LG G2 Kullanıcıları Kulübü

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
8e9y2eve.jpg

Burdanmi anliyoruz.

Evet hanımefendi oradan :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Ama iste sorunda burda ben anlayamam ki siz söylicektiniz :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
360 securty diye bi program clean masterde var.bunu sileyim ozaman.ama arada tarattiriyorum virus icin.clean masterde yapiyormu o islemi

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gereksiz mesaj oldu duzenliyim dedim elime yuzume bulastirdim haha

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sanırım gereken cevabı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] vermiş. 20 gün bekledim senle aynı seri gelmiş :D

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
etyje6yg.jpg

Bide bununla ilgili danisabilrmiyim.suan icin tlfn şişmemis demi.onu demek istiyor.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Buradan görünmez. Bir üstte arkadaşın paylaştığı gibi kutudan bakmalısınız.

Bu arada sol üst köşede bi + simgesi var. Sanırım batarya programı. Batarya programları kurmanıza gerek yoktur. Ben bizzat snapdragon'un kendi geliştirdiği batarya programını kurduğum halde bataryayı sömürüyordu resmen. güya tasarruf sağlıyorlar. telefon kendi kendine yeterince tasarruflu çalışıyor. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ayarlar > Genel > Uygulamalar içerisinden bulup Devre Dışı Bırak'ın

Hocam bende 309 Kp..... Yazıyo neyi değiştiriyo bu kodlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bukadar uygulamam var

Clean master ve cm security varmış zaten 360 security'i silebilirsiniz. Bu arada radyo programı olarak da TuneIn radyoyu öneririm. Bir de size Spirit Fm radyo vereyim onu kurun. İnternetsiz radyo olur kendisi. Kulaklık takıp kullanabilirsiniz.

Buyrun Spirit FM Radio
https://www.mediafire.com/?rc7de4s44ftcb6r

Not: Kulaklık takılı iken sesi hoparlöre vermiyor sanırım uygulamada bir sorun var. Sesi hoparlöre vermek için kulaklığı yarım takın. Yani telefon kulaklığı algılamayacak kadar takın o zaman sesi dışarı verecek.

Bide bununla ilgili danisabilrmiyim.suan icin tlfn şişmemis demi.onu demek istiyor.
Yok şişme kelimesi bunun için söylenmiyor. Ram kullanımı için söyleniyor ancak G2'lerde şişme gibi bir şey söz konusu değil. Hafızanız da gayet boş bu arada. 500MB kalana kadar doldursanız da pek kasacağını sanmıyorum.
Hocam bende 309 Kp..... Yazıyo neyi değiştiriyo bu kodlar
309 ve 310 serilerde radyo özelliği açılabiliyor. Ya da paylaştığım Spirit Fm radyo programını kullanabiliyorsunuz. Diğer serilerde bu çalışmıyor, bu 1. fark, 2. fark ise başka ülkelere verilen romları yüklerken %49'da kalmıyor. Ama diğer serilerde %49'da hata veriyor. Yani en özgür seriler 309 ve 310.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Clean master ve cm security varmış zaten 360 security'i silebilirsiniz. Bu arada radyo programı olarak da TuneIn radyoyu öneririm. Bir de size Spirit Fm radyo vereyim onu kurun. İnternetsiz radyo olur kendisi. Kulaklık takıp kullanabilirsiniz.

Buyrun Spirit FM Radio
https://www.mediafire.com/?rc7de4s44ftcb6r

Not: Kulaklık takılı iken sesi hoparlöre vermiyor sanırım uygulamada bir sorun var. Sesi hoparlöre vermek için kulaklığı yarım takın. Yani telefon kulaklığı algılamayacak kadar takın o zaman sesi dışarı verecek.

Yok şişme kelimesi bunun için söylenmiyor. Ram kullanımı için söyleniyor ancak G2'lerde şişme gibi bir şey söz konusu değil. Hafızanız da gayet boş bu arada. 500MB kalana kadar doldursanız da pek kasacağını sanmıyorum.

309 ve 310 serilerde radyo özelliği açılabiliyor. Ya da paylaştığım Spirit Fm radyo programını kullanabiliyorsunuz. Diğer serilerde bu çalışmıyor, bu 1. fark, 2. fark ise başka ülkelere verilen romları yüklerken %49'da kalmıyor. Ama diğer serilerde %49'da hata veriyor. Yani en özgür seriler 309 ve 310.

Hocam cansın ya. Bıkmadan usanmadan cevap veriyosun Allah razı olsun :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Tamamdir sildim fazla olanlari.allah razi olsun cok yardimci oldunuz ya supersiniz iyiki varsiniz.ben o radyo olayina cok sevimdim ya.cok uzulmustum radyo yok die.netsiz dinlemek güzel olcak.ancak nasil yuklerim.onu dermisiniz.suan indi

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Evet oocin simdi ben dicektim.dicek bana bi git kadin artik.sus dicek die 'yazcaktim.:))

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Radyo olayini.vay arkadas ne cahilmisim ya.coook sagolun bloother bey

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamamdir sildim fazla olanlari.allah razi olsun cok yardimci oldunuz ya supersiniz iyiki varsiniz.ben o radyo olayina cok sevimdim ya.cok uzulmustum radyo yok die.netsiz dinlemek güzel olcak.ancak nasil yuklerim.onu dermisiniz.suan indi

Büyük ihtimalle download klasörüne inmiştir. programı bulup tıklayıp yükle demeniz yeterli. Daha önceden de başka uygulama kurduğunuzu hatırlıyorum o yüzden izinleriniz açıktır. Uyarı verirse bildirin.

Estağfirullah. Zaten yardımcı olmak için geri döndüm. yoksa hesabımı kapatmıştım, yardım etmeyeceksem niye geri geleyim. Zamanım oldukça cevaplarım. Gecikirsem yanlış anlamayın.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Anladim.evet ya gitmistiniz die hatirliyordum bende.iyi yaptiniz.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Bu arada yilmadan usanmadan verdigin cvplar icin tesekkur ederim.
SAYGILARIMLA

ege2y9y2.jpg

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kendi radyosu wifi olmadan calismiyormu acaba?

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
tena9etu.jpg

Bu isaretledigim yerden sesi disari da veriyor bloother bey.:))))

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abi antivirusu pcde bile kullanmiorm. Hele ki mobilde bence tamamen gereksiz. Sacma geliyor bana. Gereksiz yoruyor cihazi

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Anaaa tlfonun fabrika cikisnda radyo varmi?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Avast mobil security nin tek guzel yani mesajlari. Kitleyebilior. Istenmeyen kisilerden ayarladigin saatler arasi ne arama ne mesaj geliyor :)