LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazılım bilgilerinde var, en altta TUR mu yazıyor yoksa TAI falan mı,yuzde 99.9 tai yazıyodur.

Hocam ''HKG'' Yazıyor Cihazımda Honkong rom'u kurulu sanırım.

x9OLr5.png

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
iPhone 5 ten sonra bu gerçekten telefon.

iPhone piyasanın Audi'si ona hepimiz tamamız.

LG G2 mükemmel :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu arada sanal tuslarin kaybolmasi oyundan kaynakli. Artik nasil yapiyorlar bilmiyorum :P her oyunda kaybolmuyor sanal tuslar

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu ekran koruyucu değil sadece. Nano teknolojik hem kasa hem ekran koruyucu. Bu jelatini arkaya, yanlara da uyguluyorsunuz o yüzden pahalı.

Kap kullanmayı sevmiyor musunuz? Çünkü bunun pek koruyacağını düşünmüyorum g2 hassas bir telefon.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kap kullanmayı sevmiyor musunuz? Çünkü bunun pek koruyacağını düşünmüyorum g2 hassas bir telefon.

Ben kap kullanıyorum ama telefonu korusun diye değil. süs olsun diye. bir de ufak tefek çizilmeleri önlesin diye. :)

Nyana87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D80210F-SEA-XX benim program versiyon bana şimdi güncelleme geldi arkadaşlar

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ben kap kullanıyorum ama telefonu korusun diye değil. süs olsun diye. bir de ufak tefek çizilmeleri önlesin diye. :)

Ben biraz sakarim sanirim ben korusun diye kullaniyorum aslinda degilim dikkatliyimde.yanimdakinin eli carpip duruyor.e o arada telle.oynuyorum 2 3 kez takla atti oyle.dedim.kap sart.hatta gecen geldi sirin.bisey aldim erkege ne kadar yakisir. Bilmem.ama.guzel.oldu
jesataje.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben biraz sakarim sanirim ben korusun diye kullaniyorum aslinda degilim dikkatliyimde.yanimdakinin eli carpip duruyor.e o arada telle.oynuyorum 2 3 kez takla atti oyle.dedim.kap sart.hatta gecen geldi sirin.bisey aldim erkege ne kadar yakisir. Bilmem.ama.guzel.oldu
jesataje.jpg

Pandaları seviyorsun sanırım :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Valla nesli tukenen hayvan uzuluyorum o acidan bide sirinler ne yalan soylim. Bitane daha aldim bakalim ebaydan oda kisa surede gelir. Su space tusuna nasil basiyor parmagim sinir bozucu. Yazana kadar artik 10defa duzenledim yaziyi:D

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
arkadaşlar yaaa benim telde bugun neredeyse kcnok on yaparak acamadım telefonu yaw illa arkasındaki düğmeye dokundum nedenki.

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazen bende de oluyor telefonun çok yoğun çalışmasından kaynaklı sanırım.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu ilk aldigimda bende de oluyordu ama artik cift tiklama hizimi ayarliyorum sıkıntı olmuyor. Yani ne cok hizli tiklayacan ne de az. Telefonu anlamak lazim ;)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
jesataje.jpg

eeeee netten alınca secenek cok tabi bende coook beğendim yaaaaw.piyasada secenek cok az.kapak hastası biri olarak cok kızıyorum .hep note 2 s4 .5s s3 hep bunlar var

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
eeeee netten alınca secenek cok tabi bende coook beğendim yaaaaw.piyasada secenek cok az.kapak hastası biri olarak cok kızıyorum .hep note 2 s4 .5s s3 hep bunlar var

Satıcılar da haklı. Hangi telefon rağbet görüyorsa onların kılıflarını satıyorlar. Aslında G2 kullanıcıları da azımsanamaz ama Samsung ve iPhone'un yanından bile geçemiyor sayı olarak. Aynı sıkıntı Sony'de de var. Hatta Sony'ler için çok daha az kılıf var piyasada. G2 yine daha iyi.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Satıcılar da haklı. Hangi telefon rağbet görüyorsa onların kılıflarını satıyorlar. Aslında G2 kullanıcıları da azımsanamaz ama Samsung ve iPhone'un yanından bile geçemiyor sayı olarak. Aynı sıkıntı Sony'de de var. Hatta Sony'ler için çok daha az kılıf var piyasada. G2 yine daha iyi.

doğru evet haklısınız.bloother bey yaw bloother bey de ne garip oluyor :)))
isminizi bahşedermisinz

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bence tamamen bizim halkımızın teknoloji konusundaki önyargısından kaynaklı çünkü çevresindeki insanlar eğer bir marka kullanıyorsa o kişi de kendisini o markayı kullanmaya mecbur hissediyor.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir nedeni de samsungun mesela root rom vs seylerin daha bilindik olmasi. Ben g2 almadan once cok kararsiz kaldim s4 almayi düşündüm. Ama iyili g2 almisim ;)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bugün lg canlı destekile yazsıştım öğlen keşke konuşmanın resimlerini çekseydim türkiye kit kati sordum resmi güncellemeyi ne zaman verceksiniz diye karşımdaki testlerin türkiye için büyük bir bölümü bitti dedi tam bir tarih vermem doğru olmaz ama çok yakında türkiye resmi güncelleme alıcak dedi test ne oluyoki onu anlamadım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bugün lg canlı destekile yazsıştım öğlen keşke konuşmanın resimlerini çekseydim türkiye kit kati sordum resmi güncellemeyi ne zaman verceksiniz diye karşımdaki testlerin türkiye için büyük bir bölümü bitti dedi tam bir tarih vermem doğru olmaz ama çok yakında türkiye resmi güncelleme alıcak dedi test ne oluyoki onu anlamadım

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aslinda her ülkeye ayrı ayrı çıkaracaklarına global olarak 1 kez dosyası çıkarmalar daha iyi olurdu. Bütün dünya aynı anda alsaydı guncelleme tek dosya olsaydı keske

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ya bence tamamen bizim halkımızın teknoloji konusundaki önyargısından kaynaklı çünkü çevresindeki insanlar eğer bir marka kullanıyorsa o kişi de kendisini o markayı kullanmaya mecbur hissediyor.

Bencede oyle ne derler bi insana 40defa ayni seyi soylersen inanirmis derler beyinlere asiri derecede aşı lanmis. Reklamlar.zaten bu yuzden var. Hele su marka takintilari yokmu bitiriyor beni. Dine nasil bakarlarsa marka takintiligida oyle bisey. Dediğiniz gibi mecbur hissetiyor ben bu teli alirken kimse lg demedi. Iphone ve samsug full bi kiside htc one dedi. Inanirmisiniz alcatel idol +x 8 cekirdekli olan bu markayi.soyledigimde one oyle ole markami olur sen su modelden sasma kimseye kulak vermedim valla arastirdim en uygununu gecen sene olmasina ragmen suan bu sene rest ceken telefon fiyat ve performans baktim bu icime sindi herkes atip tutyor. Arastirmadan hic bisey almayin su marka takintilarina hic.bisey sorman size aldirmak icin.ballandira ballandira anlatirlar.