LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Dedıgın gıbıdır ıns, soyledıgım gıbı cok gec olur gercekten. Ama lg sasırtmaz benı gec gelırse demek ıstedıgım o.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION] valla benim için hiç sorun değil isterse hiç vermesin şikayet etmem telefon gayet stabil hızlı ve istediğim gibi çalışıyor

Monte Cristo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
home tuşuna basılı tutun hemen sağda görev yöneticisine ulaşın orda çalışan uygulamaları kapatın daha sonra clean master ile bi daha hafıza arttırın 750 mb gibi bi alana ulaşmanız mümkün olabilir

Servis ayarlarını alabilmek için GPRSWAP AYAR, MMS AYAR, BASKONUS AYAR veya INTERNET AYAR yazarak 5555'a kısa mesaj ile gönderilmesi yeterlidir.

Her ayar için aynı numara MMS AYAR 5555 gönderin

daha detaylı için ücretsiz 500^ü arayabilirsiniz

Tesekkür ederim Allah razı olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonunuza uygun ayar bulunamamistir. Telefon ayarlarinin yuklenmesi konusunda destek almak icin 500'u arayabilirsiniz. diye mesaj geldi.En iyisi gündüz 500'ü aramak

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hersey hız degılkı tamam kıtkatla hızlanacak ama yenı ozellıklerde gelecek ılk aklıma gelen oyunlarda tam ekran oluyor gıbı.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hersey hız degılkı tamam kıtkatla hızlanacak ama yenı ozellıklerde gelecek ılk aklıma gelen oyunlarda tam ekran oluyor gıbı.
aynen hocam bir kaç milisaniyeden nolacak önemli olan destek ve yazılım gelişimi ben en cok pro 2 de knock kilidini sevdim :D inş. g2 yede gelir birde 4k çekim içinde güncellemeyle olursa iyi olacak :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
herhangi bir şekilde telefonuna sigorta yaptıranlar (örnek) cep kask teknogaranti vipprotect) etradan telefonunza sigorta için para ödediyseniz ve sigorta mide bulandıran haklı olduğunuz halde sizi haksız çıkartmaya çalışan zihniyetlere bu link aracılığı ile sorununuza en kısa süre içinde çözüm buluncaktır sembolik haline gelmiş olan tüketici hakem heyetine giderim diyceksiniz elbette gidebilirsiniz ama ben size en üst makama yollasam ne dersiniz BAKANLIK bu konuda yalnız değiliz sistem sigortacılıkla ilgili her tür sorunla karşılaşan tüketiciyi koruma protoklü içerir ve eğer her şey aleyhinize ise kazanan siz kaybeden mağaza olur basamağın en üst halkası olan bu linki sizlerle paylaşıyorum

https://hmportal.hazine.gov.tr/irj/...iews.sikayet_giris_iview?sap-config-mode=true

herkes paylaşsın haklarımızı sonuna kadar kullananalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok komik acaba neye dayanarak bunu yazdığını merak ediyorum doğrusu komik insan:D:D

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim telefonun şarj sıkıntısı var ya mesela yüzde yüz oluyo 1 saat yüzde yüz gidiyor sonra 4 5 dk da bir inmeye baslıyo yüzde 93 e geliyo sonra sabah alıyorum teli elime yüzde 86 da bi bakıyorum hic bişeyi acık değil hersey kapalı sonra okula gidiyorum bakıyorum cıkısta hic biseyi acık değil gene 75 e inmis cok gidiyor sorun yok telefonda nasıl düzelticem

saintone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kit-Kat için yapılan açıklamalar göz önüne alınırsa bir hafta içinde hepimiz Ki-Kat'lı olacağız İnşAllah.
Yanlız 28 şubat'a ayrıca bir dikkat edin 28 şubatta mutlaka yazılım güncellemelerini kontrol edin çünkü o günde güncelleme gelebilir ,bu yöndede bazı açıklamalar var.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
benim telefonun şarj sıkıntısı var ya mesela yüzde yüz oluyo 1 saat yüzde yüz gidiyor sonra 4 5 dk da bir inmeye baslıyo yüzde 93 e geliyo sonra sabah alıyorum teli elime yüzde 86 da bi bakıyorum hic bişeyi acık değil hersey kapalı sonra okula gidiyorum bakıyorum cıkısta hic biseyi acık değil gene 75 e inmis cok gidiyor sorun yok telefonda nasıl düzelticem

Nasil sarj ediyorsunuz tm %100 olduğundami yoksa %100 den belli bir zamn gectikten sonrami aliyorsunuz sarjdan

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

root var mi

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok yapmam zaten telefonu yeni aldım daha yapmayıda düşünmüyorum nasıl düzelticem bilmiyorum ya

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yok yapmam zaten telefonu yeni aldım daha yapmayıda düşünmüyorum nasıl düzelticem bilmiyorum ya
şu benim soruma cvp verseniz yardım edecem ama neyse normal şarj edin o akşam tak sabah tak olayı eski batryalarda idi yani li-ion bataryalarda lg deki li-pol batarya bu bataryaların özelliği tak çıkar manasına dayanabilmeleri bu bataryaları öldüren şey %10 un altı ve %100 de 30-45 dk fazla durmalarıdır yani şarjınızı asla zorda kalmadıkca %10 altına indirmeyin içindeki voltaj değeri ölebilir buda bataryanın ömrünü aşırı dercede kısaltır ve %100 dede batarya simgesinin içindeki şarj olurken oluşan işaretin kaybolmasına kadar şarjda bekletin o işaret kaybolacaktır ondan sonra şarjdan çekin ben hep bu şekilde kullanıyorum full kullanımımda bana 12 saat dayanıyor net forumu eğer bu konuyu özellikle incelerseniz daha iyi anlayabilirsiniz

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ben şöyle yapıyorum ilk önce simdi kapanıyorya telefon sarjı bitiyo sonra takıyorum tamammı 1 bucuk saat icinde doluyo normal bisey sonra bi 15 20 dk bekliyorum öyle cekiyorum sonra da cektikten sonraelime alıyorum sonrası anlattığım gibi oluyo habire ama bu sey

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim ben şöyle yapıyorum ilk önce simdi kapanıyorya telefon sarjı bitiyo sonra takıyorum tamammı 1 bucuk saat icinde doluyo normal bisey sonra bi 15 20 dk bekliyorum öyle cekiyorum sonra da cektikten sonraelime alıyorum sonrası anlattığım gibi oluyo habire ama bu sey

o zaman yeni aldiysaniz ve aldiginizdan beri boyleyse garantiye vermekte fayda var

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok aldığımdan beri değil simdi telefonda sorun yok ta yinede nasıl yiyiyor anlamıyorum 2 gün rahat gitmesi lazım bunn

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
olabilir iste o yüzden harcıyo olabilir o sorun yani su içer gibi pili iciyo resmen ya

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Telefonun ön kamerası ile 1080p video çektim. Fakat 28 dk sonra kayıttan çıkmış. Neyse asıl problem bu değil. Videoyu telefondan izliyorum normal gözüküyor, bilgisayarda wm player ile de normal ancak diğer video oynatıcılarda ters gözüküyor. Usb belleğe atıp televizyonda izledim, orada da ters. Sizce bu sorun nereden kaynaklanıyor.

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
selamün aleyküm arkadaşlar aranıza bugun katıldım.g2 ve note 2 arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı olur.birde g2de benim merak ettiğim bir konu sadece klavyemi var msj yazma kısmında yoksa 3*4 tuşlu kullanımda varmıdır.bu benim için çok önemli sırf bu yüzden 4.3 android sürümü olan telefonları kullanamıyorum klavyeli kullanımı sevmiyorum cok .

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
selamün aleyküm arkadaşlar aranıza bugun katıldım.g2 ve note 2 arasında kaldım sizce hangisi daha kullanışlı olur.birde g2de benim merak ettiğim bir konu sadece klavyemi var msj yazma kısmında yoksa 3*4 tuşlu kullanımda varmıdır.bu benim için çok önemli sırf bu yüzden 4.3 android sürümü olan telefonları kullanamıyorum klavyeli kullanımı sevmiyorum cok .

yazilimsal mevzulari takma kafana :)4x3 klavye var merak etme sen :)
by8emu3e.jpg
note2 kullanim bakimindan zor cjku buyuk ama note3 veya g2 desaydin başa baş olurdu, note2 veya g2 arasindan ben olsam yine g2 derdim :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
yazilimsal mevzulari takma kafana :)4x3 klavye var merak etme sen :)
by8emu3e.jpg
note2 kullanim bakimindan zor cjku buyuk ama note3 veya g2 desaydin başa baş olurdu, note2 veya g2 arasindan ben olsam yine g2 derdim :)
eyvallah kardeşim cok saol ALLAH razı olsun içim rahatladı su tuş olayına vallaha yarın alacağımda eğerki olmasaydı direk note 2 ye yönelirdim vallaha.s4 cünkü sırf klavye.beceremedim onu kullanmayı.bir harfe basıcam ama 10 tane herfe basıyorum :)))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşım be bi ekran görüntüsüde uygulamalardan alırmısın ikonlarına bakayım hiç inceleme fırsatım olmadı heh birde sesi nasıl lg g sesi cok düşüktüde buda öylemi acaba

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
eyvallah kardeşim cok saol ALLAH razı olsun içim rahatladı su tuş olayına vallaha yarın alacağımda eğerki olmasaydı direk note 2 ye yönelirdim vallaha.s4 cünkü sırf klavye.beceremedim onu kullanmayı.bir harfe basıcam ama 10 tane herfe basıyorum :)))

önemli degil kardesim ne demek ya görevimiz :) ama qwerty klavyeye de alisiyi insan biraz kullaninca :)) sadece klavye icin telefon secilmez kardesim donanim onemli :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Telefonun ön kamerası ile 1080p video çektim. Fakat 28 dk sonra kayıttan çıkmış. Neyse asıl problem bu değil. Videoyu telefondan izliyorum normal gözüküyor, bilgisayarda wm player ile de normal ancak diğer video oynatıcılarda ters gözüküyor. Usb belleğe atıp televizyonda izledim, orada da ters. Sizce bu sorun nereden kaynaklanıyor.

bence sorun media oynatıcılarında. bide video modunu mms buyuklugunde yapmis olabilirsin oyuzden kesmis olabilir video yu