LG G2 Kullanıcıları Kulübü

alfalfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Otomatik parlaklığı kapatın.
Merhaba otomatik parlaklığı kapatıp parlaklığı %30 a çektim. Ekranın pil yüzdesi de aşağı düştü. Söylenildiği şekilde şarj işleminide yaptım. Sabah 7.30 da sarjdan alıyorum. Akşam 18.00 bitiyor. Genel yaptığım ise whatsapp tarzı program ve clash of clans onlarda sürekli değil tabi. Iphone 4 ten geçtim, 3 yıllık telefondu oda 15.00 de bitiyordu. Çözüm önerisi olan varmı yoksa normal mi? Teşekkürler.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Merhaba otomatik parlaklığı kapatıp parlaklığı %30 a çektim. Ekranın pil yüzdesi de aşağı düştü. Söylenildiği şekilde şarj işleminide yaptım. Sabah 7.30 da sarjdan alıyorum. Akşam 18.00 bitiyor. Genel yaptığım ise whatsapp tarzı program ve clash of clans onlarda sürekli değil tabi. Iphone 4 ten geçtim, 3 yıllık telefondu oda 15.00 de bitiyordu. Çözüm önerisi olan varmı yoksa normal mi? Teşekkürler.

wifi açiksa normal veya 3g ve internet aciksa

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

3g aciksa normal. Wifi aciksa ve dediginiz gibi yogun kullanmiyorsaniz o saatte bitmesi bence anormal bir durum.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sonunda bende "LG G2 32 GB" ile aranıza katıldım :D 31.01.2014 günü verdiğim telefon daha yeni elime geçti. Başarı cidden baya hızlı gönderiyormuş telefonu onu öğrendim :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
daha once hangi telefonu kullandin bilmiyorum ama 10 saat wifi acik ve sarji bitmiyosa cok iyi bir sure bence

8 saat wifi acikti ve sarji %1 dusmedi. Wifi ile bir alakasi yok sarjin bitmesinin bence.
Ayrica hergun aksam saat 6 dan 1e kadar wifi ile baglanip orda burda takiliyorum sarj yine bitmiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben parlaklığı sürekli %40'ta kullanıyorum. Onun üstü bana fazla geliyor. Güneşe çıkınca 60-70 yapıyorum arada. Bazılarında %50'ye kadar titreme oluyormuş o yüzden tavsiyem %55
[MENTION=51098]RedDevil[/MENTION] hayırlı olsun kardeşim. Allah(c.c.) sorun, kaza, bela vermesin inşaAllah. Güle güle kullan. =)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] eyw. saol kardeşim. İnşallah sorunsuz şekilde giciniriz :) Birde pc suite üzerinden tel güncelleniyormu ? Modemin wifi çalışmıyor :D Kıskandı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=390820]alfalfa[/MENTION] eğer 3G kullanmıyorsanız bataryanız hızlı tükeniyor. Benim şuan şarjım %20 ve 20 saattir kullanıyorum, wifi açık, 2 saat youtube'ta kurtlar vadisi izledim, yarım saat minigore, yarım saat flappy bird oynadım. Facebookta yarım saat Vine izledik, tüm uygulamalar arka planda zaten aktif senkronizasyonlar hep açık. Zaten sürekli tapatalktan foruma giriyorum. Toplamda 7 saat aktif kullanmışım. 13 saat ekran kapalı beklemiş.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben parlaklığı sürekli %40'ta kullanıyorum. Onun üstü bana fazla geliyor. Güneşe çıkınca 60-70 yapıyorum arada. Bazılarında %50'ye kadar titreme oluyormuş o yüzden tavsiyem %55
@RedDevil hayırlı olsun kardeşim. Allah(c.c.) sorun, kaza, bela vermesin inşaAllah. Güle güle kullan. =)
üstad sana bir sorum var şimdi bu otomatik parlaklık ışığa göre parlaklığı açıp kapıyor dimi öle zaten ama bildirim çubuğundaki parlaklık ayarlarıyla oynayınca değişiyor bunun mantığını anlamadımda ben :D ha bide bu ekran titremi olayı otomatikte olmuyor nasıl mı gece otomatikten çıkarın %30 un altına getirin titriyor ama otomatikte yine hemen hemen %30 altındaki durumda titremiyor ekranda sorun olsa yine titrerdi dimi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sonunda bende "LG G2 32 GB" ile aranıza katıldım :D 31.01.2014 günü verdiğim telefon daha yeni elime geçti. Başarı cidden baya hızlı gönderiyormuş telefonu onu öğrendim :D
hayırlı olsun hangi renk :D

alfalfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=390820]alfalfa[/MENTION] eğer 3G kullanmıyorsanız bataryanız hızlı tükeniyor. Benim şuan şarjım %20 ve 20 saattir kullanıyorum, wifi açık, 2 saat youtube'ta kurtlar vadisi izledim, yarım saat minigore, yarım saat flappy bird oynadım. Facebookta yarım saat Vine izledik, tüm uygulamalar arka planda zaten aktif senkronizasyonlar hep açık. Zaten sürekli tapatalktan foruma giriyorum. Toplamda 7 saat aktif kullanmışım. 13 saat ekran kapalı beklemiş.

Merhaba Ustad, bu istatislikleri normal ayarlardanmi goruyorsun yoksa extra bir programmi var. Belki ona bakarsam bir fikir sahibi olurum.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bilgisayarına LG PC Suite programını indirip kurarsan kablolu bağlantı ile güncelleme yapabilirsin.

Cuma'dan geldim güncellesin program kendini deneceğim.
[MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] beyaz aldım siyah renk alacaktım onda parmak izleri belli oluyor diye beyaz aldım :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
8 saat wifi acikti ve sarji %1 dusmedi. Wifi ile bir alakasi yok sarjin bitmesinin bence.
Ayrica hergun aksam saat 6 dan 1e kadar wifi ile baglanip orda burda takiliyorum sarj yine bitmiyor.

ama wifi cok saj harcar, bide wifi tasarruf modu var ondan kaynklanio olabilir

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=51098]RedDevil[/MENTION] hayırlı olsun kardeşim. Allah(c.c.) sorun, kaza, bela vermesin inşaAllah. Güle güle kullan. =)

ben hep 100% kullaniom ama gece 0% :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
üstad sana bir sorum var şimdi bu otomatik parlaklık ışığa göre parlaklığı açıp kapıyor dimi öle zaten ama bildirim çubuğundaki parlaklık ayarlarıyla oynayınca değişiyor bunun mantığını anlamadımda ben :D ha bide bu ekran titremi olayı otomatikte olmuyor nasıl mı gece otomatikten çıkarın %30 un altına getirin titriyor ama otomatikte yine hemen hemen %30 altındaki durumda titremiyor ekranda sorun olsa yine titrerdi dimi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayırlı olsun hangi renk :D

Bende hiç titreme yok şimdilik. O yüzden bir şey diyemicem. Yazılımsal bir sorundur muhtemelen. Panelden kaynaklanmıyordur.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kılıfla hallederdin parmak izini sorun değil Allah kabul etsin bu arada :D

Amin cümlemizin. Kılıfla olurdu ama ne bileyim beyaz daha al beni durdu bir anda. Uzun süre N70 kullanınca cahilleştim :D bu yazılım güncellemesi arıyor. Birde şarj ediyor onu nasıl iptal edebilirim