NikeSteeL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 131
309K'ya nasıl Vermessin LG Gücendim Şimdi 

309K'ya nasıl Vermessin LG Gücendim Şimdi![]()
rom yüklerken %49 da kalıyor. herhangi bir çözümü olan varmı? virüs programı yok bilgisayarımda. gerekli olanlarda yüklü.![]()
Cihaz seri no'su nedir hocam?
311k. bunumu sordun ki :S
BURAYA bi bak istersen
Evet ve sanırım lg, 311k ve sonrasına ambargo koymuş Türkiye cihazlarında. Hem rom konusunda hem radyo konusunda. Benim cihazım 310k. Ne romda ne radyoda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum o yüzden demekki. Ancak 311k ve sonrasının da bir yolu var diye biliyorum. Hatta daha önce forumda bahsetmiş miydim anınsayamadım ama ben bi daha araştırayım.
Flashtool ile rom yüklersen root kalkar ancak eğer rom yüklemeden önce full wipe yapmazsan cwm'den, cihaz rootlu gibi görünür. Ancak rootlu değildir yine de.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] milletin yaşadığı Bluetooth 'un aşırı pil harcamasını yaşıyor musun ? kapalı olduğu halde pil harcama mevcuttu çoğu kişide.
tamam şimdi root atıcam. ondan sonra hiçbir ayarı bozmadan rom yüklenirmi? rom yüklendikten sonra root kalkıcak değilmi![]()
cwm nedir yaroot attıktan sonra fabrika ayarlarına gerimi döneyim anlamadım şimdi.
Rootladıktan sonra cwm ya da twrp recovery mod flaşlamanız gerekiyor hocam. Ondan sonra full wipe, custom rom kurma, format system gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
İyi yaparsın![]()
@Bloother Abi Hoş Geldin Tekrardan , Bizde sabırsızlanıyoruz 4.4.2 için ya![]()
Dostum resim nasil paylaşacağız orada paylasacagimBeyler şu konuyu bi çökertelim G2'yi ezme çabaları var
http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/362278-lg-g2-vs-general-mobile-discovery-elite.html
olurmu öyle şey ben varım oxygen varForumda zaten beni çok yalnız bırakıyorsunuz arkadaşlar. Ondan sonra bir tek ben cihazı anlatınca fanboy diyorlar =))))
one ya elite nere ki elite yeni çıkacak düşün g2 ne zaman çıktıForumda zaten beni çok yalnız bırakıyorsunuz arkadaşlar. Ondan sonra bir tek ben cihazı anlatınca fanboy diyorlar =))))
Yardım edicek yokmu?
tapatalk mı yoksa pc üzerinden mi?