LG G2 Kullanıcıları Kulübü

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
önemli degil kardesim ne demek ya görevimiz :) ama qwerty klavyeye de alisiyi insan biraz kullaninca :)) sadece klavye icin telefon secilmez kardesim donanim onemli :)

öyle tabikide ancak donanımının gayet iyi oldugunu günlerdir araştırıyorum.benim için tek sorun buydu buda hallolldu sayenizde :)..

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bence sorun media oynatıcılarında. bide video modunu mms buyuklugunde yapmis olabilirsin oyuzden kesmis olabilir video yu

Windows media player hariç tüm oynatıcılarda ters görünüyor, televizyonda dahil. MMS seçmedim tabiki MMS 28 dk olur mu? ayrıca MMS 4,5 Gb olur mu?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Windows media player hariç tüm oynatıcılarda ters görünüyor, televizyonda dahil. MMS seçmedim tabiki MMS 28 dk olur mu? ayrıca MMS 4,5 Gb olur mu?

uykulu uykulu aklima hicbisey gelmiyo ki :)) arka kamerayla cekince duz oluyo on kamerayla cekince ters oluyo niyeyse :)) ben onu video döndürücü gibi bi programla halletmiştim sende internete video döndürücü fln yaz cikar bisiler, indir bide oyle dene de habrr ver bana

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
arkadaşım be bi ekran görüntüsüde uygulamalardan alırmısın ikonlarına bakayım hiç incelemefırsatım olmadı heh birde sesi nasıl lg g sesi cok düşüktüde buda öylemi acaba

gayet yuksek, okulda bile sesini duyabiliyorum :D
a9yhubys.jpg

egu6uru3.jpg

urasy3a2.jpg

yzuqesu6.jpg

ypa8udev.jpg

4u4agugu.jpg

edameses.jpg

penevepu.jpg

bebujybe.jpg

na2amype.jpg

kardes ben bildirim cubugu uzerinde oynamalar yaptim oyuzden rengarenk ve sembolleri farkli, oyuzden alinca diye.boyle bununki deme :))

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
a9yhubys.jpg

egu6uru3.jpg

urasy3a2.jpg

yzuqesu6.jpg

ypa8udev.jpg

4u4agugu.jpg

edameses.jpg

penevepu.jpg

bebujybe.jpg

na2amype.jpg

kardes ben bildirim cubugu uzerinde oynamalar yaptim oyuzden rengarenk ve sembolleri farkli, oyuzden alinca diye.boyle bununki deme :))

hehehe derdim vallaha iyiki uyardınız zahmet ettiğiniz için çooooook teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende o camera ikonunu büyültmek isterim sahsen.öyle yapmayı deneyeceğim :))

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadasim gozume gozume sokmayin su klubu ya olan var olmayan var hep ustte su kulup :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
a9yhubys.jpg

egu6uru3.jpg

urasy3a2.jpg

yzuqesu6.jpg

ypa8udev.jpg

4u4agugu.jpg

edameses.jpg

penevepu.jpg

bebujybe.jpg

na2amype.jpg

bir bunlar ne böle nie yaydın :D 2 o arkaplan bana ait değiş hemen :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bende bugün aldım gerçekten muhteşem cihaz ace 5830i kullaniyordum harbinde çileden kurtulmusum

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bir bunlar ne böle nie yaydın :D 2 o arkaplan bana ait değiş hemen :D

arkaplanda da zten.svdigm kzn resmi var :D aceleyle yaptim onu :D

Arkadasim gozume gozume sokmayin su klubu ya olan var olmayan var hep ustte su kulup :D

sana g2 aldirmak icin yapıoz :D

heeeeh işde orda duuuuuuuruun.ben roottan anlamamki tlfona nasıl kurulur edilir :(

2 ay sonra ogrenirsin merak etme :))

Bende bugün aldım gerçekten muhteşem cihaz ace 5830i kullaniyordum harbinde çileden kurtulmusum

sen bisikletten ferrariye geçmişsin kardeş :D hayırlı olsun :)

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bisey sorcam arkadaslar g2 uyku modlu kilifim.var bu ekrandaki bosluk varya kilifta o ayni.note3 deki gibi buyuk olsa daha iyi olmazmi? Boke kucuk pencere gibi duruyor :)

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yokken yazmısta yazmıssınız Bloother de ayrılmıs herkeze merhabalar.. bu klübün herdaim üstte online olmasının sebebi kullanıcı kitlesinin geniş ve özelliklerinin güzelliklerinin sınırsız olmasından iyiki almışım şahsıma... ama bir tek kötü yanı var birgün kapattım yatttım ogünde işe geç kaldım neden kapalıyken alarm çalmıyormuş :) ha birde bekleme uyku modunda şarjı ne yer acaba akşamdan sabaha % 4 şarj gidiyor normal ama acaba ne yiyor olabilir hersey kapalı bilgisi olan varmı :?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.2.2 simdi farkettimde quick memo teması degisti ve ram de 100 150 mb lik bi iyilestirme olmus

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ben yokken yazmısta yazmıssınız Bloother de ayrılmıs herkeze merhabalar.. bu klübün herdaim üstte online olmasının sebebi kullanıcı kitlesinin geniş ve özelliklerinin güzelliklerinin sınırsız olmasından iyiki almışım şahsıma... ama bir tek kötü yanı var birgün kapattım yatttım ogünde işe geç kaldım neden kapalıyken alarm çalmıyormuş :) ha birde bekleme uyku modunda şarjı ne yer acaba akşamdan sabaha % 4 şarj gidiyor normal ama acaba ne yiyor olabilir hersey kapalı bilgisi olan varmı :?

telefonun devrelerinin icine her daim elektrik gidiyo bu de yer haliyle