HTC One Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
7 aydır kullanıyorum ısınma aşırı derecede değil normal kasma daha hi. yaşamadım şiddetle tavsiye ederim

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 aydir kullaniyorum simdiye kadar hicbir takilma olmadi gercekten kullandigim en iyi telefon diyebilirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefon calinca telefonu ters cevirirseniz telefon otomatikmen sesi gidiyor yani sessiz oluyor bir saat ugrasmaniza gerek yok

2Q==
arkadaslar daha %32 var cok muzik dinllerim ama kulaklikla dinlerim bugunde aynen boyle ve yaklasik 2 saat oyun oynadim ama internete girmedim

enginyildirim99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blinkfeed ekran a küçültme hareketi yaparak sol üst köşede blinkfeed i kapat yazısı kapat çıkar oradan yapabilirsiniz

telefonu güncelleyip sonra wifi'nin sol üst köşesinde 3 tane alt alta noka var olaya tıklayıp wifi direct e tıklayıp yeniden alt alta 3 nokta var sol üst köşede sonra yeniden adlandır var oraya tıklayıp yeniden isim koymanız gerekmektedir.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
7 aydır kullanıyorum ısınma aşırı derecede değil normal kasma daha hi. yaşamadım şiddetle tavsiye ederim

RealRacing3, Asphalt 8, FIFA14 gibi büyük oyunları oynadığınızda ısınma kasma yaşıyormusunuz?

Eskiden kamera pembeleşmesi sorunu vardı hala devam ediyor mu güncelleme ile çözüldü mü?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben htc one a 4.4.2 ye güncelledim fakat kamerada zoom yapamıyorum zoom çubugu falan kayboldu var mıdır bunun bir çözümü ?

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
RealRacing3, Asphalt 8, FIFA14 gibi büyük oyunları oynadığınızda ısınma kasma yaşıyormusunuz?

Eskiden kamera pembeleşmesi sorunu vardı hala devam ediyor mu güncelleme ile çözüldü mü?

asphalt 8 real racing 3 oynadim yaklasik 1 aydir ve hic bir kasma yasamadm hic bir seydede kasma yasamadim ama fifayi bilmem ama real racing 3 donmuyorsa oda donmaz ben telefonu 1 ay once aldim kamerada hic bir sorun yoktu simide yok ama pembelesmeyi bilmiyorum ama yorumlara baktigimda hala kalmis gibi

ben htc one a 4.4.2 ye güncelledim fakat kamerada zoom yapamıyorum zoom çubugu falan kayboldu var mıdır bunun bir çözümü ?

telefonu kapatip acin eger yine devam ederse kamera ayarlarini sifirlayin cozulecektir.

telefonu kapatip acin eger yine devam ederse kamera ayarlarini sifirlayin cozulecektir.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
HTC One Snapdragon 600 işlemcili bir cihaz ama gördüğüm en şık Android cihaz ben görünce bayıldım ama biraz eskide kaldı o fiyata G2 alınabilir fakat sağlamlık isteyenler için HTC One da çok iyi bir seçenek.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Fotoğraflarda nasıl zoom yapıyorsan aynı parmak hareketlerini yap.

Üçünü de oynadım, kasmıyor. Pembeleşme sorunu için servise göndermek gerekiyor ama yeni serilerde sorunun azaldığını da söylüyorlar.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pembelesme sorunu yenı serılerde yok ben aldım gecen ay siyahindan ayrica htc one almamin nedeni tamam eski ola bilir ama htc her sene veya iki senede bir amiral gemi cikartiyor hic olmasa samsung zivirtisi gibi her ay bir amiral gemi cikartmaz

arkadaslar 4.4.2 de ne gibi bir yenilikler oldu bende yarin yukleycem sarj uzadimi iyi oldumu akiciligi nasil oldu ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yeni parti ürünlerde Pembeleşen - Moraran HATİCE yok :)
İçiniz rahat olsun

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar 4.4 güncellemesi sonrası pilime bir şeyler oldu.

1779077_10203051266787711_1054982239_n.jpg
1796476_10203051268387751_1648260297_n.jpg

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1609598_1448400722041265_1059368140_n.jpg

one ile cektim kendi bahcemizden nasil ?

arkadaslar nasil resim yukleyecem foruma ?

Arkadaşlar 4.4 güncellemesi sonrası pilime bir şeyler oldu.

1779077_10203051266787711_1054982239_n.jpg
1796476_10203051268387751_1648260297_n.jpg

gun boyunca neler yaptin peki sarjdan cikarinca uyudunmu gece ? hani uyuduysan normaldir en az 8 9 saat uyumusundur ?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
gun boyunca neler yaptin peki sarjdan cikarinca uyudunmu gece ? hani uyuduysan normaldir en az 8 9 saat uyumusundur ?

6 saat uyuyorum genelde ama uyumak yok bu grafikte. Cihaz beklemede kaldı arada bir çıkarıp saate falan baktım sonra tekrar cebe ve telefon sürekli 2G'de. Esas mesele önceki sürümlerde aynı durumda pilin daha kısa dayanması.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
6 saat uyuyorum genelde ama uyumak yok bu grafikte. Cihaz beklemede kaldı arada bir çıkarıp saate falan baktım sonra tekrar cebe ve telefon sürekli 2G'de. Esas mesele önceki sürümlerde aynı durumda pilin daha kısa dayanması.

Evet çok çabuk tükenmiş.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Evet çok çabuk tükenmiş.

Eskiden beklemesi daha da kötüydü maalesef, şimdi bakıyorum bakıyorum hala aynı şarj yüzdesi. Bakalım neler olacak daha.

"Güncelleme işi çok kötü" olan HTC ve amirali:
BfK8YstIUAE6QFK.jpg

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaslar lutfen yardim ben irakta yasiyorum bir ay once telefonu aldim ama irakta oldugu icin icinde turkce dil yoktu more locale 2 yukledim yine olmadi calismadi yarin bir caresi yokmu ? online destek aldim htc sitesinden ama yapacak bir seyiniz yok diyor sistem izin vermiyor diyor

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ya arkadaslar lutfen yardim ben irakta yasiyorum bir ay once telefonu aldim ama irakta oldugu icin icinde turkce dil yoktu more locale 2 yukledim yine olmadi calismadi yarin bir caresi yokmu ? online destek aldim htc sitesinden ama yapacak bir seyiniz yok diyor sistem izin vermiyor diyor

Cihaza multi-lang bir custom ROM yükleyebilirsiniz. Sorun çözülecektir.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunu nasıl yapacam ve telefona zarar verırmı ıcınde uygulamalara bısey olurmu ?

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu pembeleşme sorunu için pazartesi saat 5 gibi garantiye vermiştim. Çarşamba günü internetten kontrol ettiğimde saat 2'de telefon hazırdı. Perşembe günü gittim aldım. Ayrıca kasayıda yenilemişler. 2 gün sürmedi tamir etmeleri htc gerçekten müşteri memnuniyetini önemsiyor. Helal sana hTC...

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar.
Sizlere sorum; Gold tan Htc One 801E Beyaz aldım. Htcler hakkında fazla bilgim yok, diğer sitelerde 801E şeklinde yazmıyordu. acaba aldığım farklı bir modelmidir yoksa normal htc one dediklerimidir. Birde beyaz diyor yani silver anlamınamı geliyor diğerleri gibi ?

bunlar konusunda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar.
Sizlere sorum; Gold tan Htc One 801E Beyaz aldım. Htcler hakkında fazla bilgim yok, diğer sitelerde 801E şeklinde yazmıyordu. acaba aldığım farklı bir modelmidir yoksa normal htc one dediklerimidir. Birde beyaz diyor yani silver anlamınamı geliyor diğerleri gibi ?

bunlar konusunda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.

kardesim farklari yok hepsi ayni renkte gumusle beyaz ayni

Arkadaslar Lutfen yardim edin telefonu irakta aldim icinde turkce dil yok htc tukiye ile konustum telefonun andiorit guncellemesini turkce yapman gerek dedi bunu nasil yapacam bilgisi olan varmi ?

erdemlee

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bu telefonun oyun performansını bi tek ben mi sevmiyorum güya open gl desteği var ama oyun performansı kesinlikle iyi deil özellikle annemde s3 var ikisine de gta san andreas veya vice city hepsini denedim samsungta çok daha yüksek grafiklerde daha rahat oynayabiliyorum ya da beklentimmi çok yüksek cidden bilmiyorum.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar bu telefonun oyun performansını bi tek ben mi sevmiyorum güya open gl desteği var ama oyun performansı kesinlikle iyi deil özellikle annemde s3 var ikisine de gta san andreas veya vice city hepsini denedim samsungta çok daha yüksek grafiklerde daha rahat oynayabiliyorum ya da beklentimmi çok yüksek cidden bilmiyorum.

Çok daha yüksek grafikler derken? One'da grafik ayarını kendi veren (RR3, MC4 vb.) oyunlar zaten en yüksek grafikle açılıyor ve arada kare atlıyor ya da takılıyor. Özellikle KitKat'la beraber baya düzelmiş durumda. Nitekim S3 720p bir telefon, One 1080p. 1080p'de grafik ayarlarını en yükseğe aldığın zaman ortalama bir masaüstü bilgisayar GPU'su bile tüm oyunları akıcı şekilde oynatamaz. Beklentiniz gereğinden fazla yüksek.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar. 4.4 guncelemesinde bir kotu yon varmi yada en iyi yonu nedir ben daha irakta oldugum icin yuklemedim yada daha gelmedi buraya /

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben güncelleme düşer düşmez yükledim,ama inanın hiçbir fark göremedim,bataryanın beyaz rengi dönüşmesinden başka birşey yok,en azından gözle görülen yok diyebilirim..

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben güncelleme düşer düşmez yükledim,ama inanın hiçbir fark göremedim,bataryanın beyaz rengi dönüşmesinden başka birşey yok,en azından gözle görülen yok diyebilirim..

peki akicilik ve performans olarak ve pil dayanikligi degismismi ? ben daha yuklemedim ?

kamera ses goruntu acisindan bir degisiklik olmusmu ?

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dediğim gibi ben rengi değişen bir batarya simgesinden başka bişey göremedim..

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dediğim gibi ben rengi değişen bir batarya simgesinden başka bişey göremedim..
Kardeşim Sana sense 5 arayüzünü gözle görülür biçimde değiştirmesini mi bekliyon.Güncelleme vermek insanların gözünde telefonu başka yapıya büründürmek değildir.Cihazın daha stabil ve akıcı şekilde çalışmasını sağlar,Pil performansını artırır vs. yani yazılımsal konularda cihazda değişiklikler yapar.Bunu da ancak antutu benchmark vs. gibi testleri tekrar yaparak önceki sonuçlarla kıyaslayarak cihazdaki gelişmeleri anlarsın.

Raziel87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
obmann'ın dediği gibi güncellemeler daha çok stabilite içindir. zaten sense ara yüzü,samsung'un Touchwiz ara yüzü gibi fazla görsel değil basit. bu da ona ram avantajı , daha çok stabilite ve pil ömrü sağlar.
Iraktaki arkadaş,telefonunu yurt dışından aldığına ,böyle diyorsa telefonu root edip kendin custom güncelleme yapman.