LG G2 Kullanıcıları Kulübü

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
''Bu'' derken ?
Anlaşılan kullanıcılar kulübünde görgüsüzlük dizboyu...
Birisi arkadaşa bir ara insanlara işaret sıfatı ile hitap etmenin saygısızlık olduğunu öğretsin...

Görgüsüzlük Kelimesini kullanan Arkadaş Kulübe Alakasız Bir İcon Bırakıyor . Bide hiç Sıkılmadan Cevap Veriyor .

Tamam Güzel Biraderim Serbest Takıl sen . !

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kendi haline bırakın arkadaşlar. :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
x3Z7Gr.png

yeni temam biraz çoçukça ama beğendim @Bloother teşekkürler şu temalaeın bi özizlemesi olsaydı ona göre seçip yüklerdik daha güzel olurdu

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
banlamışlar bile rapor edecektim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nisan diyorlarmış. Muhtemelen Nisan'ın ilk haftası.

ben mayıs diye bekliyorum nisanda çıkçağına inanmıyorum mayısta verirler 4.4.2 yi bi dahada güncellme vermez örnek 4.4.3 g2de bana göre hayal ama bilemem lg bizi utandırır belki

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
banlamışlar bile rapor edecektim :)

ben mayıs diye bekliyorum nisanda çıkçağına inanmıyorum mayısta verirler 4.4.2 yi bi dahada güncellme vermez örnek 4.4.3 g2de bana göre hayal ama bilemem lg bizi utandırır belki

O kadar ertelenmez. Çünkü 5 ülke aldı. daha fazla uzatmazlar. her hafta bir yerlere yayınlanır.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şu yeni tema daha çok Çin ve Japonya'ya hitap ediyor onlar sever böyle şeyleri. :D

savasyasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 telefonumun dokunmatiğinde aldığım günden beri bir anormallik vardı. Telefon bazen ekran üzerindeki dokunmalara ve diğer hareketleri cevap vermemezlik yapıyordu. Hatta kendiliğinden ekranın değişik kısımlarına dokunulmuş gibi işlemler yaptığını farkettim. Başlarda bunun sonradan kurduğum uygulamalardan kaynaklandığını düşündüm ve fırsat bulamadığım için uygulamaları sırayla kaldırıp hangisinden kaynaklandığı testini yapamadım. Derken telefonu fabrika ayarlarına döndürmek geldi aklıma. Sorunun yine devam ettiğini gördüm. Telefonu güvenli modda başlatıp yaptığım denemelerde de sorun devam etti.

Yaptığım araştırmalar sonucu geliştirici modun nasıl devreye alınacağını öğrendim. Dokunma gösterme, koordinatları göster gibi özellikleri açınca, ekrana dokunmaksızın ekranına dokunulmuş gibi yaptığını gördüm. Benim telefonumda ekranın üst köşesinde tutunca bunlar daha sıklaşıyordu. Ve videoya çektim.
Telefonu Vintek Elektronik isimli Lg servisine bıraktım. Bu arada servisin asgari 2 hafta, azami 4 hafta onarım süresi çok fazla geldi onu da ayrıca belirtmek isterim. Youtube'da bu problemin başka Lg g2 sahiplerinde de ortaya çıkmış olduğunu gördüm. Bu modelin bazı serilerinde fabrikasyon hatası olabilir, yani geri çağrılması gerekebilir.

Sorunu gösteren video: [video=youtube;pX-YUjVA4kQ]http://www.youtube.com/watch?v=pX-YUjVA4kQ[/video]

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
[MENTION=156007]djvietnam[/MENTION] ismi nedir arkadaşım

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G2 kulubu uyeleri harcıyor diye laf cikmasin sonra :D örgüt içinde örgüt :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lg g2 telefonumun dokunmatiğinde aldığım günden beri bir anormallik vardı. Telefon bazen ekran üzerindeki dokunmalara ve diğer hareketleri cevap vermemezlik yapıyordu. Hatta kendiliğinden ekranın değişik kısımlarına dokunulmuş gibi işlemler yaptığını farkettim. Başlarda bunun sonradan kurduğum uygulamalardan kaynaklandığını düşündüm ve fırsat bulamadığım için uygulamaları sırayla kaldırıp hangisinden kaynaklandığı testini yapamadım. Derken telefonu fabrika ayarlarına döndürmek geldi aklıma. Sorunun yine devam ettiğini gördüm. Telefonu güvenli modda başlatıp yaptığım denemelerde de sorun devam etti.

Yaptığım araştırmalar sonucu geliştirici modun nasıl devreye alınacağını öğrendim. Dokunma gösterme, koordinatları göster gibi özellikleri açınca, ekrana dokunmaksızın ekranına dokunulmuş gibi yaptığını gördüm. Benim telefonumda ekranın üst köşesinde tutunca bunlar daha sıklaşıyordu. Ve videoya çektim.
Telefonu Vintek Elektronik isimli Lg servisine bıraktım. Bu arada servisin asgari 2 hafta, azami 4 hafta onarım süresi çok fazla geldi onu da ayrıca belirtmek isterim. Youtube'da bu problemin başka Lg g2 sahiplerinde de ortaya çıkmış olduğunu gördüm. Bu modelin bazı serilerinde fabrikasyon hatası olabilir, yani geri çağrılması gerekebilir.

Sorunu gösteren video: [video=youtube;pX-YUjVA4kQ]http://www.youtube.com/watch?v=pX-YUjVA4kQ[/video]

Çok geçmiş olsun umarım yeni ürün verirler.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkes edebiyle oturup konusursa burda kimse kimseye laf soylemez. Herkes muhabbet ve yardim pesinde. Gunduz gunaydin gece iyi geceler diyoruz. Ortamimiz siradan bir topluluk degil tam aksine ailesel yardimlasmaya donustu. Sindiremeyen gider.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sanırım Yaşı Küçük Heyecanlı Bir Arkadaşımız .! Uçmuş Gerçi Biraz Toplasın Kafasını Çarpıntı Yapar O Heyecan yoksa :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Sanırım Yaşı Küçük Heyecanlı Bir Arkadaşımız .! Uçmuş Gerçi Biraz Toplasın Kafasını Çarpıntı Yapar O Heyecan yoksa :)

Hahahahaha cok güldum.meyve veren agac herzaman taslanir.forum cok kaliteli insan dolu.gerci hep lg kullanici kulubundeyim ama diger yerlerde öyledir eminim.sayglar

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yukledigim gereksiz temalari nasil kaldirabilirim?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu seri no olayına kafam takıldı nexus 5teki gibi sonradan donanımsal veya yazılımsal bir değişiklik oldu mu bu serilerde???

310k bir g2 buldum bu ekim telefonu oluyor sanırım radyo yüklenir diye almayı düşünüyorum ancak kliksada 401k var donanımsal veya kasada görsel bir değişiklik olmadıysa veya seriler arasında şu seride şu kronik bir sorun var diyebileceğiniz birşey varmı bildiğiniz seriler arasında??

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu seri no olayına kafam takıldı nexus 5teki gibi sonradan donanımsal veya yazılımsal bir değişiklik oldu mu bu serilerde???

310k bir g2 buldum bu ekim telefonu oluyor sanırım radyo yüklenir diye almayı düşünüyorum ancak kliksada 401k var donanımsal veya kasada görsel bir değişiklik olmadıysa veya seriler arasında şu seride şu kronik bir sorun var diyebileceğiniz birşey varmı bildiğiniz seriler arasında??
kardesim radyo yu ne yapacaksın ki netin vardır büyük ihtimal gerek yok radyoya türkiyede radyo desteklenmiyor donanımsal seyi varda türkiye yüzüne desteklemiyo ha ama benim yaptığım gibi baska ülkenin romunu kullanırsan süper ayrıca tavsiye ederim telefon canavar gibi

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tamam tesekkurederm

direk linkte verdim rica ederim

kardesim radyo yu ne yapacaksın ki netin vardır büyük ihtimal gerek yok radyoya türkiyede radyo desteklenmiyor donanımsal seyi varda türkiye yüzüne desteklemiyo ha ama benim yaptığım gibi baska ülkenin romunu kullanırsan süper ayrıca tavsiye ederim telefon canavar gibi

radyoyu sadece araştırmalarım sonucu edindiğim bilgilere göre paralel ithalat olan G2lerde açık bi şekilde geliyor örneğin cihazı golddan aldıysanız gold paralel ithalat satıyor çünkü radyonun kapalı olduğu cihazlar ise lg türkiye garantisinde olan cihazlar ama tabiki 4.2.2.de rootla lg türkiye cihazı olsa bile apk gibi uygulamlarla radyo aktif hale getirebiliyor