Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Ben de bi oyun kurup deniyim. Minigore'da o kadar level attım hepsi gitti ona yanıyorum
Oyunlarda dokunmatik tuşlar kaybolmuyormuş ben de test etmiş oldum. =)
Yapilabilecek en guzel hamleydi 4.4 ile o tuslari yok etmek
%49 için konu açıcam ama başlık bulamadım iyi mi?![]()
" Flashtool ile Rom Yüklerken %49'da Alınan Hatanın Çözümü "
Nasıl?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ya da " Flashtool ile Rom Yüklerken %49'da Takılma Sorunu Çözümü "
Bnce lg g2 flsahtoll ile rom yukleme de icindede 311k icin ayrica yapilacaklar die devam et
o konu zaten var acaba o konunun içine mi yazsam? Ama herkes aratmıyor ki işte. Başlığı görmeyen hemen konu açıyor yardım diye.![]()
Konu icine yazma abi ya. Milyon kere hoparlor yuzunden telefonu vermeye kalkanlar oldu biliosunyeni konu en iyisidir
![]()
Inceledim baya bi'. Super telefon cidden. Yani samsung ozellilerini seven biri olarak alternatif olarak tek gordugum telefon acikcasi. Ama madem mayisa da yaklastik g3 bekleyelim. Elimizde de 5 yillik telefon yok yani.![]()
Hoparlör ile ilgili konu bile açtım ama arka sayfalara düştü. Böyle konular başa sabitlense çok iyi olur. @REDFOKS bu konuda bize yardımcı olur musunuz? Acaba bazı kritik konuları başa sabitleyebilir miyiz? Ya da G2 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular diye başlık açsak bunu sabitler misiniz?
4.4.2 de klavyede degisiklikler oluyormu acaba formdaslarim![]()
![]()
![]()
Yok gozle gorulur hicbir fark yok. Arayuz filan olarak. Ama mukemmel derece de hizlanma var. Kamera ve video da iyilestirmeler var.
Him anladim.kasdettigim su normal yazimda devam ediyormu yoksa senekler klavyemi hep yani f klavye Q kla vyemi oluyor.
Arayuzu degistirsinler abi ya. Cok sade. Biraz suslenebilirdi![]()
ama dusunsene arayuzu sony veya htc gibi yapiolar,veya susluyolar, snra da dicen ki bunu eskisi gibi nasi yapcaz? sence yakisirmiydi lg ye
suslemeye gerek.duymayan bir arayuzumuz var zaten
![]()
Arayuzu degistirsinler abi ya. Cok sade. Biraz suslenebilirdi![]()