LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar dün bahsettiğim hotspot ağ görme sorunu factory reset ile çözüldü,meğer babamın iphoneun hot-spotu bozukmuş yani ilk factory reset attığımda da sorun çözülmüş:) bir de bir süredir fark ettiğim bir sorunu paylaşmak istiyorum.yabancı forumlarda da okudum bu sorunu birçok kişi yaşıyormuş sorunun adı CAB(content adaptive brightness),parlaklık yuzde 30-50 arası olduğunda ekranda hafif bir titreme oluyor 5-6 saniye kadar.ekran görüntüsü gidip geliyor gibi,bu sorunu yaşayan var mı ben yuzde 70de kullaninca boyle bi problem olmuyo ama 30-50 arası bunu yaşıyorum.
not:otomatik parlaklıkla uzaktan yakından alakası olan bir şey değil bu olay.
dipnot:lutfen yazdıklarımï hep sorun buluyo gibi algılamayın,ben sadece tecrübeyle yaşadıklarımı yazıyorum.Biraz da pipirikli bir yapım olduğu için en ufak sorunu bile fark ediyorum genelde:)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Benim telefon pert olmak üzere.

Isınmaktan, ekranın bir bölümü sarı oldu ve her geçen gün aptallaşmaya devam ediyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar dün bahsettiğim hotspot ağ görme sorunu factory reset ile çözüldü,meğer babamın iphoneun hot-spotu bozukmuş yani ilk factory reset attığımda da sorun çözülmüş:) bir de bir süredir fark ettiğim bir sorunu paylaşmak istiyorum.yabancı forumlarda da okudum bu sorunu birçok kişi yaşıyormuş sorunun adı CAB(content adaptive brightness),parlaklık yuzde 30-50 arası olduğunda ekranda hafif bir titreme oluyor 5-6 saniye kadar.ekran görüntüsü gidip geliyor gibi,bu sorunu yaşayan var mı ben yuzde 70de kullaninca boyle bi problem olmuyo ama 30-50 arası bunu yaşıyorum.
not:otomatik parlaklıkla uzaktan yakından alakası olan bir şey değil bu olay.
dipnot:lutfen yazdıklarımï hep sorun buluyo gibi algılamayın,ben sadece tecrübeyle yaşadıklarımı yazıyorum.Biraz da pipirikli bir yapım olduğu için en ufak sorunu bile fark ediyorum genelde:)
Ben sürekli 40'ta kullanıyorum öyle bir şeyle karşılaşmadım. Otomatik parlaklıkta bazen parlaklığı otomatik değiştirirken titreyerek karartıyor ya da aydınlatıyor sadece.

Benim telefon pert olmak üzere.

Isınmaktan, ekranın bir bölümü sarı oldu ve her geçen gün aptallaşmaya devam ediyor.

Hocam garantiye verin bence. Ben her şartta zorluyorum telefonu, fazlasıyla ısınıyor ama maşaAllah tek sıkıntı çekmedim.
Saatlerce "minigore 2" oynuyorum telefon el yakmasa da baya ısınıyor ama hiç sorun çıkarmadı çok şükür. Şarjdayken bile oynadım yani. Ama tavsiye etmiyorum tabi.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bende genelde tam 50de kullanıyorum ama böyle bir şey olunca merak ettim,internette de araştırınca bu sorunu yaşayan bir ton insan gördüm,problem yok 70te de kullanırım telefonu daha sonra 70tede problem yaratmasında:)
Bu arada problem 5-6 saniye suruyor sonra ekran normale donuyo yani surekli kullanimda olmuyo 5-6 saniyelik bir sey yani,benim derdim ileri de problem yaratmasin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende genelde tam 50de kullanıyorum ama böyle bir şey olunca merak ettim,internette de araştırınca bu sorunu yaşayan bir ton insan gördüm,problem yok 70te de kullanırım telefonu daha sonra 70tede problem yaratmasında:)

Büyük ihtimalle oto parlaklıktır. Sorun değildir yani.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Oto parlaklık açık değil.
Hocam content adaptive brightess g2 yazın internete bir okuyun derim çok kişi belirtmiş bu durumu.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Evet oto parlaklık kapalı.ilk mesajımda da belirttim oto parlaklıkla tamamen alakasız bir durum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O zaman bir şey diyemicem. Çok şanslıymışım demekki. Allah nazardan korusun. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Vallahi oyle,umarım herhangi bir sorunda yaşamazsınız ilerde.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Amin, inşaAllah.
Siz tekrar 40'a indirin parlaklığı bakalım sorun olacak mı yine. Şarjınız yüksek olsun bu arada %10'un altında böyle şeyler yapabilir. Bu bataryayla alakalı olur ancak pil doluyken yapması sıkıntılıdır.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Suan bir daha denedim sarjım yuzde 99,yine yaptı aynı şeyi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Suan bir daha denedim sarjım yuzde 99,yine yaptı aynı şeyi.

Telefonu ne zaman aldınız? 1 hafta olmadıysa ona göre yenisiyle değiştirin.
Garantiye de eğer çok rahatsız olursanız gönderin. Garanti işi uzun sürer çünkü.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bloother hocam sizden bir şey rica edebilirmiyim müsaitseniz,şimdi duvar kagidimi degistirip baya bir denedim ve baska duvar kaginda olmadi bu olay,rica etsem su telefonun icinde gelen gokkusagi temali siyah duvar kagidini ana ekran duvar kagidi yapip sonucu yazabilirmisiniz? Cok tesekkurler simdiden.Ekrandaki ikonları iki parmak dışarı yaparsanız daha rahat gorebilirsiniz ekranibobur turlu pek belli olmuyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu 2.G2 telefonum ilkini garatiden degistirip yenisini aldım.ilkini alali bir ay olmadı henüz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yja5unun.jpg

Bunu mu kastettiniz? Parlaklık %40 ve bi sıkıntı olmadı.
Bu 2.G2 telefonum ilkini garatiden degistirip yenisini aldım.ilkini alali bir ay olmadı henüz.

Bence yeniden değiştirin.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aynen onu kastetmiştim,valla işime gelmiyo şuan yeni cihaz beklemek 1 ay telefonsuz kalıcaz,sıkıntılı oluyor bu işler ilkini teknosadan 1 hafta olayından yararlanıp anında degişim yapmıştım,bir de dizimden ameliyat oldum mecidiyeköye gitmek zor olur baya,bakalım yüksek parlaklıklarda yok gibi durum bunlarda da yaşarsam mecbur degisim yapıcaz artık, çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
aynen onu kastetmiştim,valla işime gelmiyo şuan yeni cihaz beklemek 1 ay telefonsuz kalıcaz,sıkıntılı oluyor bu işler ilkini teknosadan 1 hafta olayından yararlanıp anında degişim yapmıştım,bir de dizimden ameliyat oldum mecidiyeköye gitmek zor olur baya,bakalım yüksek parlaklıklarda yok gibi durum bunlarda da yaşarsam mecbur degisim yapıcaz artık, çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Geçmiş olsun dostum.
Ölmezsek askere kadar burdayız, cihazı kullandığım sürece yardım ederim. Zaten sizin dualarınız ile sorunsuz telefon kullandığımı düşünmeye başlıyorum yavaştan. =) Allah kaza, bela vermesin cümlemize. =)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bloother hocam sizden bir şey rica edebilirmiyim müsaitseniz,şimdi duvar kagidimi degistirip baya bir denedim ve baska duvar kaginda olmadi bu olay,rica etsem su telefonun icinde gelen gokkusagi temali siyah duvar kagidini ana ekran duvar kagidi yapip sonucu yazabilirmisiniz? Cok tesekkurler simdiden.Ekrandaki ikonları iki parmak dışarı yaparsanız daha rahat gorebilirsiniz ekranibobur turlu pek belli olmuyor.
bu yaşlarda ne dizi ne ameliyatı kardeşim geçmiş olsun.
cihazı illa senin götürmene gerek yok
pc den yaz istediklerini arızasını durumunu izah eden bir yazı
çıktısını al ver abine kardeşine babana kuzenlerine götürsünler servise :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Teşekkür ederim,profesyonel masa tenisi oynuyorum,antremanlarda yüklene yüklene yırtmışım menisküsü,ondan dolayı ameliyat oldum,valla gözlemlicem 1-2 gün daha yuksek parlaklıklarda bir şey çıkmazsa degiştirmicem.Şimdi yeni alıcaz daha başka problem falan olmasın boğuk ses,3g tarzı sonra uğraş dur:)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Hakkı ısınmaktan ekran sapsarı oldu demiş
Şu ısınma sizi rahatsız edecek şekilde oolduğu
Zaman Cpu-z vb programla sıcaklığa bakıp
Bizimle paylasabilirmi bende en zorlandığı
Zaman bile 46 c yi geçmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bana yardimci olun lütfen ; LG G2 yi aldım çok şükür çok memnun kaldım yanlız bana acil şu yazılımlar lazım ; 1. olarak : Mesaj falan geldiğinde mesaj simgesinin köşe bölümünde 1-99 sayıları arasında kırmızı bildirim sayısı whatsapp ta da ve facebook messenger tarzı uygulamada da kaç tane mesaj geldiğini kırmızı daire içinde yazsın istiyorum ek bir yazılım var mıdır ? 2. si sistemdeki tüm uygulamaları kapatacak ram i boşaltacak ufak bir widget varmıdır nereden indirebilirim. bir arkadaşta gördüm ufak yeşil android birşeye basıyodu sistem temizleniyodu. 3. ram kullanım - derece ve cpu kullanımının kaç olduğunu gösteren bir uygulama varmı şimdiden çok sağolun shiftdelete ailesi :)

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar ben telefonu ilk aldığım zaman bütün uygulamaları yükledikten sonra Antutu Benchmark testi yapmıştım.35800 falan çıkmıştı sonuç.ve mesela Temple Run 2 oyununu full ayarda rahatça oynayabiliyordum çok çok rahat.Ama bugün bariz takılmalar hissettim ve Antutu testini yeniden yaptığımda ise bu sefer sonuç şaşırtıcı şekilde 23000 çıktı.Keyfim kaçtı.Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm sıfırladım yani bu seferde hiç program yüklemeden ilk açıldığı halde Antutu Testi yaptım bu seferde 30000 çıkıyor sonuç.Neyden kaynaklanabilir bu düşüşün sebebi.Temple Run 2 oyununu full ayarlarda oynarken kasıyor ya. @Bloother kardeş bi baksan belki anlarsın.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar ben telefonu ilk aldığım zaman bütün uygulamaları yükledikten sonra Antutu Benchmark testi yapmıştım.35800 falan çıkmıştı sonuç.ve mesela Temple Run 2 oyununu full ayarda rahatça oynayabiliyordum çok çok rahat.Ama bugün bariz takılmalar hissettim ve Antutu testini yeniden yaptığımda ise bu sefer sonuç şaşırtıcı şekilde 23000 çıktı.Keyfim kaçtı.Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm sıfırladım yani bu seferde hiç program yüklemeden ilk açıldığı halde Antutu Testi yaptım bu seferde 30000 çıkıyor sonuç.Neyden kaynaklanabilir bu düşüşün sebebi.Temple Run 2 oyununu full ayarlarda oynarken kasıyor ya. @Bloother kardeş bi baksan belki anlarsın.

Kardeşim AnTuTu Benchmark testlerine göre telefon alınmaz bu testlerin sonucu her yaptığında farklı çıkabilir. Sen telefonu fabrika ayarlarına döndürdüysen böyle baştan devam et orasınıda dert etme G2 candır :)

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Kardeşim AnTuTu Benchmark testlerine göre telefon alınmaz bu testlerin sonucu her yaptığında farklı çıkabilir. Sen telefonu fabrika ayarlarına döndürdüysen böyle baştan devam et orasınıda dert etme G2 candır :)

yok kardeş ben testlere göre almadım telefonu zaten.benim demek istediğim birşeylerin ters gittiği telefonda.Temple Run 2 oyunununda ayarları full yapınca oyun kasıyor oynarken oynayamıyorum.Yani bir sorun var ortada ve bu sorun testteki puana etki ediyor ve oyunda kasmaya sebep oluyor.normalde bu telefon bırak Temple Run ı, Real Racing oyununda bile kasmaması lazım

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=69342]excelente[/MENTION] Antutu yanıltmasın o testi 3 4 kere ard arda yaparsan her seferinde daha az puan aldığını görürsün. Kısaca işlemcinin ısısı arttıkça test skoru düşer. Cihazı zorlayan bir oyundan sonra yaparsan daha az puan alırsın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yok kardeş ben testlere göre almadım telefonu zaten.benim demek istediğim birşeylerin ters gittiği telefonda.Temple Run 2 oyunununda ayarları full yapınca oyun kasıyor oynarken oynayamıyorum.Yani bir sorun var ortada ve bu sorun testteki puana etki ediyor ve oyunda kasmaya sebep oluyor.normalde bu telefon bırak Temple Run ı, Real Racing oyununda bile kasmaması lazım

O sorun antutu'nun kendisinde var. Antutu testleri yaparken telefonu real racing 3'ten daha fazla yoruyor. Telefonun tüm donanımını ve yazılımını sonuna kadar kullanıyor. Telefon yorgunsa sonuç az çıkar doğal olarak.
Şimdi sen, 50 kilo halteri dinlenip, enerji alıp, yemek yiyip, dinlenip de mi kaldırsan daha iyi kaldırırsın yoksa 2km koşup, 30 şınav çekip vs de mi daha iyi kaldırırsın? Gibi.
Kısacası o test seni yanıltmasın. O test telefonu her şeyden çok yoruyor.