LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadslar ben g2 yada ipone almayı dusunuyorum hangısını alacamı sasırmıs vazıyetdeyım yardımcı olursanız sevınırım ipone 5s mi lg g2 hangisi

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
bateze7e.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaş böyle bir şey istiyor ama bunun için root gerekli işte.

[video=youtube;D-hCuI-YcoQ]http://www.youtube.com/watch?v=D-hCuI-YcoQ&feature=youtu.be[/video]

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ekran kapatırken eskiden daha seri idi 4.4.2 geldim önce koyu gri oluyor sonra siyah kapanıyor bu bir sorun mu

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Sayin bloother bey.bu klevye rengi tlfonda olanlarin disinda renk yapabiliyormuyuz

apygymad.jpg

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Ama Q klavye kullanamiyorum arkadasim ya.indirilebilcekler hep Q yada f oluyor:)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] uyudunuzmu yaw.:)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sayin bloother bey.bu klevye rengi tlfonda olanlarin disinda renk yapabiliyormuyuz

apygymad.jpg

Ayarlar / Dil Ve Giriş / LG Klavye Yazısının Yanındaki Çark İşaretine Bas / Ek Ayarlar / Klavye Teması

Yolunu İzleyerek Değiştirebilirsin.

Ayrıca Lg SmartWorld 'dan Farklı Klavye Temalarıda İndirebilirsin

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ekran kapatırken eskiden daha seri idi 4.4.2 geldim önce koyu gri oluyor sonra siyah kapanıyor bu bir sorun mu

Dostum zaten soruyu sorarken cevabınıda yazmışsın. Adı üstünde '' KARARTMA ''

Bende onu kullanıyorum ve bir şifrem vs olmadığı için tıklayıp açıp kapatıyorum ve fark ettiysen açarken böyle olmuyor sadece kapatırken oluyor.

Bu bir sorun değil animasyondur, çift tıkladığında veya arkadan tıkladığında kilitlemek için ilk ekrandaki görüntü gidiyor yavaş yavaş kararıyor ve grimsi bir renk alıyor ve ekranı komple kapatıyor. Tabi bu anlattığımı 0.5 mili saniye içerisinde yapıyor. Kapanırken sen bir gri renk ve siyah renk görüyorsun fakat o gri renk telefonun kararma animasyonudur ve kilitlenme bittikten sonra telefonunun ekranı zaten siyah olduğundan diyosunki bozukmu ? hayır dostum tamamen normal :)

Halen daha anlayamadıysan biraz daha açıyım :D ekranı kilitlediğimizde '' anlattıklarım 1 saniyeden daha kısa bir sürede oluyor tabi '' kitlediğimizde o an mesela chrome veya müzik uygulaması açık diyelim ilk onlar ekrandan gidiyor ardından ekran yavaştan kararıyor ve bilirsinki renk tonlarında beyazdan griye ve en son siyah'a gidilir buda böyle ekrandaki renkler gidiyor ve grimsileşiyor sonlara doğuru ve ekranı komple siyaha kaplıyor . Şak diye siyah yapmıyor, Şak diye karartsa zaten o animasyonun bir amacı olmazdı :) Ekranın ışığını yavaştan kesiyor şak diye kesmıyor yani :D

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Ayarlar / Dil Ve Giriş / LG Klavye Yazısının Yanındaki Çark İşaretine Bas / Ek Ayarlar / Klavye Teması

Yolunu İzleyerek Değiştirebilirsin.

Ayrıca Lg SmartWorld 'dan Farklı Klavye Temalarıda İndirebilirsin

Cok tesekkurler nikeSteel