LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Şarjda şuna dikkat edin:
detyha8u.jpg
mevunyja.jpg

Bu şekilde olmadan şarjdan çekmeyin. Çekerseniz de bir şey olmaz, şart değil ancak zamanınız varsa çekmeyin. Bu şekilde daha uzun dayanır.

Bu durum her cihazda aynı mı? Kendi cihazımda denedim fakat içindeki şarj simgesi kaybolmuyor.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Rekor bende sanırım resmini almayı unuttum 36 saat 24 dk şarj etmeden kullandım telefonu baktığımda hala 1 saat 14 dk daha dayanabilecegi ni gösteriyordu internet+oyun+muzik+download+sms+konuşma hepsini kullandım..

Kıyaslamıyorum ama benim 96 Saat 48 Dakika dayandı tabii ki fazla kullanmadım :D

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bulut hesabimizi g2 nin ayarlardaki bulut bolumune nasil ekleriz

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bulut hesabimizi g2 nin ayarlardaki bulut bolumune nasil ekleriz

Bulut uygulamasini telefona kurarak ekleyebiliyoruz. Ben box bulut uygulamasini kurdum ve bulut ayarlarinda gorunuyor. Hesap ekle dedigimde box da secilebiliyor.

mesutyıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben flash toll ile lg g2 telefonuma ingiltere romu kurdum ve rootsuz ama ondan önce rootluydu şimdi rootsuz acaba güncelleme gelirmi

ayti_QJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR RESİMDE BELİRTTİĞİM ÜZERE SIKINTI YAŞIYORUM.HERHANGİ BİRİNE MSJ ATACAĞIM ZAMAN YAZI YAZARKEN SIKINTI OLMUYOR AMA NE ZAMAN İFADE EKLESEM MSJ HEMEN MMS YE DÖNÜŞÜYOR.BİLGİSİ OLAN BÖYLE BİŞEY YAŞAYANINIZ VARSA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ARKADAŞLAR RESİMDE BELİRTTİĞİM ÜZERE SIKINTI YAŞIYORUM.HERHANGİ BİRİNE MSJ ATACAĞIM ZAMAN YAZI YAZARKEN SIKINTI OLMUYOR AMA NE ZAMAN İFADE EKLESEM MSJ HEMEN MMS YE DÖNÜŞÜYOR.BİLGİSİ OLAN BÖYLE BİŞEY YAŞAYANINIZ VARSA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

Mesaj yazarken bu simgeleri deil bu simgelerin isaretlerini kullanmaniz bir cozum olabilir. Yani direk klavyeden : ) gibi noktalama isaretleriyle sms gonderebilirsiniz.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

Bu Bir Sorun Değil Bende de Durum Aynısı Hatta Hepsinde Durum Aynı İfade veya emocitions Gibi Birşey Eklersen Bu Resim Dosyası Olarak Algılanacak MMS Mesajına Dönüşecektir
SMS Mesajı Olarak Kullanmak İstiyorsun Simgesel Karakterler Kullanman Gerekir :./)(><;* gibi

ayti_QJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman gönderdiğin gibi gidiyor aynen. : ) bu şekilde gidiyor.tek bunda yapsa neyse o solda birçok ifade var yeri geliyor kullanıyorum çoğunu o yuüzden onlar için sıkıntı olacak bu dediğin yöntem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu Bir Sorun Değil Bende de Durum Aynısı Hatta Hepsinde Durum Aynı İfade veya emocitions Gibi Birşey Eklersen Bu Resim Dosyası Olarak Algılanacak MMS Mesajına Dönüşecektir
SMS Mesajı Olarak Kullanmak İstiyorsun Simgesel Karakterler Kullanman Gerekir :./)(><;* gibi

hocam ama ilk defa başıma geldi bu olay daha önce böyle olmuyordu

asilaz28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonum 10c yüklü olarak aldım 10e almanya rom yaparken %49 da kaldı tekrar orjinal sürümüne nasıl geri dönebilirim.sizce garantisi gitmişmidir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende olmuyor. Almanya romuyla alakası var mı bilmiyorum.

3uzeqa3y.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar telefonum 10c yüklü olarak aldım 10e almanya rom yaparken %49 da kaldı tekrar orjinal sürümüne nasıl geri dönebilirim.sizce garantisi gitmişmidir.

Tüm lg sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun. Virüs programı varsa kapatın. Tekrar deneyin. İşlemleri doğru yaptığınızdan emin olun.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Blother bizim mecidiyeköydeki LG teknik destekte çalışıyor zaten:D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım one metal kasa olduğu için sana öyle geliyo aslında ısınan G2 ama ne yazıkki plasssstik