LG G2 Kullanıcıları Kulübü

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bana yardimci olun lütfen ; LG G2 yi aldım çok şükür çok memnun kaldım yanlız bana acil şu yazılımlar lazım ; 1. olarak : Mesaj falan geldiğinde mesaj simgesinin köşe bölümünde 1-99 sayıları arasında kırmızı bildirim sayısı whatsapp ta da ve facebook messenger tarzı uygulamada da kaç tane mesaj geldiğini kırmızı daire içinde yazsın istiyorum ek bir yazılım var mıdır ? 2. si sistemdeki tüm uygulamaları kapatacak ram i boşaltacak ufak bir widget varmıdır nereden indirebilirim. bir arkadaşta gördüm ufak yeşil android birşeye basıyodu sistem temizleniyodu. 3. ram kullanım - derece ve cpu kullanımının kaç olduğunu gösteren bir uygulama varmı şimdiden çok sağolun shiftdelete ailesi :)

Mesaj uygulamasi go sms derim ram bosaltmada clean master sicklik degerlerini ben android system info ile ogreniyorum

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O sorun antutu'nun kendisinde var. Antutu testleri yaparken telefonu real racing 3'ten daha fazla yoruyor. Telefonun tüm donanımını ve yazılımını sonuna kadar kullanıyor. Telefon yorgunsa sonuç az çıkar doğal olarak.
Şimdi sen, 50 kilo halteri dinlenip, enerji alıp, yemek yiyip, dinlenip de mi kaldırsan daha iyi kaldırırsın yoksa 2km koşup, 30 şınav çekip vs de mi daha iyi kaldırırsın? Gibi.
Kısacası o test seni yanıltmasın. O test telefonu her şeyden çok yoruyor.

Aynen öyle. Kardeşim sen skorları dert etme G2 parasını hak eden bir telefondur doya doya kullan. Temple Run kasma oluyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam ve bu durum oyundan kaynaklı olabiliyor örneğin bir oyun daha vardı [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] arkadaşımız biliyor Danger Dash mıydı neydi oda arada kasma yaşatıyor aksine RR3 oynuyosun kasmıyo buda sorunun oyunun optimize edilmesinden kaynaklı olduğunu gösteriyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=62584]NikeSteeL[/MENTION] Telefon şarjdayken Minigore 2 oynadım ve batarya sıcaklığı 35,8 dereceye çıktı en fazla.
Bu oyunu da ayrıca herkese tavsiye ederim. Çok çılgın bir şey. :)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben telefonu ilk aldığım zaman bütün uygulamaları yükledikten sonra Antutu Benchmark testi yapmıştım.35800 falan çıkmıştı sonuç.ve mesela Temple Run 2 oyununu full ayarda rahatça oynayabiliyordum çok çok rahat.Ama bugün bariz takılmalar hissettim ve Antutu testini yeniden yaptığımda ise bu sefer sonuç şaşırtıcı şekilde 23000 çıktı.Keyfim kaçtı.Telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm sıfırladım yani bu seferde hiç program yüklemeden ilk açıldığı halde Antutu Testi yaptım bu seferde 30000 çıkıyor sonuç.Neyden kaynaklanabilir bu düşüşün sebebi.Temple Run 2 oyununu full ayarlarda oynarken kasıyor ya. @Bloother kardeş bi baksan belki anlarsın.
google play storeden clean masteri indirip gereksizleri silebilirsin ram belleğini boşaltmış olursun.
bu işlemlerden sonra 10 dkka telefonunu buz dolabına koy ve tekrardan antutu testini yap :)
sonuç ilk aldığından %20 daha fazla çıkabilir :)
çünkü gpu ve cpu dereceleri idealin altında ve ısınma durumu söz konusu değil
buda doğal olarak sonuça etki ediyor
antutularda uçak modunda test etmeni öneririm

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende FIFA 14 Oynadım 1 Saat 42 C 'yi Gördü En Fazla Sarjımında &15 'ini Kullanmış

Belki Diğer Arkadaşlara Referans Olur Diye Paylaşıyorum Bu Değerleri

Minigore 2 'yide Denicem [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Operatörden alanlar için güncelleme en son gelecek. Yani siz mart ayını bekleyeceksiniz ota için. Ama uluslararası 4.4 yayınlandığında kendiniz indirip kurabilirsiniz. Hem turkcellin gereksiz uygulamalarından da kurtulursunuz.

ben de yeni aldim cihazi.güncelleme gelince telefondanmi yapmak daha iyi yoksa bilgisayar üzerindenmi bilgisayar üzerindeyse hangi program ile?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ben de yeni aldim cihazi.güncelleme gelince telefondanmi yapmak daha iyi yoksa bilgisayar üzerindenmi bilgisayar üzerindeyse hangi program ile?

Bilgisayardan yapmak daha iyi ama androidlerde telefondan da yapılabilir. Eğer sorun yaşarsanız pc suite ile düzeltme yaparsınız.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar RR3te oyun ilk acilirken arabanin gelisinde ve yarisin basinda fps dususleri oluyor normal midir?

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler.Zaten Lg g2 yi bende çok severek kullanıyorum ve gücününde farkındayım.Zaten gücünü bildiğim için Temple run oyunundaki kasma ve Antutu testindeki düşük puan beni üzmüştü.Ama telefonu fabrika ayarlarına dödürdükten sonra şimdi tekrar ideal haline geri döndü.Şuan Temple Run oyununu full grafikte akıcı bir şekilde oynayabiliyorum ilk zamanki gibi ve Antutu testi de normale döndü tekrardan.Zaten telefonumda iki oyun kuruludur benim birisi Temple Run 2 diğeride Subway Surfers.bunları oynarım bitek ben.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İşte yeni sonuçlar.Ama Antutu programı da sonuca şaşırmış olmalı ki sonucu ilginç olarak nitelendirmiş :D :D :D

KgbpJQ.png

x9bAPO.png

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
kız arkadaşıma bu telefonu aldık güzel telefon çok beğendi
bir şey soracağım biz anlamadık gitti
şimdi rehberini facebook ile senkornize ettik ben onu aradığımda resmim bulanık görünüyor benim telefonumda ise onun resmi net acaba sebep nedir?benim s3 android 4,3 sürümü, sebep bu olabilir mi?

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar telefonda word belgesi açınca takılıyor. Belge üzerinde zoom özelliği yapılmıyor. Buda yetmez gibi belgeyi kapatmaya çalıştığımda da 10-15 sn telefon kitleniyor hiç bir dokunmatik fonksiyon kullanılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kız arkadaşıma bu telefonu aldık güzel telefon çok beğendi
bir şey soracağım biz anlamadık gitti
şimdi rehberini facebook ile senkornize ettik ben onu aradığımda resmim bulanık görünüyor benim telefonumda ise onun resmi net acaba sebep nedir?benim s3 android 4,3 sürümü, sebep bu olabilir mi?
G2'lerde fotoğrafı kendiniz manuel eklemelisiniz yoksa bulanık çıkıyor. Sebebini bilmiyorum.
Dostlar telefonda word belgesi açınca takılıyor. Belge üzerinde zoom özelliği yapılmıyor. Buda yetmez gibi belgeyi kapatmaya çalıştığımda da 10-15 sn telefon kitleniyor hiç bir dokunmatik fonksiyon kullanılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Hangi office programını kullanıyorsunuz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Officesuite ile bir word yazdım sonra polaris ile açtım. Zoom in, zoom out yaptım. Açtım, kapattım. Hiç sıkıntı yok. Takılma, donma, çalışmama vs olmadı.

%400'e kadar zoom yapıyor. Buyur ekran görüntüleri:
ajyvybyg.jpg

py4ugumy.jpg
qatu4y9e.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefon elimizde patlar...zaman geçtikçe yediğim kazığı hisstmeye başladım. LG den telefon olmaz. ekran sararmaya başladı nedendir bilmem. güneşte daha bariz ortaya çıkıyor. birinden daha duymuştum inanmamıştım. çok üzüldüm

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bu telefon elimizde patlar...zaman geçtikçe yediğim kazığı hisstmeye başladım. LG den telefon olmaz. ekran sararmaya başladı nedendir bilmem. güneşte daha bariz ortaya çıkıyor. birinden daha duymuştum inanmamıştım. çok üzüldüm

Abi sen ne diyon ya :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben lg g2 nin 32 gb modelini 3 gün önce aldım şimdiye kadar elimden hiç ama hiç düşürmedim :) oyun, program vs. ne gördüysem yükledim hiç bir sıkıntısını görmedim. Ancak tam çözemedim böyle az miktarda bi ısı seziyorum telefonda ama yani telefondanmı elimden mi kaynaklanıyor onuda anlayamıyorum :D

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] bölümün ders programını tablo halinde indiriyorum pdf olarak açıyor, ama takılmaları falan oluyor. Wordu hallettim şimdi bu sıkıntı :S

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Arkadaş Hakkı abinin mesajı görüp gaza gelmiş. %100 de G2 kullanmıyordur. Böylelerini ciddiye almayınız. Daha önce yaşadık böyle şeyler, fake çıktılar.
Üye olup gelip fotoğraflarla gösterirseler inanırız tabii. Öyle sdn okuru olarak atıp tutmak kolay.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş Hakkı abinin mesajı görüp gaza gelmiş. %100 de G2 kullanmıyordur. Böylelerini ciddiye almayınız. Daha önce yaşadık böyle şeyler, fake çıktılar.
Üye olup gelip fotoğraflarla gösterirseler inanırız tabii. Öyle sdn okuru olarak atıp tutmak kolay.

Dun biseye hatta 2 diyelim sorunlakarsilastim 1.sebekem var ama yokmus gibi ulasilmiyor ve telefonumu aradigimda hattim caliyor ama tel calmiyor 2. Ise dun parlkligi %30 yaptim ne goreyim ekranim titriyordu sastim sonra parlkligi 44 de getirdim bi sorun olmadi bu sorunu burda bi arkadaş da solemistide inanmamistim neyse ben simdilik bunlari yasiyorum bklim daha bska bisey olckmi :-)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dun biseye hatta 2 diyelim sorunlakarsilastim 1.sebekem var ama yokmus gibi ulasilmiyor ve telefonumu aradigimda hattim caliyor ama tel calmiyor 2. Ise dun parlkligi %30 yaptim ne goreyim ekranim titriyordu sastim sonra parlkligi 44 de getirdim bi sorun olmadi bu sorunu burda bi arkadaş da solemistide inanmamistim neyse ben simdilik bunlari yasiyorum bklim daha bska bisey olckmi :-)
Selam,sorunu ben soylemistim,parlakligi yuzde 70e al titreme olmuyor,30-50 arası yapiyor bunu bazen.

Bykursat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Robocop oyununu oynadıgımda 20 dakika sonra bir ısınma oluyor. Acaba oyunun grafiklerinden mi bilemedim.
Ha bu arada S3 zaten oyunu dogru düzgün oynatmıyor bile oyundan atıyor sürekli

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dostum problemi soyledim arada yapiyor,mesela 30da titredi hemen al 31e yine titremiyecek,ama 30-50 arası ara ara yapıyor.