi ? Rüyanda görürsün![]()
Gerçeği söylemek iftira ve yalan sayılmaz öyle değil mi sevgili REDFOKS ?Ayrıca hakaret olarak gördüysen,silme yetkini kullanabilirsin,kullanamamışsın,demek ki değilmiş.Sen hem yalan hem iftira atarken(aile psikoloji vs) sıkıntı yok demi? Biz söyleyince aa hakaret hadi oradan.
Diğer meselede demekki kaale almamışız. Ayrıca merak ettiğim de yok uydurma, nasılsa bir gün ortaya çıkar sen dikkat ette çıkmasın.
Hocam şaka mı yapıyorsunuz?Belliydi zaten hiç şaşırmadım önce dns değiştiririz sonra vpn kullanırız neden bu kadar kasıyorsunuz kendinizi?
Hocam şaka mı yapıyorsunuz?
Mesela bizim girmemiz değil
ne desem boş size.Arkadaş bu nasıl bir düşünce yapısıdır. Orada bir toplantı yapılıyor ve olay enine boyuna tartışılıyor, her türlü senaryo masaya yatırılıyor. konuşmanın yayınlanması bir yana sen ordan tutup bir lafı cımbızlayıp benim önüme koyuyorsun ve hadi bakalım ne diyor?
Allah sizin gibilere akıl fikir versin. Demek ki gözün kararması, Vatan Toprağını bile 2. plana atabiliyomuş.
----------------------
Şimdi fark ettim benim bu mesajımın sadece son cümlesini okuduğunuzda anlam ve yön nasılda değişebiliyor ! Canlı örnek
Youtube Tek Bir Sebepten Ötürü Yasaklanır
TTNET Bantgenişliği Bir Gün Tükenirse Yasaklanır Onun Haricinde Hiçbir Neden Bana İnandırıcı Gelmiyor
cevabı biliyorsun bana niye soruyorsun facebook o da kapatılsın tabiki youtube'da kapatılsın
Saçmalayarak ve boş konuşarak bir şey anlatmaya çalışanı ilk defa görüyorum.Bu kadar saçmalaman ileride sana psikolojik sorunlara yol açabilir.Düşünmeye organını kullanmaya başladığın zaman anlarsın söylemediklerimi.Gerçi unutmuşum saçmada olsa boşda olsa savunmak zorundaydınız siz.Senin ve uzantılarının mesajlarını umursamıyorum bundan sonra.Sen hala benden alıntı mı yapıyorsun ya ? Suriye'ye ajan göndermek ? Orası Amerika değil kardeş,sen karıştırmışsın olayı.Sen bunu FBI içine sızmakla aynı zannetmişsin.Suriye ne önce onu bir araştır zahmet olmazsa,komik yorumlar gelmeye başladı
Ajan göndermekmiş,hahah Amerika o kadar sefer denedi,başaramadı.En sonunda satın alma yoluna girdi de o kadar para ve mevki verdi,ardından yüz tane dalavareyle istediğine kısmen ulaşabildi.Amerika yapamamış,biz yapacağız.Hiç güleceğim yoktu,bu da iki oldu
Komik...
MHP'yi bir ağzınıza almayın bir zahmet, kör olmuş insalarmış bir önceki mesajımda yazdımda telekom satılırken neredeydiniz devletin her kademesini dinleyenleri de bunlar içeri soktu.
Valla mesajda biz olarak bahsetmiştim. Biz derken ben de dahil. Tam olarak anlamadığım bir şey için iftira atmam, fikir yürütmem, yargılamam. Doğama ters çünkü.
Arkadaş ne çapsız bir istihbaratımız varmış. Herşey uluorta. Bi vatandaşta demiyor bu istihbaratımız ne iş yapar.
Yok paralel devlet yok cemaat geçiniz bunları. Kimse kalmadı herkesi görevden ala ala bi hâl oldular. Hala suçu bi yerlerde arıyorlar. Suçlu devleti yönetemeyenlerdir. Suçlu varsa direk bulsunlar.
Kaytlarda sınırların yol geçen hanına döndüğünü zaten itiraf ediyorlar. Dün silah verdiklerini zapt edemediklerini söylüyorlar.
Ve savaş gibi hiç olmadık bir yolu tercih ediyorlar. Allahtan Davutoğlu akıllı adam ki işin farkında. Yoksa Genel Kurmay başkanı ve Hakan Fidan direk dalacak.
Ya bide Savaştan bahsediyoruz. Savaş iyi bir şey mi sanki. Savaşa girmek oradaki 4 kişinin eline kaldıysa vay halimize.
Dış politikada özellikle ortadoğu'da çok yanlış işler yaptık. Şimdi savaşla temizlemeye çalışıyoruz.
SARKAT sana bir soru kardeşim (fuatavni) neden bulmuyorlar kendi iclerinde başbakan demedimi gözümüzün icine bakan biripeh peh paralelmiş.![]()