valla telefondan sikilmazsin bide keske benim bu hastalik olmasa ben dunyanin en iyi seyi getir 1 hafta sonra sikilip degistirmek isterim simdide htc onemi s4 yada z1 ile takas etmeyi dusunuyorum kararsizim
Şarj olurken kırmızı bir ışık yanar. Şarj %100 olunca yeşil yanmaya başlar. Şarjdan çekince ışık söner.
benim kanaatimce vede kullandığım içinde diyeceğim htc one'ı s4'le takaslaman bana göre yanlış bi seçim olur ha z1'i kullanmadığım için bişey söyleyemem ama s4 için bence yazık olur tabiki de bunlar benim fikrim ama karar senindir hocam
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yaw arkadaşlar benim dikkatimi çeken şuanda başka bir durum daha var bu telefon şarjdayken hiç ışık mışık gösterge falan yanıyormu soruyorum çünkü bizimkinde şarj olduğuna dair ne bi led bildirim ışığı ne de ekranda bi yazı gösterge falan var
Hocam öncelikle hayırlı olsun. G2 ile bu cihaz arasında kalmıştınız. Tercihinizi HTC'den yana kullanmışsınız. İnşaallah memnun kalırsınız.
Bu arada umarım cihazınız bozuk değildir. Mesajlarınıza göre şarj sıkıntısı var gibi geliyor. 1 saat şarjdan sonra cihazı açmaya çalışın. Eğer açılmazsa hemen geri götürün. Büyük ihtimalle cihaz şarj almıyor demektir. Bu arada kamera kontrolleri de yapın. Pembeleşme sorunu varsa almayın. Bir de ekran canlılığını da kontrol edin.
Eyvallah hocam saolun.Elbette dediğiniz gibi tüm kontrollerinide yapacam yalnız bu pembeleşme sorununu nasıl anlayabiliyorduk sizin bu konuda bi bilginiz varmı bide ekran canlılığından kastınız nedir acaba ?
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Kardesimiz hakli ben daha gecen hafta arkadasima htc one aldi tutturdu seninkinden diye neyse ikinci el bir tane aldik ama meyer ilk surumlerdenmis telefon ekrani gercekten cok berbatti kasa acikliyidav ardi ama ben daha gecen ay sifir karton icinde aldim son surumundeydi 0 hata ama ben yinede skldm gibi yha htc one icin degil tum telefonlarda boleyim en fazla 2 ay kullaniyorum sizce ne yapmaliyim yada telefonu sevmek icin ne yapmaliyim / ?
Htc one dan sıkılıyorsanız bütün telefonlar sizi sıkar rom root işine giriştiniz mi inanın ki işi gücü bırakıp bu işlere sarılıyorsunuz![]()
ya ben bu root mot islerinden anlamiyoum birde bildiyim akdariyla root telefonun sistemini degistiriyor ki ben bunu gozum tutmadi benim istedigim telefon degissin guncelleme veya sense gibi ama root olmasin sonra telefon agirlasir fln diyorlar
abi bu dediklerinden hic anlamadim![]()
![]()
neyse artik 4 5 ay bekleyip yeni cikan telefonlardan en iyisini alicaz artik
htc ile mutluyum ama insan oglu hep boyle hep farkli ister ama elindekinin kiymetini bilmez
Eski serilerde ekran daha az canlı. Kamerayı açıp telefonu masaya koyun. Görüntü Siyah yerine pembe olursa anlarsınız.
Pembeleşme sorununa binayen kamerayı masaya koyduğumda görüntü siyah çıkıyor sorun yok ekran canlılığı ise gayet güzel ilgin alakan için de teşekkürler.
Telefonu açtınız sanırım. Sorun olmamasına sevindim. güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. =)
Telefon çekmecede duruyordu.
Sim kartını koyduğum aparatı bulamıyorum![]()
htc one da samsung telefonlarda ki gibi kullanılan ram'i ve boştaki ram'i görebiliyormuyuz, görüyorsak ta nereden bakılabiliniyo
Ayarlar - Uygulamalar - Çalışanlar