NikeSteeL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 131
11 yıl oldu bitti çok şükür benim 

Astek kaç ay yav?
12 ay diye biliyorum ben.
Ben kısa gideyimvalla en kısasından
![]()
ne gerek onun asteklik için?Astek'lik rahat diyorlar. Haftasonu tatil, sabah 8 akşam 5. Aylık da 2500-3000 arası maaşı varmış. Evde kalıyormuşsun falan. Tabi yerine göre. Güneydoğuya falan düşersen nasıl olur bilemem.![]()
tabi tabi altına arabada veriyorlar ayda bir yurt dışı tatilin falanda var. Hangi ülkenin asteğmenliği acaba anlattığınhavaii ordusu falanmı
*düz astek 2311 civarı para alır, daha yeni zam geldi bu kadar oldu.
*haftasonu nöbet yoksa bütün askerlere tatildir, evet asteklerde nöbet tutar normal asker nöbeti gibi olmasada.
*bütün askerler 8-5 çalışır, 5te paydos eder nöbeti yoksa yatar.
evine yakın yere düşersen erde olsan astekte olsan evcile çıkıp kalabilirsin ama bu milyarda bir olasılık
Düz astek dediğin nedir peki? Ben sadece yapanlardan dinlediğimi söylemiştim. Yaptığımdan, gördüğümden değil. Haa biraz ballandırmış gibi oldum o ayrı.![]()
o değil de elimizdeki cihaza başka ülkeye ait daha güncel sürüm yükleyen var mı?
düz astek demek doktor vs çok önemli bir meslek sahibi değilsen yada doğuda görev yapmassan düz astek olursun alacağın para taban ücrettendir. Askere gitmeden konuşmak kolay oluyor ama gidince dünya para verseler bile yapılmaz diyor insan, en güzeli kısa olanıdır.
Askerde herşey alt üst olayına bağlıdır komutanın iyiyse senden rahatı yoktur kılsa senden kötüsü yoktur. astek nöbet tutar dediğim 3-5 günde bir nöbetçi subay olursun 24 saat nöbetin olur yani senin akşam 8 sabah 5 yalan olur, 3-5 haftada bir haftasonu nöbetçi subay yazarlar haftasonu erler çarşıya çıkarken yada gazinoda eşofmanla otururken sen içerde rehin kalırsın, askerler birbirini doğrar onlarla uğraşırsın, kaçan oldumu vs hesabını tutarsın vs vs. Sonuçta rütbe demek sorumluluk demek. Askerde çok duyarsın er olmak hür olmaktır, er tutar 2 saat nöbetini gerisine karışmaz ama onbası çavuş assubay astek vs öyle işim bitti yatayım diyemez pek. gece komutan kaldırır seni git falanca yerden oğlumu al şurdan kızımı al okula bırak der koşar gidersin al sana uykunda yalan oldu.
yani kim ne dese boş gidip kendin göreceksin şansına göre iyi yada kötüyü yaşayacaksın ama gelince en güze askerlik az olanı dersin kendin görürsün. yani sana 2300ü verirler ama karşılığınıda alırlar.
o değil de elimizdeki cihaza başka ülkeye ait daha güncel sürüm yükleyen var mı?
var rayglobe gflex 4.0 tavsiye ederim lgnin yeni çıkan kavisli telefonun içinde gelen stock rom gayet güzel tavsiye ederim
Bunu stock olarak G2'ye nasıl kurdunuz?
Aynen hayırlısı. Askerlık keske cahıl olsaydm dıyecegın nadır yerlerdendır belkıde tek yerdır. Okuması yazması olması olmayan hatta tuvalet bıle gormemıs adam en rahat adamdır askerde cunku sorumluluk vermezler nobetinı tutar yatar.
aynı normal rom yükler gibi ama bu biraz zahmaetli diğer romlara göre en çok bunda uğraşmıştım yüklemek için gapssleri falan ayrı yüklüyosun tek tek ha sonradan rom güncellenmiş belki her şey tek pakete indirgenmiştir bilemem
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ya ben napim en zoruda benimkiydi general postası aman aman ha şu vardı evet diğer askerlere göre avantajlısın ama askerlik yolda bittiydidi valla @Bloother allah sabır versin hayırlı teskereler dilerim
Allah razı olsun.
Bu arada bahsettiğiniz rom G2 için düzenlenmiş custom rom. Yani @Troy hocam orjinal rom soruyor. D802 için yayınlanmış avrupa romlarından bahsediyor.
sadece mesajlasarak gundelik 10 dkka konuşma ile![]()
Nasil ama
sadece mesajlasarak gundelik 10 dkka konuşma ile
ekran parlaklığı %40 da bildirim tonları +30 larda edge ile 79 saat gördüm
dikkat edin ki 3g demedim EDGE
Yani cihazın mobil kısmındaki ayarlar wcdma ve edge degildi.
sadece edge idi
g2 candır dostlar
arkadaşlar sonuçta mobil cihazda en önemli faktör şarjı verimli kullanabilmekVay uyanikyemdin icmedin tasarruf ettin finali yaptin g2 sarjinda
![]()
![]()
Kafayi yicem. Klavye de bosluk tusuna basildiginda ortaya cikan yardimci simgeler nasil ayarlaniyordu? Klavyenin hemen ustunde noktalama isaretleri beliriyordu![]()
O boşluk tuşu değil, boşluk tuşunun yanındaki tuşlar değil mi hocam?Kafayi yicem. Klavye de bosluk tusuna basildiginda ortaya cikan yardimci simgeler nasil ayarlaniyordu? Klavyenin hemen ustunde noktalama isaretleri beliriyordu![]()
sadece mesajlasarak gundelik 10 dkka konuşma ile
ekran parlaklığı %40 da bildirim tonları +30 larda edge ile 79 saat gördüm
dikkat edin ki 3g demedim EDGE
Yani cihazın mobil kısmındaki ayarlar wcdma ve edge degildi.
sadece edge idi
g2 candır dostlar