LG G2 Kullanıcıları Kulübü

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
AVG antivirüs. Pro versiyonunu netten ücretsiz bulursun.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Hmmm anladm..onunda cozumunu bulursunuz.ihtiyac duydugunuzda :)))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Radyoyu bi hevesle actim deneyeyim diye. Illa karnaval veya tuneln kullancaz yani. Neyse artik :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Radyoyu bi hevesle actim deneyeyim diye. Illa karnaval veya tuneln kullancaz yani. Neyse artik :)

Birisi demişti custom rom yükleyip orjinal rom yükleyince çalışıyor diye ama demekki olmuyormuş. O da yalan çıktı. :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ydenydeg.jpg

Bende virüs için değil bu özellikler için kullanıyorum. Bide şifreniz 3kere yanlış girilirse ön kameradan resim çekip mail adresine yolluyor bu program.

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 10c Türkiye romu kullanıp da batarya performansından memnun olan var mı acaba? Burada paylaşılan pil süreleri genelde yurt dışı romlarına ait galiba.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben pek anlamıyorum bu rom ilerinden :) o yüzde bulaşmak istemiyorum.Bir de garanti olayını tam kestiremediğim için girmek istemiyorum.Yeni gelecek telefon çünkü 4.4 Türkiye romuyla pil olayı düzeltilir mi acaba ? Tavsiyeleriniz nelerdir.Teşekkürler.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Ben daha anlayamadim eren bey.tlfnu cok aktif kullaniyorum gece takiyorum 2de sabah 10da aliyorum aksam 8de 10a dusuyor.ama gun icinde wifi hep acik.iyimi kötumu.cabukmu bitiyor cokmu uzun gidiyor bilemedim.bu form disnda 2tane kus formuna uyeyim.her daim aktifim yani.iyimi kötumu bilemedm

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daha anlayamadim eren bey.tlfnu cok aktif kullaniyorum gece takiyorum 2de sabah 10da aliyorum aksam 8de 10a dusuyor.ama gun icinde wifi hep acik.iyimi kötumu.cabukmu bitiyor cokmu uzun gidiyor bilemedim.bu form disnda 2tane kus formuna uyeyim.her daim aktifim yani.iyimi kötumu bilemedm
aktif kullanıyorsanız iyidir bence sizin değerleriniz.Ben neredeyse kullanmadığım halde akşamı zor görüyordum.2 gün kullanamadan garantiye yolladım 1 ay oldu zorla değişim kararı aldırdım.Yeni telefonu bekliyorum.O yüzden biraz bilgi almak istedim.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar 10c Türkiye romu kullanıp da batarya performansından memnun olan var mı acaba? Burada paylaşılan pil süreleri genelde yurt dışı romlarına ait galiba.

ben pek anlamıyorum bu rom ilerinden :) o yüzde bulaşmak istemiyorum.Bir de garanti olayını tam kestiremediğim için girmek istemiyorum.Yeni gelecek telefon çünkü 4.4 Türkiye romuyla pil olayı düzeltilir mi acaba ? Tavsiyeleriniz nelerdir.Teşekkürler.

Şarjınız çok mu çabuk bitiyor ki?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Hadi yaaa.bu sefer sansinz yagver gider insallah

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Çok yanlış yapıyorsunuz. Kesinlikle cihazı 3 saatten fazla şarjda bekletmeyin. O da %10'a düştükten sonra yani. Cihazın tam dolumu yaklaşık 100dk'dır. Onun dışında bataryayı toplayıp şarjı tamamlaması da yaklaşık 40dk sürmektedir. Yani Şarjı %10'a indirdikten sonra 140dk'dan fazla şarjda bekletmemelisiniz. Eğer şarjdayken kullanırsanız bu süre 10-20dk uzayabilir.
Telefonu yatmadan 3 saat önce şarja takın ve yatarken şarjdan çıkarıp öyle yatın.
[MENTION=390041]eren1515[/MENTION] Android KitKat ile şarj süresi daha stabil olmuş ve daha iyi dayanmaktadır. KitKat arayüzü neredeyse hiç şarj yemiyor. Şarj yiyen tek şey ekran diyebilirim.

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hadi yaaa.bu sefer sansinz yagver gider insallah
İnşallah diyorum.Gerçekten şanssız biriyim :) En büyük korkumda yeni gelen telefonda tekrar arıza çıkması gerçekten.1 aydır telefondan uzağım çünkü soğudum diyebilirim açıkçası.daha ilk taksiti bile ödemedim :)

Çok yanlış yapıyorsunuz. Kesinlikle cihazı 3 saatten fazla şarjda bekletmeyin. O da %10'a düştükten sonra yani. Cihazın tam dolumu yaklaşık 100dk'dır. Onun dışında bataryayı toplayıp şarjı tamamlaması da yaklaşık 40dk sürmektedir. Yani Şarjı %10'a indirdikten sonra 140dk'dan fazla şarjda bekletmemelisiniz. Eğer şarjdayken kullanırsanız bu süre 10-20dk uzayabilir.
Telefonu yatmadan 3 saat önce şarja takın ve yatarken şarjdan çıkarıp öyle yatın.
@eren1515 Android KitKat ile şarj süresi daha stabil olmuş ve daha iyi dayanmaktadır. KitKat arayüzü neredeyse hiç şarj yemiyor. Şarj yiyen tek şey ekran diyebilirim.
sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum.Genel olarak yorumlar da sizinkiyle paralel zaten.Kitkatı heyecanla bekliyoruz o zaman :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Anaaaa vallahamiiii.tamam öyle yapayim tesekkurler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şuan KitKat ile batarya performansım, Ekran %40'ta wifi 7/24 açık iken aralıksız 11saat kullanabilirsiniz. (oyun hariç. bataryanın oyun performansını denemedim) Aralıksız kullanırken, Stabil olarak saatte %10 düşüyor şarjı. Kullanmadığım zaman ise hiç düşmüyor. Dediğim gibi şarjı bir tek ekran yiyor sanki. Uygulamalar havayla çalışıyor gibi. :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
İnşallah diyorum.Gerçekten şanssız biriyim :) En büyük korkumda yeni gelen telefonda tekrar arıza çıkması gerçekten.1 aydır telefondan uzağım çünkü soğudum diyebilirim açıkçası.daha ilk taksiti bile ödemedim :)

sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum.Genel olarak yorumlar da sizinkiyle paralel zaten.Kitkatı heyecanla bekliyoruz o zaman :)

Hak veriyorum.sogur insan gercekten

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Anaaaa radioda otomatik kapanma bile varmis.uyku modu yani.ohh oh kör istedi bir göz allah verdi 11 göz:) :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Bide otomatik kurmasız murmasız yazilim gelirse tlfonu yemede yaninda yat.:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yakında gelir o da inşaAllah. =)

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hak veriyorum.sogur insan gercekten
malesef.

Şuan KitKat ile batarya performansım, Ekran %40'ta wifi 7/24 açık iken aralıksız 11saat kullanabilirsiniz. (oyun hariç. bataryanın oyun performansını denemedim) Aralıksız kullanırken, Stabil olarak saatte %10 düşüyor şarjı. Kullanmadığım zaman ise hiç düşmüyor. Dediğim gibi şarjı bir tek ekran yiyor sanki. Uygulamalar havayla çalışıyor gibi. :)
çok iyi gerçekten :) siz zaten 4.2.2 kullanırken de Almanya romu kullanmışsınız.Bu demek oluyor ki Kitkat Türkiye 10c romuna göre bataryada bayağı fark yaratacak :)