LG G2 Kullanıcıları Kulübü

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kayıt olmaya gerek yok telefondan senkronizasyon özelliğini açın otomatik olarak uygun kullanıcı ile giriş yapar

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Devlet memuru gibi mesai yapiyoruz artik :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben böyle bir klüp görmedim bayılıyorum buraya :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayırlı cumalar arkadaşlar. :)

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar parmak izi bırakmayan kılıf ekran kılıfı varmi

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Hmm bende mal alayim bari.sormadan cevabimi aldim tesekkurler

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Anti baktariyer ve parmak izi bırakmayan markanın adı aklıma gelmedi şimdi vardı buffalo mu ne veya buna benzer birşey

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anti baktariyer ve parmak izi bırakmayan markanın adı aklıma gelmedi şimdi vardı buffalo mu ne veya buna benzer birşey
Buff :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya arkadaslar telefonun arkası parmak izi tutuyorya ekrana mat almayı düşünüyorum ve arkasnada mat tarzı terletmeyen bi jelatin veya kılıf varmı önerebileceğiniz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Buff :)

Ya arkadaslar telefonun arkası parmak izi tutuyorya ekrana mat almayı düşünüyorum ve arkasnada mat tarzı terletmeyen bi jelatin veya kılıf varmı önerebileceğiniz

Bende var. İnce(0.4mm) mat ve yarı şeffaf füme rengi. Çok şekil.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende var. İnce(0.4mm) mat ve yarı şeffaf füme rengi. Çok şekil.

qumy3ety.jpg

Sayin 4.4.2 kullanan arkadaslar coklu mesaj attigimizda olusan veya bn ole saniyom bu uyari sizlerde varmi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
qumy3ety.jpg

Sayin 4.4.2 kullanan arkadaslar coklu mesaj attigimizda olusan veya bn ole saniyom bu uyari sizlerde varmi

daha once de soyledigim gibi 30 dk icinde max sms sinirini aşarsaniz bu ileti cikmaya baslar ve 30 dk bittikten snra bu sinir sifirlanir ve tekrardan saymaya baslar, normal yani

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hiç toplu mesaj atmadım ama normal bir uyarı bu? Terslik nedir? Ya da sadece soru mu bu? :D
:D terslik felan değil 4.2.2 de toplu mesajda bu uyarı veriyor acaba 4.4.2 de de böyle bir durum varmı rom değişikliğinden dolayı sorayım dedeim ayrıyetten izin ver dememe rağmen yinede soruyor mesela 100 kişiye gönderiyorum belli bir kısım gidiyor ama bir yeerden sonra bu uyarıyı veriyor sonra gidecek olan bütün mesajlarda izin ver diyorum bunun bir alternatifi olmuşmu 4.4.2 de ?

daha once de soyledigim gibi 30 dk icinde max sms sinirini aşarsaniz bu ileti cikmaya baslar ve 30 dk bittikten snra bu sinir sifirlanir ve tekrardan saymaya baslar, normal yani
bunun bir şekilde ayarlayamazmıyız :D illa 30 dk kada birmi gönderecez :D belli bir kısım go sms kullanıyordum orda böyle sıkıntı yoktu :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
:D terslik felan değil 4.2.2 de toplu mesajda bu uyarı veriyor acaba 4.4.2 de de böyle bir durum varmı rom değişikliğinden dolayı sorayım dedeim ayrıyetten izin ver dememe rağmen yinede soruyor mesela 100 kişiye gönderiyorum belli bir kısım gidiyor ama bir yeerden sonra bu uyarıyı veriyor sonra gidecek olan bütün mesajlarda izin ver diyorum bunun bir alternatifi olmuşmu 4.4.2 de ?

bunun bir şekilde ayarlayamazmıyız :D illa 30 dk kada birmi gönderecez :D belli bir kısım go sms kullanıyordum orda böyle sıkıntı yoktu :D

bunu cynogen modda ayarlama imkani sunmuslardi ama stock da yok ama root olsa bunu rom icinde bulup ayarlayabiliriz

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

ayrica sinirin 50 veya 100 sms olmasi gerekio yanlis hatirlamiyosam

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ayrica sinirin 50 veya 100 sms olmasi gerekio yanlis hatirlamiyosam
ben 60 kişiye gönderdim 20şer gruplu olarak mesaj 2 sayfa ilk parti gitmeden yani 20 kişi(2 sayfa olduğu için 40 kişi oluyor) hop uyarı almaya başladım böyle :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar daha once bahsettim ama cevap alamadım.. şöyle ki,

G2 güncellemesi geldikten sonra pil ömründe düşüş yaşanabilirmi?

şunun için soruyorum galaxy s4 kullanan arkadaşım var ve güncelleme yaptıktan sonra telefonu 2 saat kullanamaz hale geldi.. aynı pil sorunu iphone5 için güncelleme yapanlarda da olmuştu..bu konuda etraflıca aydınlatırmısınız?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
arkadaslar daha once bahsettim ama cevap alamadım.. şöyle ki,

G2 güncellemesi geldikten sonra pil ömründe düşüş yaşanabilirmi?

şunun için soruyorum galaxy s4 kullanan arkadaşım var ve güncelleme yaptıktan sonra telefonu 2 saat kullanamaz hale geldi.. aynı pil sorunu iphone5 için güncelleme yapanlarda da olmuştu..bu konuda etraflıca aydınlatırmısınız?

Bende kurulu degil konuyu takip etseniz duzenli olarak bu soruyu sorma gereginde bulunmayacaginiza eminim g2.tele guncelleme alan arkadaslar var okudugum kadari ile hem performans hem pil artisi aldiklarini belirten vardi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=392450]mamiko[/MENTION]
Whatsapp bildirim ledi çalışmaya başladı. :mrgreen: