S
SDN Okuru
SDN Okuru
7 aydır kullanıyorum ısınma aşırı derecede değil normal kasma daha hi. yaşamadım şiddetle tavsiye ederim
7 aydır kullanıyorum ısınma aşırı derecede değil normal kasma daha hi. yaşamadım şiddetle tavsiye ederim
RealRacing3, Asphalt 8, FIFA14 gibi büyük oyunları oynadığınızda ısınma kasma yaşıyormusunuz?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Eskiden kamera pembeleşmesi sorunu vardı hala devam ediyor mu güncelleme ile çözüldü mü?
ben htc one a 4.4.2 ye güncelledim fakat kamerada zoom yapamıyorum zoom çubugu falan kayboldu var mıdır bunun bir çözümü ?
ben htc one a 4.4.2 ye güncelledim fakat kamerada zoom yapamıyorum zoom çubugu falan kayboldu var mıdır bunun bir çözümü ?
RealRacing3, Asphalt 8, FIFA14 gibi büyük oyunları oynadığınızda ısınma kasma yaşıyormusunuz?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Eskiden kamera pembeleşmesi sorunu vardı hala devam ediyor mu güncelleme ile çözüldü mü?
Arkadaşlar 4.4 güncellemesi sonrası pilime bir şeyler oldu.
![]()
![]()
gun boyunca neler yaptin peki sarjdan cikarinca uyudunmu gece ? hani uyuduysan normaldir en az 8 9 saat uyumusundur ?
6 saat uyuyorum genelde ama uyumak yok bu grafikte. Cihaz beklemede kaldı arada bir çıkarıp saate falan baktım sonra tekrar cebe ve telefon sürekli 2G'de. Esas mesele önceki sürümlerde aynı durumda pilin daha kısa dayanması.
Evet çok çabuk tükenmiş.
ya arkadaslar lutfen yardim ben irakta yasiyorum bir ay once telefonu aldim ama irakta oldugu icin icinde turkce dil yoktu more locale 2 yukledim yine olmadi calismadi yarin bir caresi yokmu ? online destek aldim htc sitesinden ama yapacak bir seyiniz yok diyor sistem izin vermiyor diyor
Selam arkadaşlar.
Sizlere sorum; Gold tan Htc One 801E Beyaz aldım. Htcler hakkında fazla bilgim yok, diğer sitelerde 801E şeklinde yazmıyordu. acaba aldığım farklı bir modelmidir yoksa normal htc one dediklerimidir. Birde beyaz diyor yani silver anlamınamı geliyor diğerleri gibi ?
bunlar konusunda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar bu telefonun oyun performansını bi tek ben mi sevmiyorum güya open gl desteği var ama oyun performansı kesinlikle iyi deil özellikle annemde s3 var ikisine de gta san andreas veya vice city hepsini denedim samsungta çok daha yüksek grafiklerde daha rahat oynayabiliyorum ya da beklentimmi çok yüksek cidden bilmiyorum.
arkadaşlar ben güncelleme düşer düşmez yükledim,ama inanın hiçbir fark göremedim,bataryanın beyaz rengi dönüşmesinden başka birşey yok,en azından gözle görülen yok diyebilirim..
Kardeşim Sana sense 5 arayüzünü gözle görülür biçimde değiştirmesini mi bekliyon.Güncelleme vermek insanların gözünde telefonu başka yapıya büründürmek değildir.Cihazın daha stabil ve akıcı şekilde çalışmasını sağlar,Pil performansını artırır vs. yani yazılımsal konularda cihazda değişiklikler yapar.Bunu da ancak antutu benchmark vs. gibi testleri tekrar yaparak önceki sonuçlarla kıyaslayarak cihazdaki gelişmeleri anlarsın.Dediğim gibi ben rengi değişen bir batarya simgesinden başka bişey göremedim..