- Reaksiyon puanı
- 97
Cümleten iyigeceler.Allah rahatlik versin......
Evet ben de öyle umuyorum.malesef.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
çok iyi gerçektensiz zaten 4.2.2 kullanırken de Almanya romu kullanmışsınız.Bu demek oluyor ki Kitkat Türkiye 10c romuna göre bataryada bayağı fark yaratacak
![]()
Cümleten iyigeceler.Allah rahatlik versin......
alın yaptığınızı beğendiniz mibende artık 4.4.2 kitkatlıyıım
![]()
ben 10c kullanıyorum 60 saati gördümarkadaşlar 10c Türkiye romu kullanıp da batarya performansından memnun olan var mı acaba? Burada paylaşılan pil süreleri genelde yurt dışı romlarına ait galiba.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben pek anlamıyorum bu rom ilerindeno yüzde bulaşmak istemiyorum.Bir de garanti olayını tam kestiremediğim için girmek istemiyorum.Yeni gelecek telefon çünkü 4.4 Türkiye romuyla pil olayı düzeltilir mi acaba ? Tavsiyeleriniz nelerdir.Teşekkürler.
ben 10c kullanıyorum 60 saati gördüm![]()
neden bunu kaldiramiyorum. Illaki satin mi almam gerekiyor![]()
Telefonu uçak moduna alıp çekmeceye mı koydun hocam naptın =)
Root yoktu dimi sende. Hayırlı olsun =))
SağolasınYok root yapmadım senin gibi almanya romunu yaptm gayet stabil bi sıkıntı yok şimdilik sadece açılıştaki vodafone animasyonu sıktı canımı biraz
Format atsam mı ?
SağolasınYok root yapmadım senin gibi almanya romunu yaptm gayet stabil bi sıkıntı yok şimdilik sadece açılıştaki vodafone animasyonu sıktı canımı biraz
Format atsam mı ?
Atsan da değişmez. Rom, vodafone'un olduğu için kendi boot ekranını koymuş. =)
boot ekrani flashlasin![]()
Var mı öyle şeyler. Varsa da root lazım ona da. =))
Var mı öyle şeyler. Varsa da root lazım ona da. =))
Eğer önemli bilgin yoksa, programları kurmaya üşenmezsen formatlaman daha sağlıklı olur.[/QUOTönemli bilgilerimin hepsini usbde saklıyorum otg kabloyla bağlayıp atyorum hemen formatlayım bi arada laglar oluyo düzelir belki
önemli bilgilerimin hepsini usbde saklıyorum otg kabloyla bağlayıp atyorum hemen formatlayım bi arada laglar oluyo düzelir belkiEğer önemli bilgin yoksa, programları kurmaya üşenmezsen formatlaman daha sağlıklı olur.![]()
Evet formatlayın rahatlar. Bir de bu daha ilk operatör sürümü. Asıl KitKat daha yayınlanmadı. V20'nin de B,C,D,E,F,G diye versiyonları çıkar zamanla. =)
Çıkınca onlarıda deneriz alıştım artık
Ama dikkat ettimde hem sanal butonlarda var seçenekler hemde chrome google play store gibi uygulamalara ayrıyetten üste seçenekler butonu koymuşlar ne gerek varsa![]()
Tapatalkta da var mesela. Bazı cihazlarda Menü tuşu yok, onun yerine "multitask" butonu var. Bundan dolayıdır.
Olabilir ama dikkatimi çekti neyse sonuç olarak %35 şarjım vardı dün romun kurulumu bitince gece 3 civarıydı yarım saat çok yoğun kullandım ve şarja takmadm bugünde 10 dan beri yoğun bi şekilde kullandım şarzım şuan %13 bitmiyor resmen o kadarda ful parlaklıkta video izledim![]()
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Abi şimdi ben D802 AME-XX Var 4.4.2 Nasıl yükleyebilirim bir de Garanti den çıkar mı abi ?
Peki 4.4.2 kurduğumda uygulamalarım belgelerim gidecek mi birde resmi 4.4.2 güncellemesi geldiğinde nasıl ona geçebilirimDostum seninki sanırım paralel ithalat. Rootlamadığın sürece sıkıntı olmaz. Seri numaran 309 ya da 310 ise flashtool ile kurabilirsin. Gerçi seninki TR cihazı değil ya belki diğer serilerde de sıkıntı olmayabilir. Demek istediğim, şu %49'da kalma olayı sadece TR cihazlarında olabilir, sende olmayabilir. Bu arada %49'da kalması telefonun bozulacağı anlamına gelmiyor. Reset atarsan açılır eski haliyle.
Peki 4.4.2 kurduğumda uygulamalarım belgelerim gidecek mi birde resmi 4.4.2 güncellemesi geldiğinde nasıl ona geçebilirim
şuan & 12 biraz şarz edip formatlıycamKitkat, tabiri caizse bataryayı kokluyor.![]()