LG G2 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Cümleten iyigeceler.Allah rahatlik versin......

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
alın yaptığınızı beğendiniz mi :P bende artık 4.4.2 kitkatlıyıım :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar 10c Türkiye romu kullanıp da batarya performansından memnun olan var mı acaba? Burada paylaşılan pil süreleri genelde yurt dışı romlarına ait galiba.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben pek anlamıyorum bu rom ilerinden :) o yüzde bulaşmak istemiyorum.Bir de garanti olayını tam kestiremediğim için girmek istemiyorum.Yeni gelecek telefon çünkü 4.4 Türkiye romuyla pil olayı düzeltilir mi acaba ? Tavsiyeleriniz nelerdir.Teşekkürler.
ben 10c kullanıyorum 60 saati gördüm :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
4aqe4e5a.jpg
neden bunu kaldiramiyorum. Illaki satin mi almam gerekiyor

cihaz yoneticisi yapmisindir onu kaldirman lazim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
a4yhuga9.jpg

Mobil veri ve senkronizasyon surekli acik :) bu telefonu seviyorum ben :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Root yoktu dimi sende. Hayırlı olsun =))

Sağolasın :) Yok root yapmadım senin gibi almanya romunu yaptm gayet stabil bi sıkıntı yok şimdilik sadece açılıştaki vodafone animasyonu sıktı canımı biraz :)

Format atsam mı ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sağolasın :) Yok root yapmadım senin gibi almanya romunu yaptm gayet stabil bi sıkıntı yok şimdilik sadece açılıştaki vodafone animasyonu sıktı canımı biraz :)

Format atsam mı ?

rom degusti3men lazim kardeş :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Format atsam mı ?

Atsan da değişmez. Rom, vodafone'un olduğu için kendi boot ekranını koymuş. =)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Var mı öyle şeyler. Varsa da root lazım ona da. =))

Yok arkadaşlar sorunum animasyonla değil zaten sürekli açık kapatmıycam :) ama formatı performans açısından atsam mı diyorum hani anlatamıyorum yani anlayın :))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Var mı öyle şeyler. Varsa da root lazım ona da. =))

Boot animasyon kodlama var ama istediğin biçimde açabilirsin benim bi ara çakma telefonlarım vardı onlara flaslıyordum :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eğer önemli bilgin yoksa, programları kurmaya üşenmezsen formatlaman daha sağlıklı olur. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
KitKat'ın harcadığı batarya. Sıralamanın en sonunda duruyor bir de. :)
seqydaza.jpg

Bu da 2. Sırada ve ekran'ın hemen altında duruyor. Ekran %53 :)
nahupu4e.jpg

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eğer önemli bilgin yoksa, programları kurmaya üşenmezsen formatlaman daha sağlıklı olur. :)[/QUOTönemli bilgilerimin hepsini usbde saklıyorum otg kabloyla bağlayıp atyorum hemen formatlayım bi arada laglar oluyo düzelir belki

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eğer önemli bilgin yoksa, programları kurmaya üşenmezsen formatlaman daha sağlıklı olur. :)
önemli bilgilerimin hepsini usbde saklıyorum otg kabloyla bağlayıp atyorum hemen formatlayım bi arada laglar oluyo düzelir belki

Evet formatlayın rahatlar. Bir de bu daha ilk operatör sürümü. Asıl KitKat daha yayınlanmadı. V20'nin de B,C,D,E,F,G diye versiyonları çıkar zamanla. =)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet formatlayın rahatlar. Bir de bu daha ilk operatör sürümü. Asıl KitKat daha yayınlanmadı. V20'nin de B,C,D,E,F,G diye versiyonları çıkar zamanla. =)

Çıkınca onlarıda deneriz alıştım artık :)
Ama dikkat ettimde hem sanal butonlarda var seçenekler hemde chrome google play store gibi uygulamalara ayrıyetten üste seçenekler butonu koymuşlar ne gerek varsa :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çıkınca onlarıda deneriz alıştım artık :)
Ama dikkat ettimde hem sanal butonlarda var seçenekler hemde chrome google play store gibi uygulamalara ayrıyetten üste seçenekler butonu koymuşlar ne gerek varsa :)

Tapatalkta da var mesela. Bazı cihazlarda Menü tuşu yok, onun yerine "multitask" butonu var. Bundan dolayıdır.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tapatalkta da var mesela. Bazı cihazlarda Menü tuşu yok, onun yerine "multitask" butonu var. Bundan dolayıdır.

Olabilir ama dikkatimi çekti neyse sonuç olarak %35 şarjım vardı dün romun kurulumu bitince gece 3 civarıydı yarım saat çok yoğun kullandım ve şarja takmadm bugünde 10 dan beri yoğun bi şekilde kullandım şarzım şuan %13 bitmiyor resmen o kadarda ful parlaklıkta video izledim :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Olabilir ama dikkatimi çekti neyse sonuç olarak %35 şarjım vardı dün romun kurulumu bitince gece 3 civarıydı yarım saat çok yoğun kullandım ve şarja takmadm bugünde 10 dan beri yoğun bi şekilde kullandım şarzım şuan %13 bitmiyor resmen o kadarda ful parlaklıkta video izledim :)

Kitkat, tabiri caizse bataryayı kokluyor. :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Abi şimdi ben D802 AME-XX Var 4.4.2 Nasıl yükleyebilirim bir de Garanti den çıkar mı abi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Abi şimdi ben D802 AME-XX Var 4.4.2 Nasıl yükleyebilirim bir de Garanti den çıkar mı abi ?

Dostum seninki sanırım paralel ithalat. Rootlamadığın sürece sıkıntı olmaz. Seri numaran 309 ya da 310 ise flashtool ile kurabilirsin. Gerçi seninki TR cihazı değil ya belki diğer serilerde de sıkıntı olmayabilir. Demek istediğim, şu %49'da kalma olayı sadece TR cihazlarında olabilir, sende olmayabilir. Bu arada %49'da kalması telefonun bozulacağı anlamına gelmiyor. Reset atarsan açılır eski haliyle.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dostum seninki sanırım paralel ithalat. Rootlamadığın sürece sıkıntı olmaz. Seri numaran 309 ya da 310 ise flashtool ile kurabilirsin. Gerçi seninki TR cihazı değil ya belki diğer serilerde de sıkıntı olmayabilir. Demek istediğim, şu %49'da kalma olayı sadece TR cihazlarında olabilir, sende olmayabilir. Bu arada %49'da kalması telefonun bozulacağı anlamına gelmiyor. Reset atarsan açılır eski haliyle.
Peki 4.4.2 kurduğumda uygulamalarım belgelerim gidecek mi birde resmi 4.4.2 güncellemesi geldiğinde nasıl ona geçebilirim