LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben denedim her yolu ama olmuyo :D orjianl olmayanlarda olabiliyo, hatta xperia z1 in orjinal klavyesinde de oluyo ama lg de yok :D [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] e sormuştum farklı klavye yukleyebilirmiyiz baska bi firmanın diye :D

Bende uğraştımda yok olmuyo :)

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Iyi aksamlar beyler bu sonic dash oynarken hafif kasilma oluyo telde sizdede oluyo mu 4.2.2 yuklu turkiye romu

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Avea ise olur. :) bazen 0.1 mbit'e düşüyor.

Avea ama önceden bu kadar değildi ya hattı önce kestirdim sonra kesiğide kestirip iphoneye taktım sonra lg g2 ye göre nanoyu buna çevirmek için çerçeveye bantladm öyle taktım ondan olurmuki :)

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar lg g2 arka kapak kisminda bosluk olan varmi bataryaya yapismamasi gibi sag tarafta cok kucuk bir bosluk var bole bastirinca cit cit ediyor bole olan varmi ? Aslinda buyuk bise degil ama sorayim dedim

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avea ama önceden bu kadar değildi ya hattı önce kestirdim sonra kesiğide kestirip iphoneye taktım sonra lg g2 ye göre nanoyu buna çevirmek için çerçeveye bantladm öyle taktım ondan olurmuki :)

Abi kendine bir gsm sirketi kurup kendi kartini uretsen daha mantikli olurdu sanki.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar lg g2 arka kapak kisminda bosluk olan varmi bataryaya yapismamasi gibi sag tarafta cok kucuk bir bosluk var bole bastirinca cit cit ediyor bole olan varmi ? Aslinda buyuk bise degil ama sorayim dedim

Bende var sıfır aldım ve eve geldiğimde farkettim arkada boşluk var gıcırtı yapıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Abi kendine bir gsm sirketi kurup kendi kartini uretsen daha mantikli olurdu sanki.

Sende haklısın bu hattın çalışması bile bi mucize

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

karta işkence etmişsin çalıştığına şükret :mrgreen:

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İnsanoğlu gerçekten doyumsuz herkez öle olmasada ben öyle 4.4.2 bekliyordum geldi şimdi de Knock Code vb. güncellemeleri bekliyorum :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostlar Çok nadir olarak, cihazım şarj olurken 1 kereye mahsus Knock on ile açamıyorum. Güç tuşuna basıp açtıktan sonra knock on ile açıp kapatabiliyorum. Fakat bu sorun şarj süresince aralıklarla devam ediyor. Sizce bu sorun gelecek olan ara güncellemeler ile giderilebilirmi ? Yoksa üstüne fazla düşmemelimiyim ? Ben çok takıntılıyım bu konularda.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostlar Çok nadir olarak, cihazım şarj olurken 1 kereye mahsus Knock on ile açamıyorum. Güç tuşuna basıp açtıktan sonra knock on ile açıp kapatabiliyorum. Fakat bu sorun şarj süresince aralıklarla devam ediyor. Sizce bu sorun gelecek olan ara güncellemeler ile giderilebilirmi ? Yoksa üstüne fazla düşmemelimiyim ? Ben çok takıntılıyım bu konularda.

Sarjdayken telefonu rahat birak bence dostum

0conan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncellemeye devam et dediğimde devam etmiyor??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun oldu. istanbul bilişimden garantili almıştım garantiye verdim ve telefonumu yenisiyle değiştirdiler.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
anu8y5a2.jpg
3d mark sonuclari g2

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu arada 4.4 icin xposed guncellendi artik 4.4 yapabilirim telefonumu :D [MENTION=381829]A.canal[/MENTION]

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bisey sorucam telefona cagri geldiginde arkadaki.flash isiginin uyari yanmasi mumkunmu bilen varmi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
1 nisan'a kadar kimse hayıflanmasın 4.4.2 gelmedi diye. Ondan sonra hayıflanabilirsiniz. Adamlar vaadettiği tarihi henüz geçmediler. :) Nisan'da Türkiye'ye direkt knock code'lu güncelleme de yollayabilirler belki gecikme bu yüzdendir.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1 nisan'a kadar kimse hayıflanmasın 4.4.2 gelmedi diye. Ondan sonra hayıflanabilirsiniz. Adamlar vaadettiği tarihi henüz geçmediler. :) Nisan'da Türkiye'ye direkt knock code'lu güncelleme de yollayabilirler belki gecikme bu yüzdendir.

Bay cok bilmis :D o degil de bu knock code harika bisi ya. BB deki resimli sifreleme gibi. O resmi nereye kodladigimi unutup ekran kilidini acamadigim olmustu :D knock code da bunu yasamayiz insallah :P