HTC One Kullanıcıları Kulübü

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
obmann'ın dediği gibi güncellemeler daha çok stabilite içindir. zaten sense ara yüzü,samsung'un Touchwiz ara yüzü gibi fazla görsel değil basit. bu da ona ram avantajı , daha çok stabilite ve pil ömrü sağlar.
Iraktaki arkadaş,telefonunu yurt dışından aldığına ,böyle diyorsa telefonu root edip kendin custom güncelleme yapman.

iyide ben cok roottan fln anlamam ama root yaparsam heralde telefon sistemi bozulur ki bende bu senseyi cok sevdim bozulsun istemem ve kafayi yer telefon donar vs vs

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dediğim gibi ben rengi değişen bir batarya simgesinden başka bişey göremedim..

abicim saol cevabin icin ama ben zaten perforansindan bahsettim hizli oldumu sarji uzatildimi kamera iyilestirildimi zaten eger arayuzde menude fln degisiklik istiyorsun bu yil ortalarinda sense 6 yi bekleyecne ki ben ozaman htc oneyi alip ya samsung galaxy 5 yada htc two alicam

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kardeşim Sana sense 5 arayüzünü gözle görülür biçimde değiştirmesini mi bekliyon.Güncelleme vermek insanların gözünde telefonu başka yapıya büründürmek değildir.Cihazın daha stabil ve akıcı şekilde çalışmasını sağlar,Pil performansını artırır vs. yani yazılımsal konularda cihazda değişiklikler yapar.Bunu da ancak antutu benchmark vs. gibi testleri tekrar yaparak önceki sonuçlarla kıyaslayarak cihazdaki gelişmeleri anlarsın.

Arkadaş zaten genel olarak bir değişiklik görmedim demiş. Yani ne görüntüde, ne bataryada, ne performansta bir değişiklik görmedim diyor.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş zaten genel olarak bir değişiklik görmedim demiş. Yani ne görüntüde, ne bataryada, ne performansta bir değişiklik görmedim diyor.

iyide oyle olmasi imkansiz adamlar bosami yolladi kitkati ozaman yollamasalardi allah askian guldurmeyin abiler boyle olurmu hic en azndan telefon daha stabil olur :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iyide oyle olmasi imkansiz adamlar bosami yolladi kitkati ozaman yollamasalardi allah askian guldurmeyin abiler boyle olurmu hic en azndan telefon daha stabil olur :D

Madem bu kadar eminsiniz o zaman soracağınıza siz de güncelleyin de burada gelişmelerden haber verin...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tamam geldiğinde yüklersiniz. Nasıl olsa adamlar boşuna yayınlamamıştır mutlaka iyileştirmiştir değil mi? O yüzden sormanıza lüzum yok gibi görünüyor..

Bu arada yukarıdaki arkadaş HTC One kullanıcısı ve cihazını 4.4'e güncellemiş, batarya simgesi dışında telefonda gözle görülür hiçbir değişikliğin olmadığını söylemiş. Burada kastettiği de performans, batarya, arayüz hepsini içine alarak ve üstüne basa basa 2 kez söylemiş. Hem soruyorsunuz hem de aldığınız cevabı kabullenmiyorsunuz. Neyse iyi forumlar..

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Değişiklik görmeyen arkadaşlara şaşırdım aslında ben, bataryada ve performansta gözle görülür artış var bende. Hatta güncellemeden önce hoparlör az miktarda cızırtı yapıyordu (Sadece en yüksek seste) güncellemeden sonra cızırtı da kesildi.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Zaten değişikliği gözle görülür biçimde göremez.Performans testlerini yeniden yapar bakar.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değişiklik görmeyen arkadaşlara şaşırdım aslında ben, bataryada ve performansta gözle görülür artış var bende. Hatta güncellemeden önce hoparlör az miktarda cızırtı yapıyordu (Sadece en yüksek seste) güncellemeden sonra cızırtı da kesildi.

bende gunde bi ortalama 14 15 saat gidiyor sence bu artarmi daha dahada artarsa super olur :D

bu arada abiler arkadaslar forumda yen iactigim htc two kullanicilari kulubune bekleriz yeni bilgileri sizan bilgileri ve neler istedigimizi yazariz http://forum.shiftdelete.net/htc/358255-htc-two-kullanicilari-kulubu.html

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar cıhazım sarj full 100 oluyor yesıl led ısıkta yanıyor ancak cıkarıyorum 2 dakıka surmeden 95 oluyor ? bu normalmı acaba hata elıktırıktemı sarjdamı telefondamı yada yazılımsal hata flnmı var 4.3 kullanıyorum lutfen cevap

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu arada foruma direk pcden nasil foto atabilirim super fotolarim var htc one ile cekilmis ?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaslar bu arada foruma direk pcden nasil foto atabilirim super fotolarim var htc one ile cekilmis ?

Direk PC'den atamazsın, internet üzerine yükleyip atabilirsin ama bu konuya değil, fotoğraf paylaşma konumuz var. Oraya. :)

arkadaslar cıhazım sarj full 100 oluyor yesıl led ısıkta yanıyor ancak cıkarıyorum 2 dakıka surmeden 95 oluyor ? bu normalmı acaba hata elıktırıktemı sarjdamı telefondamı yada yazılımsal hata flnmı var 4.3 kullanıyorum lutfen cevap

Cihazın şarjını tamamen bitir kullanarak, sonra şarja tak, 5 dakika sonra şarjdan çıkar ve yine bitir. Sonrasında tamamen dolana kadar şarjda bırak.

Android 4.4 gelmiş deyolaağğğ :)

Geldi abi geldi. Kurduk bile hatta. HTC strateji değiştirdiğini söylediğinde inanmayanlara cevap vermeye devam ediyor. :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
hızlısınız arkadaşlar. android 4.4 kuranlar ekran görüntüsü neden paylaşmıyorlar? nerde paylaşımcılık, hani terazi? :D

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IMAG0245_1.jpg

arkadaslar nasil ?

exyw.jpg
htc one ile cekildi beyler nasil kendim cektim tamamen :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
IMAG0245_1.jpg

arkadaslar nasil ?

exyw.jpg
htc one ile cekildi beyler nasil kendim cektim tamamen :D

Hocam fotoğraf konusu var dedim ama. Konuları bulandırmayalım. :) HTC ONE FOTOĞRAF PAYLAŞIM KONUSU

hızlısınız arkadaşlar. android 4.4 kuranlar ekran görüntüsü neden paylaşmıyorlar? nerde paylaşımcılık, hani terazi? :D

Kim paylaşmamış abi ayıp ettin? :D Mod olamayınca belki biraz bıraktım ama o kadar da değil. :D http://forum.shiftdelete.net/htc/355237-htc-one-4-4-kitkat-guncellemesi.html#post3215850

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba 2 haftadır kullanıyorum teli şimdilik bir sorun yaşamadım ama şu kamerayı daha etkin kullanma yolları ne zaman hangi modda kullanacağım gibisinden önerileriniz varsa alırım diğer türlü de her konuda önerilerinize açığım teli en iyi şekilde kullanmak için. şimdiden teşekkürler.

​bir de güncellemeden sonra ekranın üstünde şöyle bir ışık farkı oluştu sadece siyah ekranda belli oluyor bu normal mi kafama takıldı.
http://i.hizliresim.com/w1J85Y.png

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba 2 haftadır kullanıyorum teli şimdilik bir sorun yaşamadım ama şu kamerayı daha etkin kullanma yolları ne zaman hangi modda kullanacağım gibisinden önerileriniz varsa alırım diğer türlü de her konuda önerilerinize açığım teli en iyi şekilde kullanmak için. şimdiden teşekkürler.

​bir de güncellemeden sonra ekranın üstünde şöyle bir ışık farkı oluştu sadece siyah ekranda belli oluyor bu normal mi kafama takıldı.
http://i.hizliresim.com/w1J85Y.png

kamera normal modda olsun istedigin yeri odaklama yaparsin ama eger her yer guzel normal ciksin diyorsan odaklamayi otomatik yap ayarlardan o isikta normal bence baska sorularin varsa bekliyorum

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kamera normal modda olsun istedigin yeri odaklama yaparsin ama eger her yer guzel normal ciksin diyorsan odaklamayi otomatik yap ayarlardan o isikta normal bence baska sorularin varsa bekliyorum
eyvallah hocam şimdilik sorum yok başlığı da iyice bir inceleyeyim de sorum olursa buralardayım zaten. çok sağolasın tekrardan.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar gercekten bu telefonu kotulemek icin elinden geleni yapan insanlar taniyorum bir arkadasla facebookta konusuyorduk bana dior telefona 200 tl verdim cope atsam daha iyi diyordu neden dedim kamerasi iyi degil dedi bende buna kendi htc onemle cektigim fotolari yolladim hem gece hemde gunduz ve dedimki bunlari samsung galaxy s4 ile cektim adam bana vay be iste bak ne guzel olmus adamlar biliyor isi htc bir poka yaramaz dedim bende bos dururmuyum yapistirdim kapagi onalr ztn htc onenin dedim adam beni engenledi laf bulamadi :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hala 4.4 kitkat güncellemesi almadım. telefonu almanya mediamarkttan aldım bu yüzden olabilir mi ?

Ownzerr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hala 4.4 kitkat güncellemesi alamadım. telefonu almanya media markt tan aldım bu yüzden olabilir mi ?

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar bugün bende galaxy s4 ümü verip htc one siyah modelinden aldım inşallah herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadan kullanırım bu arada sizlere bir sorum olacak telefonu paketinden ilk çıkarttığım anda içinde belki biraz şarj vardır diye zannederek (samsunglarda olduğu gibi) açmaya çalıştım ama malesef açılmadı sonra kitapçığını falan kurcalarken şöyle bi yazıyla karşılaştım;

BAŞKA BİRŞEY YAPMADAN ÖNCE LÜTFEN BUNU OKUYUNUZ
Pili Şarj Edin
''Telefonunuzdaki pil henüz şarj edilmedi.Lütfen telefonunuzu kullanmaya başlamadan önce güç adaptörünü kullanarak telefonu tam şarj edin.''

Sizlerde ilk aldığınızda telefonu full şarj etmeden kullanamadınız mı?

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar bugün bende galaxy s4 ümü verip htc one siyah modelinden aldım inşallah herhangi bi sıkıntıyla karşılaşmadan kullanırım bu arada sizlere bir sorum olacak telefonu paketinden ilk çıkarttığım anda içinde belki biraz şarj vardır diye zannederek (samsunglarda olduğu gibi) açmaya çalıştım ama malesef açılmadı sonra kitapçığını falan kurcalarken şöyle bi yazıyla karşılaştım;

BAŞKA BİRŞEY YAPMADAN ÖNCE LÜTFEN BUNU OKUYUNUZ
Pili Şarj Edin
''Telefonunuzdaki pil henüz şarj edilmedi.Lütfen telefonunuzu kullanmaya başlamadan önce güç adaptörünü kullanarak telefonu tam şarj edin.''

Sizlerde ilk aldığınızda telefonu full şarj etmeden kullanamadınız mı?

oncelikle hayirli ugurlu olsun gule gule kullan soruna gelirsek ben ilk aldigimda 1 bucuk ay once icinde yaklasik %60 sarj vardi ve bu 7 8 saat idare etti

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oncelikle hayirli ugurlu olsun gule gule kullan soruna gelirsek ben ilk aldigimda 1 bucuk ay once icinde yaklasik %60 sarj vardi ve bu 7 8 saat idare etti

Bilmiyorum valla ama ne yaptıysam açılmadı şuan için şarjda yarım saat falan oldu bakalım doyana kadar bi şarj etsin kendini inşallah full şarj olduktan sonra açılmamazlık yapmaz işte o zaman beynimden vurulmuşa dönerim, artı bu telefonda full şarj süresi ne kadar, yani ilk kullanım öncesi için bilgin varmı?

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim htc one 0dan 100 e kadar 3.5 saat surer dolmasi ama sen en iyisi aksama kadar sarjda tut iyice dolsun ilk oldugu icin sorun flnda olursa soyle cevaplarim seve seve bu arada galaxy s4 den neden gectin htc ye

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardesim htc one 0dan 100 e kadar 3.5 saat surer dolmasi ama sen en iyisi aksama kadar sarjda tut iyice dolsun ilk oldugu icin sorun flnda olursa soyle cevaplarim seve seve bu arada galaxy s4 den neden gectin htc ye

eyvallah kardeş yardımcı olmaya çalıştığın içinde teşekkürler, zaten bende dediğim gibi bi 5-6 saat falan şarjda tutacam dokunmayacam artı s4 ten neden geçtğimi sorar isende zaten bu telefon ilk çıktığından beri hep aklımın bi köşesindeydi galaxy s4 üde alıp biraz kullandıktan sonra dedim yok, yani bu telefonda s4 te beni htc one'a geçmememi sağlayacak bi özellik bi albeni bi cazibe artı karizma v.s yok :glare: (tabi bunlar benm şahsi görüşümdür) o yüzden bu telefona geçtim. bakalım inşallah bide bi açıpta kullanmaya başlarsak çok daha güzel olacak ya neyse hayırlısı bekliyoruz bakalım kara şövalyenin uyanışını.:biggrin: