LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sizin Ayarladığını Değer Alt Limiti Oluşturur "Otomatik" Moduda Aktif Ederseniz Parlaklık Artırma işlemi Yapacaktır ama Parlaklık Düşürme İşlemini Yapmayacaktır.

Bu bilgi yanlış. az önce test ettim. böyle bir şey olmuyor. otomatik parlaklıkla çubuk ayarı tam bağımsız çalışıyor. :D Ben de çözemedim mantığını.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu bilgi yanlış. az önce test ettim. böyle bir şey olmuyor. otomatik parlaklıkla çubuk ayarı tam bağımsız çalışıyor. :D Ben de çözemedim mantığını.

bence benim dedigim.gibi :D bi suresi fln.var yada otomatikteyken parlaklik yeriyle oynuyunca telefonun ekran.kapanana kadar o parlaklik.kalio da olabilir

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar ana ekrandaki uygulama simgesini kaldırmısım farkında olmadan, nasıl geri getirecegim onu? uygulamalara giremiyorum saka gibi

Kapatıp acınca düzeldi :D nasıl gitti o simge bilmiyorum :D

A.aydoner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam LgG2 severler araştırmalarım ve değerli yorumlarınızdan sonra 32GB modelini yarın almaya karar verdim. Arkadaşlar siyahmı beyazmı? ne dersiniz çok kararsız kaldım kullanıcı yorumlarına çok ihtiyacım var. kılıfsız kullanıcam ayrıca (:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben siyah derim ama herkesin zevkli farklı. Ekran da siyah olduğu için bi bütünlük oluyor.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Selam LgG2 severler araştırmalarım ve değerli yorumlarınızdan sonra 32GB modelini yarın almaya karar verdim. Arkadaşlar siyahmı beyazmı? ne dersiniz çok kararsız kaldım kullanıcı yorumlarına çok ihtiyacım var. kılıfsız kullanıcam ayrıca (:
%100 siyah :D

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler. Benim tercihim beyazdan yana olurdu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Üstad(bu konuda hak ediyorsun tüm yorumlarını okudum) sence hangisi daha şık duruşa sahip ?

Düşünceniz için teşekkür ederim. Ben beyaz kullanıyorum. Çok şık duruyor. Siyahını hiç görmedim yani görmedim derken elime almadım ya da raflarda falan denk gelmedim sadece internette gördüm. Leke tuttuğunu biliyorum ama şıklık olarak bir şey diyemem bu biraz kişisel zevke giriyor. Beyazdan tek şikayetim ise arka tuşların çerçevesiyle kasa arasındaki o incecik çizgi aralığa zamanla kir birikiyor ancak iğne ucuyla temizleniyor. Dert edilcek bir şey değil. Siz zevkinize göre seçim yapın derim. Beyazda bir de quickwindow kılıfların ön kapağı çabuk kirlenir bu arada. Beyaz G2'ye Siyah QW kılıf da gidiyor ama. =))

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Düşünceniz için teşekkür ederim. Ben beyaz kullanıyorum. Çok şık duruyor. Siyahını hiç görmedim yani görmedim derken elime almadım ya da raflarda falan denk gelmedim sadece internette gördüm. Leke tuttuğunu biliyorum ama şıklık olarak bir şey diyemem bu biraz kişisel zevke giriyor. Beyazdan tek şikayetim ise arka tuşların çerçevesiyle kasa arasındaki o incecik çizgi aralığa zamanla kir birikiyor ancak iğne ucuyla temizleniyor. Dert edilcek bir şey değil. Siz zevkinize göre seçim yapın derim. Beyazda bir de quickwindow kılıfların ön kapağı çabuk kirlenir bu arada. Beyaz G2'ye Siyah QW kılıf da gidiyor ama. =))

çingene misali :D beyaz telefon siyah kilif mavi ekran görüntüsü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar, forumu bırakıyorum. Cihazlarınızı güle güle kullanın. Allah(c.c.) kaza, bela vermesin inşaAllah. Kalbini kırdığım varsa herkesten özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana da herkese hakkım helal olsun. Herkese hayırlı günler, hayırlı forumlar.. Sağlıcakla kalın..

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar, forumu bırakıyorum. Cihazlarınızı güle güle kullanın. Allah(c.c.) kaza, bela vermesin inşaAllah. Kalbini kırdığım varsa herkesten özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana da herkese hakkım helal olsun. Herkese hayırlı günler, hayırlı forumlar.. Sağlıcakla kalın..

Nedem boyle birsey yapiyorsun?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Zaten yakında askerlik var. Biraz da canım sıkıldı bazı durumlardan dolayı. Yoruldum diyelim. Herkesten tekrar özür diliyorum.