HTC One Kullanıcıları Kulübü

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alüminyum kasa diye övündüğünüz telefonu bir de kılıfla mı kullanıyorsunuz? =)))

evet kırmızıyı gösteren şeffaf kılıfla kullanıyorum,sonuçta damacana plastiği değil,zarar görmesin diye özen göstermek gerekiyor..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de beyazı gösteren şeffaf kılıfla kullanıyorum. Ne farkı kaldı şimdi senin alüminyum kasanın? =) G2'nin malzeme kalitesini kötüleyenlerin de ayrıca hazımsızlık sorunu var. Damacana plastiğini kullanan samsungtur G2 değil. Ayrıca htc one'ların plastik kısımları samsung plastiğinden bile kötü. =)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de beyazı gösteren şeffaf kılıfla kullanıyorum. Ne farkı kaldı şimdi senin alüminyum kasanın? =) G2'nin malzeme kalitesini kötüleyenlerin de ayrıca hazımsızlık sorunu var. Damacana plastiğini kullanan samsungtur G2 değil. Ayrıca htc one'ların plastik kısımları samsung plastiğinden bile kötü. =)

arkadaşım derdin ne anlamıyorum,hTC nin plastik kısımlarının samsung plastiğinden bile kötü olduğunu neye göre söylüyorsun,ben ve biz G2 ye hiçbir zaman kötü demedik,arka kapak çatırdısı ayrı bir hava katmış dedim ve dedik,hazımsızlık sorunu olan emin ol bizler değiliz,herşey donanım değil,güle güle kullan,sen memnunsan laf atıp durma işine bak,uzun zaman kullanmayı düşündüğüm telefonu elbette kapakla kulanırım,kimseden akıl alacak değilim..

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
5 6 aydır Htc One kullanıyorum böylesini ben görmedim normalde çok çabuk sıkılırdım ancak bu telefondan sıkılmıyorum hiç nedense ayrıca telefonu 4 5 kere düşürdüm hiç bir zarar gelmedi samsung olsaydı şimdiye ekranı 5 kere değişmişti.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşım derdin ne anlamıyorum,hTC nin plastik kısımlarının samsung plastiğinden bile kötü olduğunu neye göre söylüyorsun,ben ve biz G2 ye hiçbir zaman kötü demedik,arka kapak çatırdısı ayrı bir hava katmış dedim ve dedik,hazımsızlık sorunu olan emin ol bizler değiliz,herşey donanım değil,güle güle kullan,sen memnunsan laf atıp durma işine bak,uzun zaman kullanmayı düşündüğüm telefonu elbette kapakla kulanırım,kimseden akıl alacak değilim..

Peki siz G2'nin damacana plastiği olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz sorabilir miyim? =) arka kapak çatırtısı mı? Ben neden öyle bi çatırtı duymuyorum. Siz de güle güle kullanın. Madem öyle siz de G2 hakkında bir daha yorumda bulunmayın. Önce kullanın sonra konuşun. ;) hazımsızlık sorununun olduğu, 1 hafta içinde 9 kez 8 farklı konuda "forever htc one red" yazmandan belliydi. Tamam güzel cihaz kullanıyorsunuz ben htc one için asla kötü demiyorum demem de ancak insanları, fanboyluk yaparak yanlış yönlendirmeyin. Bırakın herkes kendi zevkine göre hareket etsin. Milletin kafasını yalan yanlış bilgilerle bulandırmayın.

Benim bu konuya giriş sebebim kısasa kısastır. Sizin yaptığınızı ben de size karşı yaptım. Nasıl? Hoş olmuyor değil mi?

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki siz G2'nin damacana plastiği olduğunu neye dayanarak söylüyorsunuz sorabilir miyim? =) arka kapak çatırtısı mı? Ben neden öyle bi çatırtı duymuyorum. Siz de güle güle kullanın. Madem öyle siz de G2 hakkında bir daha yorumda bulunmayın. Önce kullanın sonra konuşun. ;) hazımsızlık sorununun olduğu, 1 hafta içinde 9 kez 8 farklı konuda "forever htc one red" yazmandan belliydi. Tamam güzel cihaz kullanıyorsunuz ben htc one için asla kötü demiyorum demem de ancak insanları, fanboyluk yaparak yanlış yönlendirmeyin. Bırakın herkes kendi zevkine göre hareket etsin. Milletin kafasını yalan yanlış bilgilerle bulandırmayın.

Benim bu konuya giriş sebebim kısasa kısastır. Sizin yaptığınızı ben de size karşı yaptım. Nasıl? Hoş olmuyor değil mi?

Yav bırak şöyle bebeleri allahını seversen daha geçenlerde bir konuda dediğin gibi HTC yi övüyordu sonra gelmiş burda g2 kullanıcı ayağına yatıp alttan alttan g2yide kötülemeye çalışıyor. Bırak hocam hiç yorum bile yazma direk şikayet et bende ettim.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yav bırak şöyle bebeleri allahını seversen daha geçenlerde bir konuda dediğin gibi HTC yi övüyordu sonra gelmiş burda g2 kullanıcı ayağına yatıp alttan alttan g2yide kötülemeye çalışıyor. Bırak hocam hiç yorum bile yazma direk şikayet et bende ettim.

sizin kafanız iyi mi hTC one kullanıcılar kulübündesiniz,LG G2 le falan benim işim olmaz..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hTC one kulübü nerdesiniz ''forever hTC one red''sloganım bazı kesimin zoruna gitmiş,
inadına
forever hTC one red..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sizin de kafanız iyiydi sanırım G2 foruma yazarken? =)
uteteqa5.jpg
emynuban.jpg
temy3usu.jpg
u4utuqah.jpg
4yjevu5e.jpg

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizin de kafanız iyiydi sanırım G2 foruma yazarken? =)
uteteqa5.jpg
emynuban.jpg
temy3usu.jpg
u4utuqah.jpg
4yjevu5e.jpg

en ufak art niyetli bişey yazmadım,siz söyleyin son teknoloji,son donanım çıkan telefonun android 4.2 olmasını kabul edemedim,onu dile getirdim,bütün kullanıcılar 4.4 ilk LG G2 alacak diyor,ya durum öyle olmazsa ne olucak,bunu söylemeye çalıştım..

Çok iyi kapak etmişsin hocam ellerine sağlık. Bir daha bu rezil kişinin yazıcağını düşünmüyorum. Onun yerinde olsam forumu terk ederdim.

iyi kapak etmişsin derken,neyin kapağı,rezil derken,neyin rezilliği,övmekten yere göğe sıydıramadığınız telefon android 4.2,bunu kabul etmek akıl almaz bir durum,konuşma uslubuna dikkat et,yalan yanlış hiçbişey yazmadım,forumda ve internette olan ne varsa onu paylaştım..

inadına
hTC one red..

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en ufak art niyetli bişey yazmadım,siz söyleyin son teknoloji,son donanım çıkan telefonun android 4.2 olmasını kabul edemedim,onu dile getirdim,bütün kullanıcılar 4.4 ilk LG G2 alacak diyor,ya durum öyle olmazsa ne olucak,bunu söylemeye çalıştım..

iyi kapak etmişsin derken,neyin kapağı,rezil derken,neyin rezilliği,övmekten yere göğe sıydıramadığınız telefon android 4.2,bunu kabul etmek akıl almaz bir durum,konuşma uslubuna dikkat et,yalan yanlış hiçbişey yazmadım,forumda ve internette olan ne varsa onu paylaştım..

inadına
hTC one red..

Ugrasma Lpsn kardesim sunlarla ya inme seviyelerine

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0

inadına
hTC one red..

Telefon 25 Eylül Çarşamba günü satışa sürüldü nesi yeni ? kaç ay önce çıkmış bir telefon 4.2 olmasına neden takıyosunki ? sana ne zararı var 4.2 olmasının ? telefon 4.2 ile gayet iyi ve aralık ayında 4.3 alacak diye haberler gelmişti fakat Mart ayında 4.4 kit kat alıcakmış ve kesinleşti diye her yerde yazıyor. Sana telefonun sürümünden ne ki ? isterse 4.0 olarak çıksın sonuç olarak telefon gayet iyi ve güncelleme herşey değil her telefon bir yere kadar güncelleme vericek ve LG Nin amiral gemisi G2 şimdiye kadar çıkardığı telefonlar arasından en iyi telefon ve güncelleştirme bence 5.0 a kadar devam ediceğini düşünüyorum. Ve ben bu telefonu rahat 2 sene kullanıcam fakat sizin gibi telefon düşmanları sayesinde hep bu ve benzeri markalar kötülenmeye devam edicek. Benim uslubum gayet iyi bu arada. Htc htc diye bağırıyorsun sonra buraya gelip G2 kullanıcısı ayağına yatıp alttan alttan markayı telefonu kötülüyorsun üstüne kalkmış uslubuna dikkat et diyorsun sende bir ağlemsin :D
Söylediklerine biraz inanmamızı bekliyorsan al G2yi yanına bir kağıt koy ve forumdaki nickini yaz fotorafını çekip farklı bir telefon veya fotoraf makinası ile at buraya ondan sonra belki dediklerinde biraz inandırıcı olabilirsin.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon 25 Eylül Çarşamba günü satışa sürüldü nesi yeni ? kaç ay önce çıkmış bir telefon 4.2 olmasına neden takıyosunki ? sana ne zararı var 4.2 olmasının ? telefon 4.2 ile gayet iyi ve aralık ayında 4.3 alacak diye haberler gelmişti fakat Mart ayında 4.4 kit kat alıcakmış ve kesinleşti diye her yerde yazıyor. Sana telefonun sürümünden ne ki ? isterse 4.0 olarak çıksın sonuç olarak telefon gayet iyi ve güncelleme herşey değil her telefon bir yere kadar güncelleme vericek ve LG Nin amiral gemisi G2 şimdiye kadar çıkardığı telefonlar arasından en iyi telefon ve güncelleştirme bence 5.0 a kadar devam ediceğini düşünüyorum. Ve ben bu telefonu rahat 2 sene kullanıcam fakat sizin gibi telefon düşmanları sayesinde hep bu ve benzeri markalar kötülenmeye devam edicek. Benim uslubum gayet iyi bu arada. Htc htc diye bağırıyorsun sonra buraya gelip G2 kullanıcısı ayağına yatıp alttan alttan markayı telefonu kötülüyorsun üstüne kalkmış uslubuna dikkat et diyorsun sende bir ağlemsin :D
Söylediklerine biraz inanmamızı bekliyorsan al G2yi yanına bir kağıt koy ve forumdaki nickini yaz fotorafını çekip farklı bir telefon veya fotoraf makinası ile at buraya ondan sonra belki dediklerinde biraz inandırıcı olabilirsin.

arkadaşım ben hiç bir zaman LG G2 kullanıcısıyım demedim,zaten LG G2 kulubüne forever hTC one red yazıyorum diye tartışma başlattınız,herşeyi buluyorsunuz ya ne zaman nerede LG G2 kullanıyorum demişim,söyler misin,uslubuna kızma sebebim rezil demişsin,o nasıl bir kelime,ayıptır ya..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben senin niyetini çok iyi anlıyorum merak etme. Senin ve senin gibilerin.. Karşında çocuk yok senin..

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bunu yazma gereği hissettim. bilgi paylaştıkça çogalır mantığı ile yola çıkarak htc one ile ilgili tüm YAZILIMSAL sorunlarımızı 1 konuda birleştirelim istiyorum.benim sahip olduğum bilgi ile(bir çok hata ile karşılaştım aklınıza gelebilcek bi çok şey) sizin sahip olduğu bilgiyi paylaşalım.acemi arkadaşlara yardımcı olmaz ve telefondan aldığımız zevki arttırmak adına 1 konu açalım istiyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar htc one telefonum samsung şarj aletiyle şarj olmuyor. bunun nedeni ne olabilir ki?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hala bazı sıralamalarda HTC One birinci kabul ediliyor. Sıralamalar ve ya testler bir şey ifade etmiyor her cihazın hitap ettiği kullanıcı kitlesi farklı sonuçta.

SDN Okuru arkadaşım. Cihazının şarj olmama sebebi telefonun HTC şarj aletinin Samsung olması. Adı üstünde. :)

Bu arada bahsetmek istediğim bir konu var: Maalesef kendi elimizdeki telefonu bedava almışız gibi savunuyoruz. Elinizdeki telefon kötü de olsa kimse size kazık yemiş muamelesi yapmaz. Elinizdeki cihazların eksilerini, başka cihazların artılarını görmekten ve kabul etmekten korkmayın. Eleştiri yapmazsak ileri gidemeyiz :)

Ve firmalara çamur atmayı bırakın. HTC gibi bir PDA babası şirket FanBoylar yüzünden batacak hale geldi. Bunun aynısı LG için de geçerli. Optimus G'den başlayıp inanılmaz bir çıkış yaptı ya da Samsung. Yazılımı ahir ve telefonu zorluyor ama bazı güzel yanları var örneğin hangi ekranda olursanız olun bildirim paneline ulaşabiliyorsunuz. Dolayısıyla Tanzimat Dönemi Edebiyatındaki gibi kimse tamamen iyi ya da kötü değil. 2000 Liralık cihazlar için birbirinize hakaret etmeye değmez bence :)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hala bazı sıralamalarda HTC One birinci kabul ediliyor. Sıralamalar ve ya testler bir şey ifade etmiyor her cihazın hitap ettiği kullanıcı kitlesi farklı sonuçta.

SDN Okuru arkadaşım. Cihazının şarj olmama sebebi telefonun HTC şarj aletinin Samsung olması. Adı üstünde. :)

Bu arada bahsetmek istediğim bir konu var: Maalesef kendi elimizdeki telefonu bedava almışız gibi savunuyoruz. Elinizdeki telefon kötü de olsa kimse size kazık yemiş muamelesi yapmaz. Elinizdeki cihazların eksilerini, başka cihazların artılarını görmekten ve kabul etmekten korkmayın. Eleştiri yapmazsak ileri gidemeyiz :)

Ve firmalara çamur atmayı bırakın. HTC gibi bir PDA babası şirket FanBoylar yüzünden batacak hale geldi. Bunun aynısı LG için de geçerli. Optimus G'den başlayıp inanılmaz bir çıkış yaptı ya da Samsung. Yazılımı ahir ve telefonu zorluyor ama bazı güzel yanları var örneğin hangi ekranda olursanız olun bildirim paneline ulaşabiliyorsunuz. Dolayısıyla Tanzimat Dönemi Edebiyatındaki gibi kimse tamamen iyi ya da kötü değil. 2000 Liralık cihazlar için birbirinize hakaret etmeye değmez bence :)

kardeşim hala bazı sıralamalarda hTC one birinci kabul ediliyor demişsin aman sus duymasınlar bazı fanlar valla seni boğarlar :)..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
kardeşim hala bazı sıralamalarda hTC one birinci kabul ediliyor demişsin aman sus duymasınlar bazı fanlar valla seni boğarlar :)..
Hocam isteyen istediği çamuru atsın kullanıcıları acayip memnun telefondan. Phonedog ta kullanıcı sıralamasında haftalarca birinci kaldı. Ne S4 ne Note 3 ne 5S ya da başka bir cihaz indiremedi. Hatta 5S çıkana kadar da uzmanların seçimi denen sıralamada da birinci oldu yine haftalarca. Haftalar az hatta aylar demek gerek. Bunu kabul etmeyip HTC çok kötü telefon yaptı demek tabi ki fanboyluk olur tabi ki :) G2'nin de One'ın da birbirine üstünlük kurduğu konular var. Ben ya G2 ya da LTE Note 3 alacaktım. Son güncelleme gelince vazgeçtim. Sonuç; HTC One'ın benim için değişebileceği tek cihaz M8 olabilir. Çünkü benim zevkime uygun olan cihazlar bunlardır. He G2 daha hızlıymış? E bu yavaş mı :) Sadece Adreno 330'a özeniyorum ama Overclocked 320 de iş görüyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam isteyen istediği çamuru atsın kullanıcıları acayip memnun telefondan. Phonedog ta kullanıcı sıralamasında haftalarca birinci kaldı. Ne S4 ne Note 3 ne 5S ya da başka bir cihaz indiremedi. Hatta 5S çıkana kadar da uzmanların seçimi denen sıralamada da birinci oldu yine haftalarca. Haftalar az hatta aylar demek gerek. Bunu kabul etmeyip HTC çok kötü telefon yaptı demek tabi ki fanboyluk olur tabi ki :) G2'nin de One'ın da birbirine üstünlük kurduğu konular var. Ben ya G2 ya da LTE Note 3 alacaktım. Son güncelleme gelince vazgeçtim. Sonuç; HTC One'ın benim için değişebileceği tek cihaz M8 olabilir. Çünkü benim zevkime uygun olan cihazlar bunlardır. He G2 daha hızlıymış? E bu yavaş mı :) Sadece Adreno 330'a özeniyorum ama Overclocked 320 de iş görüyor.

Keşke herkes sizin gibi düşünse. =) Biz G2 iyi diyoruz fanboylar HTC One kötü diyoruz sanıyorlar. Htc kötü cihaz değil, G2 çıkmasa HTC One alıyordum. Son dakika G2'yi internette gördüm 2 ay piyasaya çıkmasını bekledim. Çıktıktan sonra 1 ay yorum okudum, mağazada inceledim. Sonra aldım. Ben cihazdan son derece memnunken kullanmayanlar çamur yağmuruna tutuyorlar. Üstteki arkadaş da bunlardan biri. Aklınca bize laf vuruyor. =) Telefon dediğin gibi zevk işidir. HTC kesinlikle kötü değil. HTC Tytn II ilk çıktı daha Türkiye'ye gelmeden yurt dışından almıştım 6 sene olcak o zamandan beri HTC'yi severim, sempatim var. O pocket pc'nin bile ne özellikleri vardı. Hatıra olarak saklarım. Ondan sonra 4 model daha HTC aldım en son desire HD almıştım. Ondan sonra iphone'a sonra samsung'a geçtim. Şimdi de G2 kullanıyorum. Onca telefon kullandım G2 kadar bana hitap eden cihaz görmedim. Ama bazılarının zoruna ne gidiyorsa artık elimizdeki cihazı bize kötülüyorlar. =) benim tercihime saygı duymayanın hiçbir şeyine saygı duymam doğal olarak..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Keşke herkes sizin gibi düşünse. =) Biz G2 iyi diyoruz fanboylar HTC One kötü diyoruz sanıyorlar. Htc kötü cihaz değil, G2 çıkmasa HTC One alıyordum. Son dakika G2'yi internette gördüm 2 ay piyasaya çıkmasını bekledim. Çıktıktan sonra 1 ay yorum okudum, mağazada inceledim. Sonra aldım. Ben cihazdan son derece memnunken kullanmayanlar çamur yağmuruna tutuyorlar. Üstteki arkadaş da bunlardan biri. Aklınca bize laf vuruyor. =) Telefon dediğin gibi zevk işidir. HTC kesinlikle kötü değil. HTC Tytn II ilk çıktı daha Türkiye'ye gelmeden yurt dışından almıştım 6 sene olcak o zamandan beri HTC'yi severim, sempatim var. O pocket pc'nin bile ne özellikleri vardı. Hatıra olarak saklarım. Ondan sonra 4 model daha HTC aldım en son desire HD almıştım. Ondan sonra iphone'a sonra samsung'a geçtim. Şimdi de G2 kullanıyorum. Onca telefon kullandım G2 kadar bana hitap eden cihaz görmedim. Ama bazılarının zoruna ne gidiyorsa artık elimizdeki cihazı bize kötülüyorlar. =) benim tercihime saygı duymayanın hiçbir şeyine saygı duymam doğal olarak..
Ben Kasım 2012'de Optimus G almaya karar vermiştim. Kesinlikle kafaya koymuştum. Ocak 2013 oldu Ağustos 2012'de çıkan cihaz piyasaya girmedi. Sonra Xperia Z'yi gördüm ilk başta tasarımı acayip hoşuma gitti. HTC Butterfly'dan dolayı da Full HD ekran ve S4 Pro ilişkisini kurabildim. Kararımı değiştirip XZ almaya karar verdim. Onu beklerken One tanıtıldı. Ciddi derecede aşık oldum diyebilirim. Bu sefer hafif karmaşalı bi surec yaşadım. O arada S4 çıktı. Donanımı hoştu ama tasarım olarak gözüme hiç yanaşmadı. Yine de donanım için alınır mı acaba diye düşündüm. 4 adet seçenek oldu elimde. Düşünüp dururken bir gün uyandım ve gittim One aldım. Pişman oldum mu? Dönemin makinelerini düşününce; HAYIR. Dediğim gibi tek pürüz Adreno 320 benim gözümde. Elimdeki makine adına konuşayım sonuçta UltraPixel ve ekran gibi bazı özellikler makineden makineye fark ediyor: İnanılmaz memnunum. Yeni One almış bir arkadaşla yan yana koydum onun ekranı daha canlı daha çekici benim ekranım biraz soluk. Tek başına kendi ekranıma bakarken fark etmiyorum bile. Kameram iyi. Üstüne yeni cihazlardan farklı olarak HDR mikrofonum var. Sürekli müzik dinliyorum ve ev gibi ortamlarda kulaklık kullanmak hiç işime gelmiyor. BoomSound gayet başarılı bu konuda ve büyük ölçüde yardımcı oluyor. Hatta şimdi One Max'in One'dan da iyi olduğunu duydum ses konusunda, Beats Audio hisselerini çektiği için Beats yok Max'te. Amatör telefon fotoğrafçılığı da yapıyorum, bu konuda da isimi baya görüyor. E değiştirmek için tek sebebim oyun performansı olurdu. Ondan da vazgeçtim. Isınınca da 30 fpsyle oyun oynarım çok dert değil.

Esas konu şu elinizdeki makine isteklerinizi ne kadar karşılıyor. Mesela ben cebimdeki telefonu çıkarttığım zaman uzay mekigini cebimden çıkarmış gibi bakan insanlar görmeyi seviyorum. G2'yi ilk keşfedenlerdenimdir belki ama peynir ekmek gibi satması beni biraz soğuttu. LTE Note 3 alayım dedim, ondan da vazgeçtim biraz boyuttan biraz da başka sebeplerden. Üstüne bir 4.3 geldi telefon yağ gibi oldu. 4.4 gelince neler olur tahmin edemiyorum. Şimdi sen ve ya bi başkası bu makineye kötü de dese ne fark eder ki benim için hocam ben aldığım makinenin ne olduğunu biliyorum. :) Bilgisayar GPU'ları bile Full HD'de zorlanırken telefonun zorlanması çok doğal değil mi? Sırf bu yüzden telefonları gömdüler resmen.
HTC'ye sempatim var demiştin üstad. Kimse kusura bakmasın ama Android'i bugünlere getiren büyük ölçüde HTC'dir. Samsung, Galaxy Nexus çıkana kadar yoktu ortalıkta. Üstelik Samsung gibi bir ekrandan 700 TL almak için üretmiyor telefonları alan kullansın diye üretiyor, üstüne bir de sonuna kadar arkasında duruyor. Ben Mayıs'ta aldım ama bugün yollasam kasa açıklığı nedeniyle değişim yapacaklarını söylediler. Takdir ettim bu yönlerini de.

Piyasanın donanım şampiyonu şu anda G2 de olsa(Bana göre LTE Note 3 ama herkes G2'yi kabul ediyor) gönüllerin şampiyonu One'dır :)

Ne yazmışım ha :D

Raziel87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bu konuları konuşmasak dah iyi ,kim ne aldıysa aldı güle güle kullansın.

Neyse bu sayfanın açılma sebibi olarak soruyorum , htc one 'da hafiza 'nın boş kısmı yaklaşık 1GB ,ama google playden küçük bir programın güncellemesini almıyor hafıza dolu hata kodu 919 yazıyor. karşılaşan var mı? sorun nasıl çözülebilir?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İşte mesele de bu. Telefon isteklerine ne kadar cevap veriyor. Sen HTC ile mutlu oluyorsun, ben G2 ile. Bunu kimseye anlatamıyorsun. =) mesela One tasarımı sana uzay mekiği gibi geliyor bana hiç ilgi çekici gelmiyor. Ve asla elimde soğuk cihaz istemem. Müziği hoparlörden dinlemeyi sevmediğim için One'ın hoparlörlerini sabaha kadar da anlatsan ilgimi çekmez. Mesele tamamen zevk meselesi. Gel de millete bunu anlat.

Raziel87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet her gönülde bi aslan yatar :) zorla kimseye sevdiremezsin :) neyse benim sorumun cevabını bilen var mı?