by_slmz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
sadece konuşma ve mesajlaşma arada internet ve müzikTelefonu uçak moduna alıp çekmeceye mı koydun hocam naptın =)

sadece konuşma ve mesajlaşma arada internet ve müzikTelefonu uçak moduna alıp çekmeceye mı koydun hocam naptın =)
aynen de bide bişey dicem s4 le g2 yi karsılastırıyolar ya sinir oluyom bi adam yazmıs bi yerde s4 varken lg g2 çöp diye
aynen de bide bişey dicem s4 le g2 yi karsılastırıyolar ya sinir oluyom bi adam yazmıs bi yerde s4 varken lg g2 çöp diye
yapcak bişey yok marka takıntısı adı üstünde alsınlarOnlar at gozlugu takan kisiler sinir olma bosa hepsi marka takintisi yakinimdaki kiside s4 var g2 al demistim almadi simdi onda gunluk batarya yetmiyor bile benim iki gun oldu %40 okadarda oyalandim ee tabi bunu goruncede benim tele sulaniyor ahaha
ben böyle hız görmedim süper ya tak diye aclıyo herseyO değil de multitasking nasıl olmuş böyle yaa. Galeride resimlerin açılışı bu kadar hızlı değil valla.
aynn kamera önceden yavastı baya bi hemde simdi belli oldu gerceği zaten kalite diyecek bişeyim yokKameradaki hiz belli oluyor. Odaklanma ve cekme sureleri cok cok kisalmis. Kaliteden soz etmeye gerek yok zaten![]()
inşallahO değil de bizim kulüp forumda ilk 10'a girecek yakında.![]()
aynenMuhabbet var. Makara var? Yardimlasma var. Daha ne beklenirki bir kulupten?
Muhabbet var. Makara var? Yardimlasma var. Daha ne beklenirki bir kulupten?
AS bence bekle çünkü almanya romuna daha erken güncelleme verebilirler şimdilik kullan bık ama bıkamazsın oda ayrı bişeyÖncelike selamun aleyküm arkadaşlar, bende bir g2 kullanıcısıyım ve forumu bayağıdır takip ediyorum. Bir çok şeyi sayenizde öğrenmiş oldumAlmanya'dan aldığım 311 seri g2imde V10E Almanya romu yüklü ve gayet stabil çalışıyor, şu ana kadar hiç takılma olmadı Allah a şükür. KitKat ile ilgili yazdıklarınız bayağı iştah kabartıcı oldu, acaba bende yuklesem mi yoksa güncellemeyi beklesem mi bi görüşlerinizi almak istedim
![]()
Öncelike selamun aleyküm arkadaşlar, bende bir g2 kullanıcısıyım ve forumu bayağıdır takip ediyorum. Bir çok şeyi sayenizde öğrenmiş oldumAlmanya'dan aldığım 311 seri g2imde V10E Almanya romu yüklü ve gayet stabil çalışıyor, şu ana kadar hiç takılma olmadı Allah a şükür. KitKat ile ilgili yazdıklarınız bayağı iştah kabartıcı oldu, acaba bende yuklesem mi yoksa güncellemeyi beklesem mi bi görüşlerinizi almak istedim
![]()