LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Uygulama geçişleri çok daha iyi oldu. Bu arada şarj bitmiyor arkadaşlar. sanki 3000 değil 5000 :p
Şaka şaka daha bir şey diyemem. Bugün çok yordum cihazı. =)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
rom yüklerken %49 da kalıyor. herhangi bir çözümü olan varmı? virüs programı yok bilgisayarımda. gerekli olanlarda yüklü. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
311k. bunumu sordun ki :S

Evet ve sanırım lg, 311k ve sonrasına ambargo koymuş Türkiye cihazlarında. Hem rom konusunda hem radyo konusunda. Benim cihazım 310k. Ne romda ne radyoda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum o yüzden demekki. Ancak 311k ve sonrasının da bir yolu var diye biliyorum. Hatta daha önce forumda bahsetmiş miydim anınsayamadım ama ben bi daha araştırayım.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Abi Hoş Geldin Tekrardan , Bizde sabırsızlanıyoruz 4.4.2 için ya :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

konuya baktım. root filan deniyor. root atmayı bilmediğin için hiç bulaşmak istemiyorum. başka da bir çözüm yok galiba.

Evet ve sanırım lg, 311k ve sonrasına ambargo koymuş Türkiye cihazlarında. Hem rom konusunda hem radyo konusunda. Benim cihazım 310k. Ne romda ne radyoda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum o yüzden demekki. Ancak 311k ve sonrasının da bir yolu var diye biliyorum. Hatta daha önce forumda bahsetmiş miydim anınsayamadım ama ben bi daha araştırayım.

6. denemem de yine %49 da kaldı. kafayı yicem simdi burada :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

root atıp almanya romunu yükleyebilirmiyim? romu yükledikten sonra root kalkmış olurmu :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu 2 şekilden biriyle çözülüyormuş. Artık şansına hangisi olursa. Yani root şart. Ve aslında rootlamak çok kolay. :)
nu8esa3a.jpg

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] milletin yaşadığı Bluetooth 'un aşırı pil harcamasını yaşıyor musun ? kapalı olduğu halde pil harcama mevcuttu çoğu kişide.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tamam şimdi root atıcam. ondan sonra hiçbir ayarı bozmadan rom yüklenirmi? rom yüklendikten sonra root kalkıcak değilmi :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Flashtool ile rom yüklersen root kalkar ancak eğer rom yüklemeden önce full wipe yapmazsan cwm'den, cihaz rootlu gibi görünür. Ancak rootlu değildir yine de.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Flashtool ile rom yüklersen root kalkar ancak eğer rom yüklemeden önce full wipe yapmazsan cwm'den, cihaz rootlu gibi görünür. Ancak rootlu değildir yine de.

cwm nedir ya :D root attıktan sonra fabrika ayarlarına gerimi döneyim anlamadım şimdi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] milletin yaşadığı Bluetooth 'un aşırı pil harcamasını yaşıyor musun ? kapalı olduğu halde pil harcama mevcuttu çoğu kişide.

Hayır aksine çok daha iyi gidiyor gibi geldi bana şarjı

tamam şimdi root atıcam. ondan sonra hiçbir ayarı bozmadan rom yüklenirmi? rom yüklendikten sonra root kalkıcak değilmi :)

Tamam hocam takıldığınız yer olursa telaşlanmayın. Yardımcı olmaya çalışırız.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
cwm nedir ya :D root attıktan sonra fabrika ayarlarına gerimi döneyim anlamadım şimdi.

Rootladıktan sonra cwm ya da twrp recovery mod flaşlamanız gerekiyor hocam. Ondan sonra full wipe, custom rom kurma, format system gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Rootladıktan sonra cwm ya da twrp recovery mod flaşlamanız gerekiyor hocam. Ondan sonra full wipe, custom rom kurma, format system gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

cwm yada twrp nedir. nerden bulurum :D aptallaştım kusura bakma :)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Inceledim baya bi'. Super telefon cidden. Yani samsung ozellilerini seven biri olarak alternatif olarak tek gordugum telefon acikcasi. Ama madem mayisa da yaklastik g3 bekleyelim. Elimizde de 5 yillik telefon yok yani. :)

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar
lg g2 yi yaklaşık iki aydır kullanmaktayım. telefonumdan çok memnunum fakat bir sorunum var kamerayı açınca ve friendly fire oyununda ekran ara sıra kararıp bir iki saniye sonra tekrar açılıyor. sebep ne olabilir? ve ne yapabiliriz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Forumda zaten beni çok yalnız bırakıyorsunuz arkadaşlar. Ondan sonra bir tek ben cihazı anlatınca fanboy diyorlar =))))

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Forumda zaten beni çok yalnız bırakıyorsunuz arkadaşlar. Ondan sonra bir tek ben cihazı anlatınca fanboy diyorlar =))))
olurmu öyle şey ben varım oxygen var :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

one ya elite nere ki elite yeni çıkacak düşün g2 ne zaman çıktı :D hala kıyaslanıyor ve kıyaslanacak bugün arkadaşımın akrabasına g aldılar tel canavarmış ben yetişemiyorum diyor arkadaşım k g çıkalı ne kadar oldu g2 yle daha çooook kıyalma olur :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tapatalk kullanıyorsanız. Hızlı cevap satırının solundaki yuvarlak içinde + butonuna basın ve gelişmiş cevaplama sayfasına geçin. Daha sonra dokunmatik tuşlardan Menü tuşuna basıp Görüntü ekle diyin gerisi gelir.