LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Linkteki fiyata, yaklaşık 28 tl civarına geliyor. İstanbul Beyoğlu'ndayım. Taksim civarına yakınsanız elden verebilirim, yoksa krgo ücreti size ait olarak kargoya verebilirim.

Ben şuan Kocaelindeyim, İstanbul'a geçip geçmeyeceğim kesin değil. Eğer satmazsanız 1 hafta içinde gelip gelmeyeceğim hakkında bilgi veririm. Elden alma taraftarıyım, o yüzden İstanbula gelince birebir görüp almak isterim.

atesidare

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben şuan Kocaelindeyim, İstanbul'a geçip geçmeyeceğim kesin değil. Eğer satmazsanız 1 hafta içinde gelip gelmeyeceğim hakkında bilgi veririm. Elden alma taraftarıyım, o yüzden İstanbula gelince birebir görüp almak isterim.

Kısmet. Karar verdiğinizde mesaj atarsınız yada satarsam burada açıklarım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Önce 10 metrelik bir hdmi kablo ile denemiştim, uzun geldi galiba tam verim vermedi film oynatırken fakat bilgisayardaki 1,5 metrelik kablo ile monitöre bağladığımda sorun olmadı.

Tamam hocam ben size haber ederim İstanbul'a geçersem. Bilgi için teşekkürler.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Telefonu alali 2 hafta oldu, beyaz aldim cok cok memnunum fakat tek sorun kamerasi ic mekanda fazla kumlaniyor ve ois pek stabil calismiyor.. acaba gelecek 4.4 ile duzelir mi sizce?.. bi sorum daha olacak : quickwindow kilif almistim turkcellden fakat kapagini arkaya katlayinca temas ettigi anda kilitliyor acaba orjinal mi degil? + Slikon kilif onerir misiniz? Şimdiden teşekkürler

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar,
bi sorum daha olacak : quickwindow kilif almistim turkcellden fakat kapagini arkaya katlayinca temas ettigi anda kilitliyor acaba orjinal mi degil?

Bende de orjinal quickwindows kılıf var lakin senin dediğin gibi bir kitlenme olmadı. O kılıfların 2 yıl garantisi var. Aldığın yere gidip sorsan fena olmaz bence.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhabalar,
Telefonu alali 2 hafta oldu, beyaz aldim cok cok memnunum fakat tek sorun kamerasi ic mekanda fazla kumlaniyor ve ois pek stabil calismiyor.. acaba gelecek 4.4 ile duzelir mi sizce?.. bi sorum daha olacak : quickwindow kilif almistim turkcellden fakat kapagini arkaya katlayinca temas ettigi anda kilitliyor acaba orjinal mi degil? + Slikon kilif onerir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Arkaya katlayınca da kilitliyorsa sahtedir. Orjinallerinde öyle bir sıkıntı olmuyor. Bizzat denedim. Kaç para verdiniz kılıfa?

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar ana ekranda uc parmk hareketini yaptiginizda
evu6y3uv.jpg

Bu hale geliyor mu?
ynuhumud.jpg

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Blotherciğim patron seni sordu neden gelmedi bugun diye ?
dedim SDN'de G2 övüyor dedim birşey demedi :D ama ugra mecidiyeköydeki işyerine :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Benim quickwindow da çakma turkcellden aldım,dediginiz gibi bir sey olmuyor.

mucho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:w00t: Ulan var ya fikra gibi memleketimiz var. Turkcell bile milleti nerden duduklerim diye ugrasiyor. Simdi dusunsenize teknolojiden pek anlamayan forumlari da takip etmeyen orjinal kilifin gercekten o sekilde calistigini dusunen binlerce adam vardir. Gidin hemen geri verin kiliflarinizi orjinal kiliflarda oyle bir durum yok

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Muhtemelen benimkiyle aynı markadır çakma olan, ama benimki sorunsuz valla,bide 30 a almistim ben:)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arastirmadan kesinlikle birsey almayin. Hatta kilif aliyorsaniz QW ozelligini test edin.
..QW sundan dolayida calismiyor olabilir. Ayarlarda aksesuar bolumu var. Burdan bu ayarlamayi yapmadiysaniz calismayabilir

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arastirmadan kesinlikle birsey almayin. Hatta kilif aliyorsaniz QW ozelligini test edin.
..QW sundan dolayida calismiyor olabilir. Ayarlarda aksesuar bolumu var. Burdan bu ayarlamayi yapmadiysaniz calismayabilir

Yok aktif calisiyor ama iste arkaya katladinmi ordada qw ekrani geliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Peki slikon kilif onerir misiniz ?
Ben kullanıyorum ve öneririm. Telefon beyazsa şeffaf beyaz kılıf alma sakın. Çok kirleniyor.

Arkadaslar ana ekranda uc parmk hareketini yaptiginizda
evu6y3uv.jpg

Bu hale geliyor mu?
ynuhumud.jpg
Tabi ki bu telefonun özelliği. Simgelerden widgetlardan bunaldığınızda hepsini ekrandan defedip arka plan resminizle başbaşa kalıyorsunuz. İnsana huzur veriyor bu özellik. :D

Blotherciğim patron seni sordu neden gelmedi bugun diye ?
dedim SDN'de G2 övüyor dedim birşey demedi :D ama ugra mecidiyeköydeki işyerine :D

Tamam gelicem, bana bi hediye ayarlasınlar artık. :p

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben kullanıyorum ve öneririm. Telefon beyazsa şeffaf beyaz kılıf alma sakın. Çok kirleniyor.

Tabi ki bu telefonun özelliği. Simgelerden widgetlardan bunaldığınızda hepsini ekrandan defedip arka plan resminizle başbaşa kalıyorsunuz. İnsana huzur veriyor bu özellik. :D

Tamam gelicem, bana bi hediye ayarlasınlar artık. :p

Simsiyah ekranda ne huzur verio anlatamam 😀😀😀😀😀

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Simdi spigen slimarmor kilifim geldi. Cok basarili. QWnin kapagiyla cok kavga ettim ve bu bana bir ozgurluk verdi :P tavsiye ederim herkese.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kaba duruyor mu nasil bisey yani telefonu cok kalinlastiriyor mu? Fotografi var mi?

QWnin kalinliginda diyebilirim. Telefonu daha buyuk gosteriyor sanki. 4mm kalinligi sanirim. Kaba durmuyor bana gore. Alacaksaniz turkiyeden alin. Orjinal kodu ile gonderiliyor. Orjinalligini kontrol edebiliyorsunuz.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
QWnin kalinliginda diyebilirim. Telefonu daha buyuk gosteriyor sanki. 4mm kalinligi sanirim. Kaba durmuyor bana gore. Alacaksaniz turkiyeden alin. Orjinal kodu ile gonderiliyor. Orjinalligini kontrol edebiliyorsunuz.

Soyle diyeyim. Qw bana kalin geliyordu. evde telefonu mumkun oldugunca kapsiz kullaniyorum inceligi ergonomisi cok iyi fakat disarda da slikon kullanayim diyorum. Kac tl ye nereden aldiniz acaba? Fotografini cekebilir misiniz?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Soyle diyeyim. Qw bana kalin geliyordu. evde telefonu mumkun oldugunca kapsiz kullaniyorum inceligi ergonomisi cok iyi fakat disarda da slikon kullanayim diyorum. Kac tl ye nereden aldiniz acaba? Fotografini cekebilir misiniz?

Suan telefon icindeyken fotograf cekemiyorum. Reklam yasak sanirim ozel mesajla atarim bilgileri.