LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 4.2.2 AME 10E idi rom kurarak 4.4.2 geçtim sonra tekrar 4.2.2 AME 10E geçtim şuan AME için 4.4.2 geldi fakat Otomatik güncelleyemiyorum En son OS sürümü dedi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar 4.2.2 AME 10E idi rom kurarak 4.4.2 geçtim sonra tekrar 4.2.2 AME 10E geçtim şuan AME için 4.4.2 geldi fakat Otomatik güncelleyemiyorum En son OS sürümü dedi

yükseltme hatalarını geri yükle işlemini yaparsan belki sorun düzelir.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bugun g2 me ultra slin 0.2mm kilif aldim (onceden quick window kilif vardi) ve bir kez daha asik oldum telefona :)) muhtesem g2 sadece arka kilif kaygan.oldu yaa :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim g2 de son haftalarda 1 problem olmaya başladı sanal tuşlar donup kilitleniyor basılmıyo yada kafasına göre hepsi basılı kalıyo bu sorunu yaşayan varmı acaba içinizde

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Foruma üye olduktan sonra mail adresinizden aktivasyon yapın. Ben üye olunca da aynı sorunu yaşamıştım.

direkt googleye hizli.resim.yazip oraya yuklese ve link atsa olmuyo mu

Aktivasyon işlemini yapmıştım ama daha yeni yazmaya başlayabildim. Yandex.Disk'e yükleyecektim ondan da vazgeçtim. Biraz önce çok hard bi reset çektim telefona, sizce bi faydası olabilir mi?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aktivasyon işlemini yapmıştım ama daha yeni yazmaya başlayabildim. Yandex.Disk'e yükleyecektim ondan da vazgeçtim. Biraz önce çok hard bi reset çektim telefona, sizce bi faydası olabilir mi?

hayir olmaz bence, sarji fulle bi 40 dk bekle snra hard reset at veya rom at tekrardan, belki duzelebilir o zaman

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] hata bu kardeş

o zaman pc den rom atacaksin, bende de oyle oluyo, rom attigim zaman guncelleme varsa da guncellemiyo, onu el ile guncelleyebilirsin ancak
yada bir ihtimal, lg yeni guncelleme verirse belki

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ama orjınal rom dönünce OTA güncelleniyor diyordunuz

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ama orjınal rom dönünce OTA güncelleniyor diyordunuz

rom u degistirmen gerekebilir, cunku bazi romlarda kabul etmiyo guncelleme oldugunu, buyzden en som.surum yuklu diyo, ugrasmak.isterseniz bunu yeni bir rom indirerek deneyebilirinz yada [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] e sorun, hard reset.atinca oluyomuymus

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar tema önerisinde bulunabilecek var mı ? Şuan biz temasını kullanıyorum ve onun gibi sade bi tema istiyorum

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlgilendiğiniz için teşekkürler. Şöyle belirteyim telefonumu uzun süredir kullanıyorum ve her huyunu biliyorum. Önceki kullandığım ile aynı şekilde kullanıyorum. Yani herhangi bir değişiklik falan yok. Dediğim gibi bu stabilite testinden sonra oldu, telefonla menüler arasında gezineyim sağına soluna girip çıkayım 10 dakika içinde azalıyor şarj. Önceden bir şeylerle uğraşsam bile bir saatte %1, %2 anca düşüyordu. Tapatalk ile batarya durumunun fotoğrafını yükleyeyim dedim ama beceremedim. Hala bir şey yazamıyorum foruma :(
Benim de dün şarjım pe k performanslı değildi. Senin yaptığın gibi antutu stabilite testi yapmıştım bende. Şarj iyi gitmeyince bende sildim antutuyu. Bakalım bugün şarj nasıl gidecek.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Antutuya guvenmeyin. Stabil calisan bi uygulama oldugunu dusunmuyorum

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler G2 için knock code geliyormuş. Hadi hayırlısı :D

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android 4.4.2 de home tuslari clash of clans oyununda kayboluyo superde diğer oyunlarda olmuyor neden? Z1 sende aynı problem var

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android 4.4.2 de home tuslari clash of clans oyununda kayboluyo superde diğer oyunlarda olmuyor neden? Z1 sende aynı problem var
çünkü oyun yöneticileri oyunu 4.4 kitkata göre portlamıyorlar zamanla hepsi portlayacak ve bütün oyunlarda kaybolacak o tuşlar.