Yazılım bilgilerinde var, en altta TUR mu yazıyor yoksa TAI falan mı,yuzde 99.9 tai yazıyodur.
Hocam ''HKG'' Yazıyor Cihazımda Honkong rom'u kurulu sanırım.

Yazılım bilgilerinde var, en altta TUR mu yazıyor yoksa TAI falan mı,yuzde 99.9 tai yazıyodur.
Hocam ''HKG'' Yazıyor Cihazımda Honkong rom'u kurulu sanırım.
![]()
Sanal tuslar yoksen lol'u hangi serverde oynuosn?
Turkiye serverinde nickimi yazardimda burdan sakincali![]()
Arkadaşlar bu ekran koruyucu değil sadece. Nano teknolojik hem kasa hem ekran koruyucu. Bu jelatini arkaya, yanlara da uyguluyorsunuz o yüzden pahalı.
Kap kullanmayı sevmiyor musunuz? Çünkü bunun pek koruyacağını düşünmüyorum g2 hassas bir telefon.
Ben kap kullanıyorum ama telefonu korusun diye değil. süs olsun diye. bir de ufak tefek çizilmeleri önlesin diye.![]()
D80210F-SEA-XX benim program versiyon bana şimdi güncelleme geldi arkadaşlar
Kit kat oldu yani en.sonunda demiBenimkiside o bu sabah yukledim,![]()
Kit kat oldu yani en.sonunda demi)
Ben kap kullanıyorum ama telefonu korusun diye değil. süs olsun diye. bir de ufak tefek çizilmeleri önlesin diye.![]()
Ben biraz sakarim sanirim ben korusun diye kullaniyorum aslinda degilim dikkatliyimde.yanimdakinin eli carpip duruyor.e o arada telle.oynuyorum 2 3 kez takla atti oyle.dedim.kap sart.hatta gecen geldi sirin.bisey aldim erkege ne kadar yakisir. Bilmem.ama.guzel.oldu![]()
hıım anladım çok teşekkür ederim kardeşim saolBazen bende de oluyor telefonun çok yoğun çalışmasından kaynaklı sanırım.
Ben biraz sakarim sanirim ben korusun diye kullaniyorum aslinda degilim dikkatliyimde.yanimdakinin eli carpip duruyor.e o arada telle.oynuyorum 2 3 kez takla atti oyle.dedim.kap sart.hatta gecen geldi sirin.bisey aldim erkege ne kadar yakisir. Bilmem.ama.guzel.oldu![]()
eeeee netten alınca secenek cok tabi bende coook beğendim yaaaaw.piyasada secenek cok az.kapak hastası biri olarak cok kızıyorum .hep note 2 s4 .5s s3 hep bunlar var
Satıcılar da haklı. Hangi telefon rağbet görüyorsa onların kılıflarını satıyorlar. Aslında G2 kullanıcıları da azımsanamaz ama Samsung ve iPhone'un yanından bile geçemiyor sayı olarak. Aynı sıkıntı Sony'de de var. Hatta Sony'ler için çok daha az kılıf var piyasada. G2 yine daha iyi.
hııııım evet buda doğruYa bence tamamen bizim halkımızın teknoloji konusundaki önyargısından kaynaklı çünkü çevresindeki insanlar eğer bir marka kullanıyorsa o kişi de kendisini o markayı kullanmaya mecbur hissediyor.
bugün lg canlı destekile yazsıştım öğlen keşke konuşmanın resimlerini çekseydim türkiye kit kati sordum resmi güncellemeyi ne zaman verceksiniz diye karşımdaki testlerin türkiye için büyük bir bölümü bitti dedi tam bir tarih vermem doğru olmaz ama çok yakında türkiye resmi güncelleme alıcak dedi test ne oluyoki onu anlamadım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bugün lg canlı destekile yazsıştım öğlen keşke konuşmanın resimlerini çekseydim türkiye kit kati sordum resmi güncellemeyi ne zaman verceksiniz diye karşımdaki testlerin türkiye için büyük bir bölümü bitti dedi tam bir tarih vermem doğru olmaz ama çok yakında türkiye resmi güncelleme alıcak dedi test ne oluyoki onu anlamadım
arkadaşlar yaaa benim telde bugun neredeyse kcnok on yaparak acamadım telefonu yaw illa arkasındaki düğmeye dokundum nedenki.
Ya bence tamamen bizim halkımızın teknoloji konusundaki önyargısından kaynaklı çünkü çevresindeki insanlar eğer bir marka kullanıyorsa o kişi de kendisini o markayı kullanmaya mecbur hissediyor.