LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hııım eyvallah kardeş cevabın için teşekürler yalnız şuan bu telefonla bide htc one arasında gidip geliyorum, One'ın beni cezbeden en dikkat çekici özelliği ise sesi. Araştırdığım kadarıyla ses konusunda bu telefon tartışılmaz ki benim için bu telefonda ses olayı hatırı sayılır bi nüans bakacam artık hayırlısı.
Hocam 10 gün sonra one 2 çıkıyor bu saatten sonra one alınmaz bence.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam 10 gün sonra one 2 çıkıyor bu saatten sonra one alınmaz bence.

Doğru diyosun da hocam 1.si elimdeki telefonun fiyatı iyicene düşmeden elimden çıkarmam lazım, 2.si de bu telefon piyasaya çıktığında bence fiyatı 2 000 küsürden aşağı olmaz ki hatta fazla fazla olur artı halen one 1'in fiyatı 1500 bile düşmemişken bu one 2 benim için şu radde de hayal olur.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hocam ikisini de inceledim(one okuldaki yakın arkadaşımda var),androidin hakkını verecek hardcore bir kullanıcıysanız g2 alın derim,yoksa one'nın tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor,ben ios gibi bi kapalı sistem istemiyorum android olsun kolay kullanımlı şık olsun diyorsanız one derim.Ben ihtiyaçlarıma G2 hitap ettiği için tercih ettim ,ama G2 deki donanım oneda olsa one'ı tercih ederdim heralde ama g2 den çok memnunum şuan için:)

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam ikisini de inceledim(one okuldaki yakın arkadaşımda var),androidin hakkını verecek hardcore bir kullanıcıysanız g2 alın derim,yoksa one'nın tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor,ben ios gibi bi kapalı sistem istemiyorum android olsun kolay kullanımlı şık olsun diyorsanız one derim.Ben ihtiyaçlarıma G2 hitap ettiği için tercih ettim ,ama G2 deki donanım oneda olsa one'ı tercih ederdim heralde ama g2 den çok memnunum şuan için:)

Hardcore değilde easy ile medium :biggrin: arası bi kullanıcı sayılırım kendimce, g2 donanımsal özellikler bakımından one dan üstün ama bence one da o açığı tasarımı ve audiosal özellikleriyle kapatıyo dediğin gibi bu bi hitap ve cazibe meselesi ben şahsen telefonda müzik dinlemeyi severim ki öyle çok aşırı fazla olmasa da dinleyincede hakkıyla dinlemek isterim bu arada alakadar olduğun içinde teşekkür ederm allah rahatlık versin

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öncelikle s.a kardeşim, okuduğum vede gördüğüm kadarıyla ki bu cihazı kullanıyosunda zannımca bu telefon hakkında baya bi malumata sahipsin galiba, bende elimdeki s4'ü çıkarıp g2'nin 32gb modelinden almayı düşünüyorum.Affına sığınarak Sana sormak istediğim bi kaç şey var.
-Bu telefonun ekstradan hafıza kartı olmadığı için 16 gb lık versiyon yeterli olabiliyormu yoksa 32 gb almak her açıdan en doğrusumu?
-Telefonun fabrika çıkışlı kronik herhangi bir sıkıntısı falan varmı, gerek yazılım gerek donanım vede dış aksamlar (kapak,düğme v.b) olarak?
-Telefonda donanımsal radyo özelliği hakkında kimisi var diyor kimiside yok doğrusu nedir ?
-Bu telefon şuan için bizim gibi genç yaştaki (30) insanların a dan z ye her türlü teknolojik olarak ihtiyaçlarını mı veyahut yada gereksinimlerini mi karşılayabiliyormu?
-Son olarak bu cihaz bu telefon piyasasın da alınmaya veya benim gibi başka telefonu satıpta değiştirmeye değermi?
-Artı alırkene nelere dikkat etmem gerek telefon açısından?
benim sana naçizane sorularım bunlar şayet cevaplarsan eğer çok teşekkür ederim

Aleykümselam hocam. Öncelikle ben teşekkür ederim.
Arkadaşımız sağolsun, sorularınıza gerekli cevapları vermiş. Kendisine katılıyorum. Ek olarak sadece radyodan bahsedeyim. Yeni seri G2'lerde artık radyo hiç yok. Yani farklı yazılımlarla ya da root yaparak aktif edilemiyor. 311k ve sonrası radyosuzdur. İnternet üzerinden kullanabilirsiniz ancak. Ayrıca 32GB almanızı tavsiye ederim.

Başka sorunuz olursa elimden geldiğince ve forumda oldukça cevaplarım.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben gold dan aldım 32liğini alırken kasko zorunluluğu var dediler 190tl esktra kasko parası verdim toplamda 1700civarına almış oldum kaskosu ile 1 yıl sonra iade vermek istedin 900tl ye alırız geriye dediler
Bende gold internet mağazasından aldım 16gb ye 1 yıllık 280 fiyat verdi yaptırmadım

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende gold internet mağazasından aldım 16gb ye 1 yıllık 280 fiyat verdi yaptırmadım
aslında 16lık alıcam diye gitmiştim orda karar değiştirdim birçok mağazada 1700e 32liği satılıyor bunlar kasko ile o fiyata veriyor olunca alayım dedim, yoksa bende kasko yaptırmazdım. Ama gerekli verdiğiniz paranın tamamını kurtaramasanızda bi kısmını kurtarabiliyorsunuz 900 lira az para değil :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
aslında 16lık alıcam diye gitmiştim orda karar değiştirdim birçok mağazada 1700e 32liği satılıyor bunlar kasko ile o fiyata veriyor olunca alayım dedim, yoksa bende kasko yaptırmazdım. Ama gerekli verdiğiniz paranın tamamını kurtaramasanızda bi kısmını kurtarabiliyorsunuz 900 lira az para değil :)

1 sene sonra aşağı yukarı o fiyat eder zaten 2. El

alfalfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar, herkeze keyifli forumlar.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] yardımcı paylaşımların ve sorulara verdiğin cevaplar için teşekkür ederim. Bundan güç alarak bende birşey sormak istiyorum. Yardımcı olabilirsen mutlu olurum.

LG G2 kullanmaya başladım fakat pil konusunda beklediğim performansı alamıyorum. Cok ypğun bir kullanımım olmamasına rağmen bir günü çıkaramıyorum. Hatta akşama doğru şarj etmem gerekiyor. İnternette yaptığım araştırma (detaylı bakamadım) pil istatikleri ile benim göstergeler arasında farklar gördüm.
Şöyleki;
Ekran % 45-50 arası sarj alıyor
Android ios % 15-17
Android sistemi % 13-15
Bekleme modu % 4-5

Başka telefonlarda ekran kullanımın 20-25 arası olduğunu gördüğümü hatırlıyorum.
Bir sorun varmıdır?

saygılarımla..

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] yardımcı paylaşımların ve sorulara verdiğin cevaplar için teşekkür ederim. Bundan güç alarak bende birşey sormak istiyorum. Yardımcı olabilirsen mutlu olurum.

LG G2 kullanmaya başladım fakat pil konusunda beklediğim performansı alamıyorum. Cok ypğun bir kullanımım olmamasına rağmen bir günü çıkaramıyorum. Hatta akşama doğru şarj etmem gerekiyor. İnternette yaptığım araştırma (detaylı bakamadım) pil istatikleri ile benim göstergeler arasında farklar gördüm.
Şöyleki;
Android ios % 15-17
Android sistemi % 13-15
Bekleme modu % 4-5

Başka telefonlarda ekran kullanımın 20-25 arası olduğunu gördüğümü hatırlıyorum.
Bir sorun varmıdır?

saygılarımla..

Oncelikle nasil sarj ettiginizi biraz anlatirsaniz ona gore yorum yapmk isterim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
işi bilen arkadaşlara sormak istiyorum özellikle bloother hocam size. Kore romu yüklersem cihaza 4.4 kitkat güncellemesi hemen gelir mi? Ayrıca ileride yine kore romu olduğu için 5.0 çıktığında öncelikli OTA güncellemesi alır mı cihaz?

Hüseyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru

İlk aldığımda normal şarjını yaptım. % 15 in altına düşünce şarj a takıyorum ve tam dolana kadar çekmiyorum. Hatta dolduktan sonra da biraz bekliyorum.

Teşekkürler.

alfalfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

İlk aldığımda normal şarjımı yaptım. Şimdi % 15-20 altına düşünce takıp, tam dolmadan çıkartmıyorum. Hatta dolduktan sonra da biraz bekliyorum. Eğer geceye denk gelirse takıp sabah alıyorum.

saygılarımla..

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İlk aldığımda normal şarjımı yaptım. Şimdi % 15-20 altına düşünce takıp, tam dolmadan çıkartmıyorum. Hatta dolduktan sonra da biraz bekliyorum. Eğer geceye denk gelirse takıp sabah alıyorum.

saygılarımla..

Sarjdayken pil simgesinin icindeki simgeyi görmüşsünüzdür %100 den sonra o iseret gidene kadar bekletmeniz kafi bir kac kere bunu yapmaniz kafidir busekilde yapip deneyin olmazsa batarya kalibrasyonu icin gerekli islemler vardi bu forumda ona bakin birde orjinal sarj aletiyle sarj ediyorsunuz degilmi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Şöyleki;
Android ios % 15-17
Android sistemi % 13-15
Bekleme modu % 4-5

Bir sorun varmıdır?

saygılarımla..

Normal kullanımda akşamı çıkarması lazım. Ben oyun 2-3 saat oynayarak bile 1 günü rahat çıkarıyorum. Şarjı %10 bile kalsa interneti vs. kapattığım zaman 2-3 saat (tabi oyun vs de oynamadan sadece arama, mesajlaşma için) idare ediyor.
Ekranın çok şarj yemesi parlaklığındandır. Parlaklığı %50'de tutmanız yeterli ve otomatik parlaklık KAPALI OLMALI.
Bir de bu şekilde deneyin. Şarjda uzun süre bekletmeyin. %100'den sonra yarım saat (maks 1 saat) bekletmeniz yeterli. (şarj simgesi göstergeden kaybolunca çekebilirsiniz)

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal kullanımda akşamı çıkarması lazım. Ben oyun 2-3 saat oynayarak bile 1 günü rahat çıkarıyorum. Şarjı %10 bile kalsa interneti vs. kapattığım zaman 2-3 saat (tabi oyun vs de oynamadan sadece arama, mesajlaşma için) idare ediyor.
Ekranın çok şarj yemesi parlaklığındandır. Parlaklığı %50'de tutmanız yeterli ve otomatik parlaklık KAPALI OLMALI.
Bir de bu şekilde deneyin. Şarjda uzun süre bekletmeyin. %100'den sonra yarım saat (maks 1 saat) bekletmeniz yeterli. (şarj simgesi göstergeden kaybolunca çekebilirsiniz)
Ben ekranı %50de ve otomatik parlaklığı açık tutuyorum. Dün ısparta antalya arası gps internet paketi ile birlikte harita uygulaması da açıktı gidiş geliş ve şehir içinde kullandım ortalama 6 saatte %30 şarj gitti bu işlemleri yaparken ekran hep açık. (Dün saat 15:30 civarı şarj tamamlandıktan sonra çektim telefonu) Kamera ve bluetooth kullandım halen daha %44 te
ilk aldığım zamanda benimde 1 günü çıkarmıyodu ama şarj simgesi kaybolana kadar şarjda tutuyorum. Bikaç kez doldur boşalt yaptıktan sonra düzene giriyor sanki

alien_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aranıza yeni katılıyorum :lol: telefonunuzu hangi programla koruyorsunuz. premiumluk alanlar varsa biraz bahsedin bu konulardan

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben ekranı %50de ve otomatik parlaklığı açık tutuyorum. Dün ısparta antalya arası gps internet paketi ile birlikte harita uygulaması da açıktı gidiş geliş ve şehir içinde kullandım ortalama 6 saatte %30 şarj gitti bu işlemleri yaparken ekran hep açık. (Dün saat 15:30 civarı şarj tamamlandıktan sonra çektim telefonu) Kamera ve bluetooth kullandım halen daha %44 te
ilk aldığım zamanda benimde 1 günü çıkarmıyodu ama şarj simgesi kaybolana kadar şarjda tutuyorum. Bikaç kez doldur boşalt yaptıktan sonra düzene giriyor sanki

Evet zamanla daha iyi oluyor batarya.

alien_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende mobile security kullanıyorum ama premiumluk yok ne kadar güvenliki acaba birde şöyle problemim var hafızada o kadar çok klasör acmış ki telefon bence çogunu kullanmıyor bunun için yapmam gereken ne acaba

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bende mobile security kullanıyorum ama premiumluk yok ne kadar güvenliki acaba birde şöyle problemim var hafızada o kadar çok klasör acmış ki telefon bence çogunu kullanmıyor bunun için yapmam gereken ne acaba

Klasörleri ellemeyin.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Telefondaki klasorler bilgisayardaki gorev yoneticisinde calisipta bizim anlamadigimiz programlar gibidir. Mutlaka bir islevi vardir. Silmenizi kesinlikle onermiyorum.

alfalfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ekran parlakligini %50 de ama otomatik parlaklik acik kullaniyorum. Bu sekilde dedigim kadar gidiyor. Ekranin bu kadar sarj yemesi normalmi anlamadim.

alien_25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar onerim uyku saatlerinize gore uyku modu yapin benim 2 den 10 kadar bu cok ise yariyor benim telefon 7/24 wifi acık yaklasik 14 saat gidiyor sarjim telefon zaman asımını 15sn ye indirin bunlar faydali olacaktir sarj icin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sarjdayken telefonu kurcalıyoruz bunu yapmayalim elde ısıyıda artırırsınız. Dikkat edin

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonu aldigim gunden beri 3G yi gormedim ne zaman baksam H yaziyor. Turkcellde 3G abonesiyim. Telefondan ayarlanmasi gereken bi durum varmidir?