Bağlantı problemi siteler geç açılıyor

oyuncanavari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar internetle ilgili bir sorunum var
s13.gif
internette 2 de bir bi siteye girmeye çalışsam ya site gelmiyor yada geç geliyor modeme bakıyorum adsl ışıkları felan yanık bilgisayardanda bi uyarı gelmiyor bi yardım edin nolur bu sorun 1 haftadır var
s20.gif
çıldırcam

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
silip yeniden kurdun mu?

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim laptop'ta iç öyle bir sorun yok.Masaüstünde vardı.O ssl hatası çok berbat yeaaa

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu SSL hatası bendede var. Google ve Youtube sık sık vermeye başladı. Neyden kaynaklanıyor ve çözümü nedir? Bu hatayı alanlar TTNET mi kullanıyor? Annem böyle pasta yapmayı nerden öğrendi. :lol:

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu SSL hatası bendede var. Google ve Youtube sık sık vermeye başladı. Neyden kaynaklanıyor ve çözümü nedir? Bu hatayı alanlar TTNET mi kullanıyor? Annem böyle pasta yapmayı nerden öğrendi. :lol:
TTNET evet!Çoğu kişi bilgisayar veya modemden kaynaklanıyor diyo ama...

hitmanAhmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim işyerinde bu ssl hatası var ttnet kullanıyoruz. Evde superonline var ama ssl hatası yok. Sanırım ttnet kullananlarda oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
son dönem artan SSL hatalarının nedeni. Devlet tarafından yapılan yoğun network hattı dinlemeleridir. Ayık oluk gençler...

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
son dönem artan SSL hatalarının nedeni. Devlet tarafından yapılan yoğun network hattı dinlemeleridir. Ayık oluk gençler...

Dephormation ile phorm'u engelleyip cyberghost ile vpn üzerinden bağlandığım için öyle bir sorunum yok çok şükür..