SuperMod
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Lg G2 için ne gibi değişiklikler olacak bilginiz varmı?
Bildirim cubugundaki turkuaz olan renk beyaz olucak en bariz gorsel degisiklik bu. Benim de pek bir bilgim yok.
Lg G2 için ne gibi değişiklikler olacak bilginiz varmı?
an itibariyle 38 saat 10 dk bitim için 23 saat dio :den fazla kac saat kullandin
) rekorun kac
![]()
an itibariyle 38 saat 10 dk bitim için 23 saat dio :d
netle uğraşmadım mesajlaşma konuşma arada nete girme müzik dinleme felan yaptımbaya iyi gitmis seninkibenim daha 8 saat ama daha fazla gitmez %75 oldu simdiden
![]()
netle uğraşmadım mesajlaşma konuşma arada nete girme müzik dinleme felan yaptım
Sizin Ayarladığını Değer Alt Limiti Oluşturur "Otomatik" Moduda Aktif Ederseniz Parlaklık Artırma işlemi Yapacaktır ama Parlaklık Düşürme İşlemini Yapmayacaktır.
al benden de o kadarBu bilgi yanlış. az önce test ettim. böyle bir şey olmuyor. otomatik parlaklıkla çubuk ayarı tam bağımsız çalışıyor.Ben de çözemedim mantığını.
Bu bilgi yanlış. az önce test ettim. böyle bir şey olmuyor. otomatik parlaklıkla çubuk ayarı tam bağımsız çalışıyor.Ben de çözemedim mantığını.
%100 siyahSelam LgG2 severler araştırmalarım ve değerli yorumlarınızdan sonra 32GB modelini yarın almaya karar verdim. Arkadaşlar siyahmı beyazmı? ne dersiniz çok kararsız kaldım kullanıcı yorumlarına çok ihtiyacım var. kılıfsız kullanıcam ayrıca![]()
Selam LgG2 severler araştırmalarım ve değerli yorumlarınızdan sonra 32GB modelini yarın almaya karar verdim. Arkadaşlar siyahmı beyazmı? ne dersiniz çok kararsız kaldım kullanıcı yorumlarına çok ihtiyacım var. kılıfsız kullanıcam ayrıca![]()
Siyahta kir çok belli oluyor.
Üstad(bu konuda hak ediyorsun tüm yorumlarını okudum) sence hangisi daha şık duruşa sahip ?
Düşünceniz için teşekkür ederim. Ben beyaz kullanıyorum. Çok şık duruyor. Siyahını hiç görmedim yani görmedim derken elime almadım ya da raflarda falan denk gelmedim sadece internette gördüm. Leke tuttuğunu biliyorum ama şıklık olarak bir şey diyemem bu biraz kişisel zevke giriyor. Beyazdan tek şikayetim ise arka tuşların çerçevesiyle kasa arasındaki o incecik çizgi aralığa zamanla kir birikiyor ancak iğne ucuyla temizleniyor. Dert edilcek bir şey değil. Siz zevkinize göre seçim yapın derim. Beyazda bir de quickwindow kılıfların ön kapağı çabuk kirlenir bu arada. Beyaz G2'ye Siyah QW kılıf da gidiyor ama. =))
çingene misalibeyaz telefon siyah kilif mavi ekran görüntüsü
çingene misalibeyaz telefon siyah kilif mavi ekran görüntüsü
Zevkler tartısılmaz sankiBeyaz kılıf kir tutar 2-3 ay sonra kullanılmaz
![]()
Yok yok. Denedim öyle de şık duruyor.![]()
mavi alın o zaman![]()
Sen dert etme, herkes kendi zevkine göre alır![]()
Arkadaşlar, forumu bırakıyorum. Cihazlarınızı güle güle kullanın. Allah(c.c.) kaza, bela vermesin inşaAllah. Kalbini kırdığım varsa herkesten özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana da herkese hakkım helal olsun. Herkese hayırlı günler, hayırlı forumlar.. Sağlıcakla kalın..