Benim merak ettiğim bir durum var herhangi bir problemden dolayı cihaz kutusuyla değişim yapılınca teknik servisi yeni cihazı açıp kontrol ediotemi gönderiyor yoksa kutuyu açmadan kapalı bir şekildemi gonderiyor
Kapalı kutu yollanır hocam cihaz.
arkadaşlar bildigiiz üzere htc ona da televizyonları rahatlıkla kontrol ediyoruz aynı şekilde klima larıda kontrol edebilrimiyiz çünkü klamaların kumandası da zanedersem aynı sistemde çalışıyor bu konuda bilgisi olan varmı
arkadaşlar htc one da nfc nasıl kullanılır nfc üzerinden müzk nasıl gönderilir anlata bilrmisiniz ben htc kullanıcısı olarak yeni yim bilinmeyen özellkleri varsa söyler misiniz birde veya çok begendiginiz uygulamalar
Merhaba Arkadaşlar,
İstanbul Bilişimde şuan satılan ingilizce HTC One ları türkçe menüye çevirmemiz mümkün mü acaba? Google Play de bir uygulama olduğunu duymuştum. "morelocale" Satış elemanına bu uygulama ile menü türkçe olur mu dediğimde hayır olmaz onu kabul etmiyor dedi.Böyle birşey mümkün müdür acaba? şimdiden teşekkürler.
Htc yanlısı mı site? Htc resmi koymuş anketin başına. Bu arada Sony %3'le sondan 2. Olmuş, garip.
Htc fanları hadi yine iyisiniz. Htc yeni yılda çok çılgın cihazlar çıkarmayı düşünüyormuş. Askere gidecek olmasam belki G3'ten önce bi Htc alabilirdim. =)
Tasarımı bana hitap etseydi htc alırdım. Ancak elimde metal hissetmeyi sevmiyorum. Herkesin kişisel zevkleri farklıdır. Ben de plastik ya da cam kasa seviyorum. Mesela G2'nin üstünde Sony de yazsa, Htc de yazsa farketmez. G2 benim cihazım. Tüm zevklerimi G2'de buldum ben. Markası hiç farketmez.
Yahu şu telefonu yere yere bitiremediniz LG bir telefon yaptı olay oldu yav=)G2 yi kullanan arkadaşlar metal hissetmeyi sevmiyorlar çünkü terlik lastiğine alışmış elleri)
Htc ile Lg kıyaslanamaz bile akıllı telefonlarda)
Birisi gerçekten kaliteli cihazlar üretiyor diğeri ise samsung çakması![]()
Hakkaten olay oldu ya 2 milyonYahu şu telefonu yere yere bitiremediniz LG bir telefon yaptı olay oldu yav=)
Neden şu konuda lg düşmanlığını yaptığınızı sorabilir miyim? burası yeri değil adam hikayesini anlatmış siz laf atıyorsunuz LG ile olan kişisel sorunlarınızı bu konularda değil de Telefon Tavsiyesi yerinde açılan konulara yansıtsanız daha iyi olur çünkü burası gerçekten yeri değil hatta htc kısmında LG vs Xperia muhabbetide en ilginç yanı olayınHakkaten olay oldu ya 2 milyon![]()
Ben de sizi adam yerine koydum soru soruyorum hey Allah'ım ya sabır bundan sonra ana avrat sövseniz de size cevap atmayacağım değmezsinizFikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum yanlış mıyım?
Öyle tabi. Xperia Z çıktığında ben de aşık olmuştum. Sonra ekranındaki boşluğu, kameradaki yetersizliği ve kasasının darbelere çok da dayanıklı olmadığını, hoparlörünün yetersiz olduğunu görünce dedim bu telefon bu fiyatı haketmiyor. Şimdi bunlar telefon seçmek için çok da belirleyici kriterler değil ancak burada Sony'den bahsediyoruz. Kamera'nın, ekran'ın, ses'in üstadı böyle bir cihaz çıkarmamalıydı. Ben Sony'den daha iyisini beklediğim için xperia Z tercih etmedim. Ama o xperia Z, Samsung üretseydi belki alırdım. Derdimki adamlar sonunda kendini geliştirmiş. Çünkü xZ samsungların yine hepsinden iyidir. Bilmem anlatabiliyor muyum?
One larında hala birçoğunda pembe-mor kamera sorunu varBen Samsung ne üretse almam sanırım. Bi kere düşünsene hocam "Bu dünyanın en iyi telefon markası" diyen adamlarla aynı marka telefon kullanıyorsun.Xperia Z'nin kamerası yine iyi durumda hocam nedenini anlayamadım bu işin, Samsung da Sony de yazılımı stabil hale getirmeden sunuyor, sonra yamaya yamaya düzeltmeye çalışıyor. Ben One'la 1 tane 4.2 bir tane de 4.3 güncellemesi aldım, hiçbir problem yaşatmadı. Sony'nin akıllı telefon pazarında hep geride kaldığını düşünüyorum ama anlamını bilemediğim bir Sony aşkı Türk insanlarını esir almış, Z1'le anca piyasayı yakaladılar, onun da kamerası bence fiyasko. Beklentilere göre tabi.
En temizi iOS'a geçmek galiba, ne onun ekranıydı ne bunun donanımıydı, kafan rahat.![]()
One larında hala birçoğunda pembe-mor kamera sorunu var
Ayrıca bu kamera sorunu için HTC nin güncelleme gönderdiğini fakat değişiklik olmadığınıda hatırlıyorum .
Bu arada tabiri caizse '' mercimek kadar lensli objektifli '' cihazlardan
Aynasızlar veya DSRL ler kadar performans beklemek ne kadar doğru ?
Tartışılır. Bence Androidin en iyi kameralarından birine sahip.
One ın ses kalitesine bayılıyorum bende , blinkfeed vsZ1 bazı şartlar altında One'ın bile gerisinde kalıyor. Ben One'ın kamerasının mükemmel olduğuna inanmıyorum, nitekim bazı ortam şartları altında hala rakipsiz, umuyorum bu yılki cihazı daha da iyi olacaktır. Z1'e gelince, Z1 Android ekosisteminin değil, akıllı telefon pazarının en iyi kamerasına sahip olmak adına yola çıktı, nitekim Lumia 1020 ezip geçiyor, Android dersek de Galaxy S4 Zoom ezip geçiyor, her ne kadar ben onu telefondan saymasam da telefon olarak kabul görmüş cihaz. Ha bana deseniz ki bu üçünden birini seç, mecbur bunlardan birini alacaksın Z1 alırım ama kamerasından değil, telefona en çok benzeyeni olduğu için![]()
Ben Samsung ne üretse almam sanırım. Bi kere düşünsene hocam "Bu dünyanın en iyi telefon markası" diyen adamlarla aynı marka telefon kullanıyorsun.Xperia Z'nin kamerası yine iyi durumda hocam nedenini anlayamadım bu işin, Samsung da Sony de yazılımı stabil hale getirmeden sunuyor, sonra yamaya yamaya düzeltmeye çalışıyor. Ben One'la 1 tane 4.2 bir tane de 4.3 güncellemesi aldım, hiçbir problem yaşatmadı. Sony'nin akıllı telefon pazarında hep geride kaldığını düşünüyorum ama anlamını bilemediğim bir Sony aşkı Türk insanlarını esir almış, Z1'le anca piyasayı yakaladılar, onun da kamerası bence fiyasko. Beklentilere göre tabi.
En temizi iOS'a geçmek galiba, ne onun ekranıydı ne bunun donanımıydı, kafan rahat.![]()
Hah, işte sonunda iPhone kameralarıyla ilgili güzel bir yorum geldi.
1. Apple kaliteli lens "elementleri" kullanıyor. Sony esasen esaslı bir lens üreticisi değil, ama çalıştığı marka aşikar, keza Nokia'nın da öyle ki, Nokia zaten alıp yürüyor. Ama Apple'ın lens elementleri farkını bir HTC, Samsung, LG, motorla vb ile karşılaştırınca anlıyorsunuz.
2. Ekranları hep çok iyidi. HTC One X'le beraber şahane ekranlar, iPhone'lardan iyi ekranlar sunmaya başladı ve bakın ki HTC'lerin fotoğraf kalitesi ondan sonra tutuldu.Evet kamera da iyileşti ama, ne kadar insanlar PCden de baksalar, telefon ekranındaki kaliteyle tav oluyorlar.
Htc, kamera konusunda samsungtan iyi yine. Gerçi samsung en kötü kameraya sahip. 8mp'li Htc desire hd bile S4'ten çok daha iyi çekiyor. Samsung en kötüyken Sony,lg,nokia,htc sıralamasında zorlanıyorum. Çünkü bi cihazda iyiyken diğerinde kötüler. Ancak Apple her cihazında en iyisi. Gel gör ki sistemini sevmiyorum.
One ın ses kalitesine bayılıyorum bende , blinkfeed vs
Fakat kameranın çözünürlüğü pek beğenmedim inş bir sonraki modelde artırırlar
iOS beni sınırlamasa zaten android'e geçmezdim. 3GS ilk çıktığında aldım 1.5 sene falan kullandım. Jb yaptım, her türlü tweak kurdum, telefona katmadığım özellik kalmadı ama yok bi yerden sonra tıkanıyor. Androidin tadını alınca daha da ios'a dönmedim dönmem.
Ama iPhone'ların kamerasına hastayım. Adamlar nasıl yapıyorsa megapixel'i son damlasına kadar veriyorlar o mercimek kadar lensle. Hatta daha üstünde çekiyor sanki. 3'ü 5 gibi, 5'i 8 gibi, 8'i 13mp gibi çekiyor. Lens üreticisi Sony bile bu kaliteyi yakalayamadı. Ancak özellik yok işte. Bomboş kamera arayüzü. Sadece çekiyorsun.