RedDevil
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
O tarz programlardan Clean Master kullanıyorum. Sizdeki nasıldır bilemem.Su islemi yapiyorum arada.arkada calisanlari kapatiyor güya nekadar dogru artik bildiyorum
Burdanmi anliyoruz.
Buradan görünmez. Bir üstte arkadaşın paylaştığı gibi kutudan bakmalısınız.
Bu arada sol üst köşede bi + simgesi var. Sanırım batarya programı. Batarya programları kurmanıza gerek yoktur. Ben bizzat snapdragon'un kendi geliştirdiği batarya programını kurduğum halde bataryayı sömürüyordu resmen. güya tasarruf sağlıyorlar. telefon kendi kendine yeterince tasarruflu çalışıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ayarlar > Genel > Uygulamalar içerisinden bulup Devre Dışı Bırak'ın
Bukadar uygulamam var
Yok şişme kelimesi bunun için söylenmiyor. Ram kullanımı için söyleniyor ancak G2'lerde şişme gibi bir şey söz konusu değil. Hafızanız da gayet boş bu arada. 500MB kalana kadar doldursanız da pek kasacağını sanmıyorum.Bide bununla ilgili danisabilrmiyim.suan icin tlfn şişmemis demi.onu demek istiyor.
309 ve 310 serilerde radyo özelliği açılabiliyor. Ya da paylaştığım Spirit Fm radyo programını kullanabiliyorsunuz. Diğer serilerde bu çalışmıyor, bu 1. fark, 2. fark ise başka ülkelere verilen romları yüklerken %49'da kalmıyor. Ama diğer serilerde %49'da hata veriyor. Yani en özgür seriler 309 ve 310.Hocam bende 309 Kp..... Yazıyo neyi değiştiriyo bu kodlar
![]()
Bukadar uygulamam var
![]()
Bide bununla ilgili danisabilrmiyim.suan icin tlfn şişmemis demi.onu demek istiyor.
Clean master ve cm security varmış zaten 360 security'i silebilirsiniz. Bu arada radyo programı olarak da TuneIn radyoyu öneririm. Bir de size Spirit Fm radyo vereyim onu kurun. İnternetsiz radyo olur kendisi. Kulaklık takıp kullanabilirsiniz.
Buyrun Spirit FM Radio
https://www.mediafire.com/?rc7de4s44ftcb6r
Not: Kulaklık takılı iken sesi hoparlöre vermiyor sanırım uygulamada bir sorun var. Sesi hoparlöre vermek için kulaklığı yarım takın. Yani telefon kulaklığı algılamayacak kadar takın o zaman sesi dışarı verecek.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yok şişme kelimesi bunun için söylenmiyor. Ram kullanımı için söyleniyor ancak G2'lerde şişme gibi bir şey söz konusu değil. Hafızanız da gayet boş bu arada. 500MB kalana kadar doldursanız da pek kasacağını sanmıyorum.
309 ve 310 serilerde radyo özelliği açılabiliyor. Ya da paylaştığım Spirit Fm radyo programını kullanabiliyorsunuz. Diğer serilerde bu çalışmıyor, bu 1. fark, 2. fark ise başka ülkelere verilen romları yüklerken %49'da kalmıyor. Ama diğer serilerde %49'da hata veriyor. Yani en özgür seriler 309 ve 310.
Tamamdir sildim fazla olanlari.allah razi olsun cok yardimci oldunuz ya supersiniz iyiki varsiniz.ben o radyo olayina cok sevimdim ya.cok uzulmustum radyo yok die.netsiz dinlemek güzel olcak.ancak nasil yuklerim.onu dermisiniz.suan indi
Abi antivirusu pcde bile kullanmiorm. Hele ki mobilde bence tamamen gereksiz. Sacma geliyor bana. Gereksiz yoruyor cihazi
Kendi radyosu wifi olmadan calismiyormu acaba?
Rica ederim arkadaşlar, siz de sağolun. =)
Çalışır hocam, hemen denedim ve sorun yok. Sizde çalışmıyor mu yoksa?
Bu isaretledigim yerden sesi disari da veriyor bloother bey.)))