Flaş! YouTube kapatıldı! 27 Mart 2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Erişim engeli DNS ile aşılabiliyor. Onun dışında Dış işleri bakanlığı açıklama yayınlamış.

[h=1]Süleyman Şah Saygı Karakoluna İlişkin Olarak Sosyal Medyada Yayınlanan Ses Kaydı Hk.[/h]Genel olarak Suriye’deki çatışmaların ülkemiz için yarattığı risk ve tehditlerin değerlendirilmesi, bu tehditler karşısında alınabilecek tedbirlerin görüşülmesi, bu bağlamda da, Suriye içinde yer alan vatan toprağı Süleyman Şah Saygı Karakolu’na yönelik tehditlerin ele alınması amacıyla, ulusal güvenliğimizle ilgili konularda birinci derecede yetkili olan devlet görevlilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bir kriz yönetimi toplantısının ses kayıtlarının, bugün (27 Mart) internet üzerinden sosyal medya aracılığıyla bazı bölümleri tahrif edilerek yayınlandığı görülmüştür.

Bir takım terör unsurlarının tehdidi altındaki bir vatan toprağını gerektiğinde savunmak amacıyla ilgili kurumlar arasında değerlendirmeler yapılması devletin asli görevleri arasında olan doğal bir uygulamadır. Sözkonusu toplantıda, Türkiye’nin, herhangi bir saldırı karşısında Süleyman Şah Saygı Karakolu’nu savunma yönündeki iradesinin tam olduğu ve Süleyman Şah Saygı Karakolu’nun ve orada görevli personelimizin korunmasını ve emniyetini teminen, ihtiyaç duyulduğunda gereken adımların kararlılıkla atılacağı teyit edilmiştir.

Dışişleri Bakanı makamı gibi devletin en hassas güvenlik konularının ele alındığı bir mekanda gerçekleştirilen çok gizli mahiyetteki böyle bir toplantının izlenerek görüşmelerin kamuoyuna servis edilmesi Türkiye’nin ulusal güvenliğine yönelik alçakça bir saldırı, bir casusluk faaliyeti ve son derece ağır bir suçtur. Bu olay, ülkemizin karşı karşıya bulunduğu siber ve elektronik saldırı tehditlerinin boyutunu gözler önüne sermektedir. Bunu yapan ihanet şebekeleri devletimizin ve milletimizin düşmanlarıdır.

Devletimizin ve milletimizin güvenliğine yönelik bu saldırının faillerinin en kısa zamanda tesbit edilerek ortaya çıkartılmaları ve adalete teslim edilerek yasalar çerçevesinde hak ettikleri en ağır cezaya çarptırılmaları sağlanacak; Türkiye Cumhuriyetini hedef alan bu haince saldırı mutlaka akamete uğratılacaktır.

Kaynak

kaqan55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Birisi de çıkıp sakın ''Doğrudur , yapmıştırlar bi salaklık'' felan yazar. Neyse haklısınız deyip geçelim bizde. Dikdatör dersek yine tepki yağar bize. :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bende giriyor. temsili fotoğraf.

5ALISAG.png

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ortada gercekten böyle bir durum varsa nereye kadar gizleyecekler? Er ya da gec cikar ortaya. Ama, suan internette olan videolarin %99'u cakma. Ne sesler uyusuyor ne de kisilerin konusmalari.

Bana pek inandirici gelmedi.

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Hadi twitter kullanıcıların bilgilerini vermiyor, vergi vermiyor, yargı kararlarına uymuyor diye kapatıldı(size göre) peki youtube..? Youtube hukümetin talebiyle bazı videoları kaldırmışlığı bile var.O neden kapandı peki ?Vergicilerden cevap bekliyorum.:)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yaygara yapılacak yerlerin yani bunlar söz konusu video paylaşım sitesi ve sosyal paylaşım siteleri seçim sonuna kadar kapalı kalması herkesin yararına olacağını düşünüyorum..

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Bana özel bir uygulama mı var? Video izliyorum. [MENTION=19025]AliA[/MENTION] meraktan soruyorum, SDN neden kendi sunucularını kullanmıyor da videoları YouTube'a yüklüyor?

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Youtube'da Devletin en gizli kısımlarından bir odada Suriye meselesi hakkındaki konuşma ses kaydı şeklinde yayımlandı.Mhp genel başkan yardımcısı artık işin çığrından çıktığını kabul etti.Artık bu ülkede ne oyunlar oynandığını göremeyecek kadar zavallı bir şekilde KÖR olmuş insanlara,Allah akıl fikir versin dileklerimi sunuyorum.
İnsanlar bu kadar da budala olamaz,olmamalı!! Hala mı anlamadınız bu devlete dış etkilerin zarar vermek istediğini,,yuh,YUHHHH!

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
İnşallah feysbuk da kapatılır. Ve diğer sosyal medya ve sosyal paylaşım siteleri.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Paralel yapıdan görülmemiş vatan hainliği

Paralel Örgütün, Dışişleri Bakan Davutoğlu, MİT Müsteşarı, Orgeneral Yaşar Güler ve Dışişleri Müsteşarı'nın yaptığı gizli Suriye görüşmesini dinleyip servis ettiği iddia edildi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bakanlık Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Orgenaral Yaşar Güler'in, Suriye sınırları içindeki Türk toprağı Süleyman Şah Türbesine yönelik saldırıyı değerledirmek üzere yaptıkları görüşmeye ilişkin olduğu iddia edilen ses kayıtları sosyal medyaya servis edildi. Devlet sırlarının internet ortamına sunulması paralel yapının içinde bulunduğu vahim tabloyu ortaya çıkardı.

Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere iktidar kanadının üst düzey telefon görüşmelerini dinleyip internete servis eden paralel yapı işi devletin gizli Suriye planlarını deşifre etme noktasına götürdü. İçinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, TSK'nın iki numarası Orgeneral Yaşar Güler, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu gibi isimlerin yer aldığı bir ses kaydı yayınlandı.

GİZLİ GÖRÜŞMEYİ İNTERNETTE YAYINLADILAR

Bu ses kaydında, devletin 4 önemli ismi Türkiye'nin Suriye planlarını tartıştı. Suriye'de yaşanan gelişmeler ve bölgedeki tek Türk toprağı olan Süleyman Şah Türbesi'ne saldırı iddiasına kadar birçok konu konuşuldu. Dünyanın önde gelen hemen her ülkesi gibi Türkiye de, komşusu Suriye'de meydana gelen gelişmelere karşılık A, B ve C planlarını masaya yatırdı. Devletin üst düzey görevlileri bu planlar için fikirlerini ve olasılıkları ortaya koydu. Paralel yapı ise bu gizli görüşmeyi dinledi. Dinlemekle de yetinmeyip internete servis etti.

İSRAİL'LE İŞBİRLİĞİ

Paralel Yapı'nın, devletin bu gizli Suriye görüşmesini dinlemesi ve internete servis etmesi, Başbakan Erdoğan'ın 'Bunlar vatan haini, gizli servislerle işbirliği yapıyorlar' iddialarını güçlendirdi. Daha önce de Paralel Yapı'nın, Türk yöneticilerinin görüşmelerini İsrailli MOSSAD'a servis ettiği gündeme gelmişti.

CIA BAĞLANTILARI

Yıllardır Paralel Yapı'nın bir takım bilgileri CIA'ya verdiği de iddia edilmişti.

Son olarak örgütün Davutoğlu'nun da dahil olduğu gizli görüşmeyi dinleyip internette paylaşması bu iddiaları güçlendirdi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN UYARMIŞTI

Başbakan Erdoğan birkaç gün önce yaptığı konuşmada:

"Bu yapı kendi ülkesinin en gizli, en stratejik, en mahrem bilgilerini ele geçirecek, bunları servis edecek kadar alçalan bir tavır, ihanet içerisinde. Temiz, saf, ihlaslı kardeşlerimin artık bu yapıyı sorgulamalarını istiyorum."

BU KAYIT İHANET NİTELİĞİNDE

Bir ülkenin güvenliğinden sorumlu kişileri dinlemek, en mahrem sırlarını kayda almak ve devletin güvenliğini tehlikeye uğratacak bu kaydı yayınlamak 'vatan hainliği olarak nitelendirilmektedir.

Kaynak

bu paralelde olmasa uykudan uyandıran olmayacaktı bizi.
bak neler dönüyor öğreniyoruz sayelerinde

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hadi twitter kullanıcıların bilgilerini vermiyor, vergi vermiyor, yargı kararlarına uymuyor diye kapatıldı(size göre) peki youtube..? Youtube hukümetin talebiyle bazı videoları kaldırmışlığı bile var.O neden kapandı peki ?Vergicilerden cevap bekliyorum.:)
Youtube'da Devletin en gizli kısımlarından bir odada Suriye meselesi hakkındaki konuşma ses kaydı şeklinde yayımlandı.Mhp genel başkan yardımcısı artık işin çığrından çıktığını kabul etti.Artık bu ülkede ne oyunlar oynandığını göremeyecek kadar zavallı bir şekilde KÖR olmuş insanlara,Allah akıl fikir versin dileklerimi sunuyorum.
İnsanlar bu kadar da budala olamaz,olmamalı!! Hala mı anlamadınız bu devlete dış etkilerin zarar vermek istediğini,,yuh,YUHHHH!

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Benim de hala giriyor, dns bile yok. En geç bende kapanacak heralde. :P

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Casusluğu savunacak biri var mı?
Yok değil mi.

O halde...

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bu da mı gol değil. :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Herkes bu düsünceyle mi yasiyor, onu mu demek istiyorsun?

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
devlet sırları var işin içinde,hala olaya başka gözle bakanlar var yazık

snnsmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer bu cemaatin kökünü kurutmazsan sana yazıklar olsun RTE

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Beklenen hareket gerçekleşti sıra facebook da galiba...:thumbdown:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bastakiler seni soyuyo sen gelmis hikaye anlatiyosun

Onlardan öncekileride gördük memleketi afedersin b*k götürüyordu, haliç ten geçilmezdi, ımf ye bir sürü borç vardı, daha sayayım mı ?

Reaksiyon puanı
4
Hala yasakları savunan insanlar var. Gelmiş "Devletin gizli gorusmelerini yayinlayan her turlu mecranin kapanmasi, lazim. ben kapanmasini destekliyorum." diyor. Onlar devletin bekasını değil, ceplerinin bekasını düşünüyorlar be adam!

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hayır öyle demiyorum ama bu tür insanlar var ve bu tür insanlar kör oldukları için hiç bir şey görmüyor

O sözü söyleyen adamda seref yok demek ki. Körlükten degil, ahlak yoksunu olduklari icin böyle laflar ediyorlar. Ne diyeceklerini sasiriyorlar bazen..