kamilsen
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Android 4.4.2 de home tuslari clash of clans oyununda kayboluyo superde diğer oyunlarda olmuyor neden? Z1 sende aynı problem var
Oyunda kaçıncı seviyedesin?
Android 4.4.2 de home tuslari clash of clans oyununda kayboluyo superde diğer oyunlarda olmuyor neden? Z1 sende aynı problem var
o zaman ben sana atiyim link eve gidinceAradımda bulamadım
nisanda guncelleme gelecekmis.onla knock code gelecekmisBeyler G2 için knock code geliyormuş. Hadi hayırlısı![]()
Benim de dün şarjım pe k performanslı değildi. Senin yaptığın gibi antutu stabilite testi yapmıştım bende. Şarj iyi gitmeyince bende sildim antutuyu. Bakalım bugün şarj nasıl gidecek.
nisanda guncelleme gelecekmis.onla knock code gelecekmis![]()
o zaman ben sana atiyim link eve gidince
nisanda guncelleme gelecekmis.onla knock code gelecekmis![]()
http://yadi.sk/d/Hly2nn6TJj94Aİyi olur kardeşim![]()
Sabır taşına döndük be kardeşimdemekki sabretmek lazım![]()
Sabır taşına döndük be kardeşim![]()
walla işin gerçeği telefonumdan memnunum piyasadakı tum telefonlara kafa tutabılecek gucte bır cıhaz gerek tasarımı gerekse teknık donanımlarıyla güncelleme alsın almasın sorun değil ama geliyo diyipte aylarca oyalamanın bir mantığıda yok haa güncelleme geldiği zaman napcaz hiçbişi :lol: ya biz türk milleti acayipiz seviyorum lan bizi :lol:
arkadaslar kitkat güncellemesi geldikten sonra wifi ile baglantı saglıorum ama mobil veri baglantısı yapamıorum işaretide cıkmıyor bu sorunu nasıl halledebılırım
ben denedim her yolu ama olmuyo
Hele şükür bana da geldi
Derken? Kitkat mı geldi?
Cihazınız Türkiye romlu mu?
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]
Ve diğerleri k.bakmayın herkezin nickini hatırlayamıyorum
Ben orjinal klavyeye türkçe karakterleride eklemek istiyorum bu mümkün mü ?
Ğ,ü,ç gibi harfleri klavyeme eklemek istiyorum nasıl yaparım ?
Olmuyor maalesef.
Tamam o önemli Değil bişey daha soracağım şebekem gitmiyor ama internetim gereğinden fazla yavaş ve mesajlar gelmiyor bazen neden olur ?