HTC One Kullanıcıları Kulübü

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla telefondan sikilmazsin bide keske benim bu hastalik olmasa ben dunyanin en iyi seyi getir 1 hafta sonra sikilip degistirmek isterim simdide htc onemi s4 yada z1 ile takas etmeyi dusunuyorum kararsizim

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla telefondan sikilmazsin bide keske benim bu hastalik olmasa ben dunyanin en iyi seyi getir 1 hafta sonra sikilip degistirmek isterim simdide htc onemi s4 yada z1 ile takas etmeyi dusunuyorum kararsizim

benim kanaatimce vede kullandığım içinde diyeceğim htc one'ı s4'le takaslaman bana göre yanlış bi seçim olur ha z1'i kullanmadığım için bişey söyleyemem ama s4 için bence yazık olur tabiki de bunlar benim fikrim ama karar senindir hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yaw arkadaşlar benim dikkatimi çeken şuanda başka bir durum daha var bu telefon şarjdayken hiç ışık mışık gösterge falan yanıyormu soruyorum çünkü bizimkinde şarj olduğuna dair ne bi led bildirim ışığı ne de ekranda bi yazı gösterge falan var

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Şarj olurken kırmızı bir ışık yanar. Şarj %100 olunca yeşil yanmaya başlar. Şarjdan çekince ışık söner.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şarj olurken kırmızı bir ışık yanar. Şarj %100 olunca yeşil yanmaya başlar. Şarjdan çekince ışık söner.

valla biraz önce htc nin canlı destek hattıyla irtibattaydım onların sayesinde telefon açıldı ezgi hanımdan allah razı olsun,bana telefonu ses kısma ve güç tuşuna basaraktan bi moda yönlendirdi ve ordan fastboot / reboot yapın diyerekten cihazın açılmasını sağladı ama telefona ne olmuş nesi varmış diye sorduğumda bişey söylemedi :biggrin: çok şükür cihaz açıldı vede uygulama güncelleştirmeleri var diye uyarı veriyo :clap: yaw varya açılınca çocuk gibi sevindim valla şer.sizim :lol:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
benim kanaatimce vede kullandığım içinde diyeceğim htc one'ı s4'le takaslaman bana göre yanlış bi seçim olur ha z1'i kullanmadığım için bişey söyleyemem ama s4 için bence yazık olur tabiki de bunlar benim fikrim ama karar senindir hocam

yaw arkadaşlar benim dikkatimi çeken şuanda başka bir durum daha var bu telefon şarjdayken hiç ışık mışık gösterge falan yanıyormu soruyorum çünkü bizimkinde şarj olduğuna dair ne bi led bildirim ışığı ne de ekranda bi yazı gösterge falan var

Hocam öncelikle hayırlı olsun. G2 ile bu cihaz arasında kalmıştınız. Tercihinizi HTC'den yana kullanmışsınız. İnşaallah memnun kalırsınız.
Bu arada umarım cihazınız bozuk değildir. Mesajlarınıza göre şarj sıkıntısı var gibi geliyor. 1 saat şarjdan sonra cihazı açmaya çalışın. Eğer açılmazsa hemen geri götürün. Büyük ihtimalle cihaz şarj almıyor demektir. Bu arada kamera kontrolleri de yapın. Pembeleşme sorunu varsa almayın. Bir de ekran canlılığını da kontrol edin.

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam öncelikle hayırlı olsun. G2 ile bu cihaz arasında kalmıştınız. Tercihinizi HTC'den yana kullanmışsınız. İnşaallah memnun kalırsınız.
Bu arada umarım cihazınız bozuk değildir. Mesajlarınıza göre şarj sıkıntısı var gibi geliyor. 1 saat şarjdan sonra cihazı açmaya çalışın. Eğer açılmazsa hemen geri götürün. Büyük ihtimalle cihaz şarj almıyor demektir. Bu arada kamera kontrolleri de yapın. Pembeleşme sorunu varsa almayın. Bir de ekran canlılığını da kontrol edin.

Eyvallah hocam saolun.Elbette dediğiniz gibi tüm kontrollerinide yapacam yalnız bu pembeleşme sorununu nasıl anlayabiliyorduk sizin bu konuda bi bilginiz varmı bide ekran canlılığından kastınız nedir acaba ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Eyvallah hocam saolun.Elbette dediğiniz gibi tüm kontrollerinide yapacam yalnız bu pembeleşme sorununu nasıl anlayabiliyorduk sizin bu konuda bi bilginiz varmı bide ekran canlılığından kastınız nedir acaba ?

Eski serilerde ekran daha az canlı. Kamerayı açıp telefonu masaya koyun. Görüntü Siyah yerine pembe olursa anlarsınız.

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Kardesimiz hakli ben daha gecen hafta arkadasima htc one aldi tutturdu seninkinden diye neyse ikinci el bir tane aldik ama meyer ilk surumlerdenmis telefon ekrani gercekten cok berbatti kasa acikliyidav ardi ama ben daha gecen ay sifir karton icinde aldim son surumundeydi 0 hata ama ben yinede skldm gibi yha htc one icin degil tum telefonlarda boleyim en fazla 2 ay kullaniyorum sizce ne yapmaliyim yada telefonu sevmek icin ne yapmaliyim / ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonunuzu sevmek istiyorsanız G2 alın, G2'den sıkılmazsınız. =))

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorunda burda iste iraktayim ve burda lg satilmiyor burda millet iphone ve samsung yalakasi olmus

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Kardesimiz hakli ben daha gecen hafta arkadasima htc one aldi tutturdu seninkinden diye neyse ikinci el bir tane aldik ama meyer ilk surumlerdenmis telefon ekrani gercekten cok berbatti kasa acikliyidav ardi ama ben daha gecen ay sifir karton icinde aldim son surumundeydi 0 hata ama ben yinede skldm gibi yha htc one icin degil tum telefonlarda boleyim en fazla 2 ay kullaniyorum sizce ne yapmaliyim yada telefonu sevmek icin ne yapmaliyim / ?

Htc one dan sıkılıyorsanız bütün telefonlar sizi sıkar rom root işine giriştiniz mi inanın ki işi gücü bırakıp bu işlere sarılıyorsunuz;)

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htc one dan sıkılıyorsanız bütün telefonlar sizi sıkar rom root işine giriştiniz mi inanın ki işi gücü bırakıp bu işlere sarılıyorsunuz;)

ya ben bu root mot islerinden anlamiyoum birde bildiyim akdariyla root telefonun sistemini degistiriyor ki ben bunu gozum tutmadi benim istedigim telefon degissin guncelleme veya sense gibi ama root olmasin sonra telefon agirlasir fln diyorlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben custom rom işlerinden sıkıldım artık stock kullanıyorum. G2 stock haliyle bile custom rom havasında. Rootu da sadece oyun hilesi ve reklam kaldırmak için yaptım.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya ben bu root mot islerinden anlamiyoum birde bildiyim akdariyla root telefonun sistemini degistiriyor ki ben bunu gozum tutmadi benim istedigim telefon degissin guncelleme veya sense gibi ama root olmasin sonra telefon agirlasir fln diyorlar

Ağırlaşma iPhone larda jb yaparsan olur root ise farklı zor gözüksede BL kilidini açtıktan sonrası gayet kolay hatta root işlemiyle telefona uygun bir kernel yüklersen oc yapıp performans iyileştirmesi yaptıktan sonra performansı görürsün:)

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi bu dediklerinden hic anlamadim :D :D :D neyse artik 4 5 ay bekleyip yeni cikan telefonlardan en iyisini alicaz artik :D htc ile mutluyum ama insan oglu hep boyle hep farkli ister ama elindekinin kiymetini bilmez

arkadaslar birde bi sorum olacak bazen telefonumu sarjdan cikardiktan sonra telefon nerdeyse 20 saat gidiyor sarji hic inmiyor ama bazense 7 8 saat dayaniyor nedir bunu nsebebi ?

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
abi bu dediklerinden hic anlamadim :D :D :D neyse artik 4 5 ay bekleyip yeni cikan telefonlardan en iyisini alicaz artik :D htc ile mutluyum ama insan oglu hep boyle hep farkli ister ama elindekinin kiymetini bilmez

Hiç üzülme anlatan benim ben de anlamadım:mrgreen::lol: bu arada evet gelen gideni aratır

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ha birde telefonu yavaslatmayacak bir louncher fln varmi biraz degisiklik olsun ?

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eski serilerde ekran daha az canlı. Kamerayı açıp telefonu masaya koyun. Görüntü Siyah yerine pembe olursa anlarsınız.

Pembeleşme sorununa binayen kamerayı masaya koyduğumda görüntü siyah çıkıyor sorun yok ekran canlılığı ise gayet güzel ilgin alakan için de teşekkürler.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Pembeleşme sorununa binayen kamerayı masaya koyduğumda görüntü siyah çıkıyor sorun yok ekran canlılığı ise gayet güzel ilgin alakan için de teşekkürler.

Telefonu açtınız sanırım. Sorun olmamasına sevindim. güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. =)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Telefon çekmecede duruyordu.

Sim kartını koyduğum aparatı bulamıyorum :(

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Telefon çekmecede duruyordu.

Sim kartını koyduğum aparatı bulamıyorum :(

O bende de kayıp abi, iğneyle açıyorum gerekince.

Telefonumun titreşim motorları bozulmuş. Zaten servise gidecekti sebeplerim bayağı çoğalmış oldu.

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wifi sorunu yaşayıp buna çözüm bulabilen var mı arkadaşlar. kendi evimdekine bağlanabiliyorum fakat arkadaşımın evinde bağlanamıyorum, başka yerde de denemedim

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc one da samsung telefonlarda ki gibi kullanılan ram'i ve boştaki ram'i görebiliyormuyuz, görüyorsak ta nereden bakılabiliniyo

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar yarin htc onemi 4.4.2 ye guncelleyecem lutfen detayli duzgun bilgi verirmisiniz avantajlari ve dezavantajlari ve yenilikleri soylerseniz cok sevinirim lutfenn ozellikle sarj

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim HTC one var herkes 4.4.2 yüklemiş fakat ben telefon güncellemesine baktığımda telefon güncel diyor nedeni nedir acaba ?

ozgurcrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
HTC ONE 4.4.2 Yüklemek istiyorum herkes yüklemiş fakat ben telefon güncellemelerini kontrol ediyorum hala güncel diyor başka şekilde mi yüklüyoruz acaba ?