LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kullaniciismisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de dün şarjım pe k performanslı değildi. Senin yaptığın gibi antutu stabilite testi yapmıştım bende. Şarj iyi gitmeyince bende sildim antutuyu. Bakalım bugün şarj nasıl gidecek.

Ben hard reset çektim dün ama pek bi işe yaradığını söyleyemeyem. Ne olacak ben de anlamadım.

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah Razı olsun bu lg türkiye bize sözle afişle yalanla dolanla hertürlü özelliği getirdi telefona daha ne özellik gelecek meraktayım acaba parmak izi olayınıda çözer mi dersiniz ? :thumbdown:

atlantice

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az önce telefonuma KitKat geldi. Şu anda yükleniyor.
543 mb.
Telefonum D80210E-AME-XX

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sesimi duydular herhalde :blink: az önce bana da geldi ama life square ve klavye güncellemesi

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benimde sorun kalktı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] dün ota güncelleyemiyordum fakat bugun geldi sanırım sıra ile dağıtıyorlar :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Abi Nisan'a bir şey kalmadı zaten umarım nisanın başlarında verirler.

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
walla işin gerçeği telefonumdan memnunum piyasadakı tum telefonlara kafa tutabılecek gucte bır cıhaz gerek tasarımı gerekse teknık donanımlarıyla güncelleme alsın almasın sorun değil ama geliyo diyipte aylarca oyalamanın bir mantığıda yok haa güncelleme geldiği zaman napcaz hiçbişi :lol: ya biz türk milleti acayipiz seviyorum lan bizi :lol:

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xda dadan yapılan açıklamaya bakrasanız 4.2 yi root yaptıkdan sonra eklenebilir özellikler xdadaki yayınlananlara göre 612 adet ama 4.4 de sadece root ile knock kode eklenebiliyor. güncelleme geldi ama bilerek güncellemiyorum.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
walla işin gerçeği telefonumdan memnunum piyasadakı tum telefonlara kafa tutabılecek gucte bır cıhaz gerek tasarımı gerekse teknık donanımlarıyla güncelleme alsın almasın sorun değil ama geliyo diyipte aylarca oyalamanın bir mantığıda yok haa güncelleme geldiği zaman napcaz hiçbişi :lol: ya biz türk milleti acayipiz seviyorum lan bizi :lol:

Açıkçası bu güne kadar kullandığım telefonların aldığı güncellemeler telefonu kötü yönde etkilediği için bu güncellemeyi 4 gözle bekliyorum yoksa gerçekten çok yeterli bir cihaz kullanıyoruz :)

ebidik27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar lg g2 kitkat güncellemesi gelenler bir değişiklikleri söyleyebilirlermi rica etsem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar kitkat güncellemesi geldikten sonra wifi ile baglantı saglıorum ama mobil veri baglantısı yapamıorum işaretide cıkmıyor bu sorunu nasıl halledebılırım

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]
Ve diğerleri k.bakmayın herkezin nickini hatırlayamıyorum :)
Ben orjinal klavyeye türkçe karakterleride eklemek istiyorum bu mümkün mü ?
Ğ,ü,ç gibi harfleri klavyeme eklemek istiyorum nasıl yaparım ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
@Bloother
@OxyGEN
ben denedim her yolu ama olmuyo :D orjianl olmayanlarda olabiliyo, hatta xperia z1 in orjinal klavyesinde de oluyo ama lg de yok :D [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] e sormuştum farklı klavye yukleyebilirmiyiz baska bi firmanın diye :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION]

Olmuyor maalesef.