Ekran filmimi
BuffAnti baktariyer ve parmak izi bırakmayan markanın adı aklıma gelmedi şimdi vardı buffalo mu ne veya buna benzer birşey
Buff
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ya arkadaslar telefonun arkası parmak izi tutuyorya ekrana mat almayı düşünüyorum ve arkasnada mat tarzı terletmeyen bi jelatin veya kılıf varmı önerebileceğiniz
Bende var. İnce(0.4mm) mat ve yarı şeffaf füme rengi. Çok şekil.
![]()
Sayin 4.4.2 kullanan arkadaslar coklu mesaj attigimizda olusan veya bn ole saniyom bu uyari sizlerde varmi
![]()
Sayin 4.4.2 kullanan arkadaslar coklu mesaj attigimizda olusan veya bn ole saniyom bu uyari sizlerde varmi
Hiç toplu mesaj atmadım ama normal bir uyarı bu? Terslik nedir? Ya da sadece soru mu bu?![]()
bunun bir şekilde ayarlayamazmıyızdaha once de soyledigim gibi 30 dk icinde max sms sinirini aşarsaniz bu ileti cikmaya baslar ve 30 dk bittikten snra bu sinir sifirlanir ve tekrardan saymaya baslar, normal yani
terslik felan değil 4.2.2 de toplu mesajda bu uyarı veriyor acaba 4.4.2 de de böyle bir durum varmı rom değişikliğinden dolayı sorayım dedeim ayrıyetten izin ver dememe rağmen yinede soruyor mesela 100 kişiye gönderiyorum belli bir kısım gidiyor ama bir yeerden sonra bu uyarıyı veriyor sonra gidecek olan bütün mesajlarda izin ver diyorum bunun bir alternatifi olmuşmu 4.4.2 de ?
bunun bir şekilde ayarlayamazmıyızilla 30 dk kada birmi gönderecez
belli bir kısım go sms kullanıyordum orda böyle sıkıntı yoktu
![]()
terslik felan değil 4.2.2 de toplu mesajda bu uyarı veriyor acaba 4.4.2 de de böyle bir durum varmı rom değişikliğinden dolayı sorayım dedeim ayrıyetten izin ver dememe rağmen yinede soruyor mesela 100 kişiye gönderiyorum belli bir kısım gidiyor ama bir yeerden sonra bu uyarıyı veriyor sonra gidecek olan bütün mesajlarda izin ver diyorum bunun bir alternatifi olmuşmu 4.4.2 de ?
bunun bir şekilde ayarlayamazmıyızilla 30 dk kada birmi gönderecez
belli bir kısım go sms kullanıyordum orda böyle sıkıntı yoktu
![]()
ben 60 kişiye gönderdim 20şer gruplu olarak mesaj 2 sayfa ilk parti gitmeden yani 20 kişi(2 sayfa olduğu için 40 kişi oluyor) hop uyarı almaya başladım böyleayrica sinirin 50 veya 100 sms olmasi gerekio yanlis hatirlamiyosam
ben 60 kişiye gönderdim 20şer gruplu olarak mesaj 2 sayfa ilk parti gitmeden yani 20 kişi(2 sayfa olduğu için 40 kişi oluyor) hop uyarı almaya başladım böyle![]()
kulaklık sorunum vardıya benim garantiden yeni geldi30 dur o zaman![]()
kulaklık sorunum vardıya benim garantiden yeni geldiadamlar düşük ses seviyesi diye nitelendirmişler
değiştirmişler
![]()
kulaklıktelefonu mu kulakligi mi![]()
arkadaslar daha once bahsettim ama cevap alamadım.. şöyle ki,
G2 güncellemesi geldikten sonra pil ömründe düşüş yaşanabilirmi?
şunun için soruyorum galaxy s4 kullanan arkadaşım var ve güncelleme yaptıktan sonra telefonu 2 saat kullanamaz hale geldi.. aynı pil sorunu iphone5 için güncelleme yapanlarda da olmuştu..bu konuda etraflıca aydınlatırmısınız?