Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar hocam Arena-tr de hemen hemen aradığım her filmi 1920x1080p Bluray bulabilirmiyim arşiv yapıyorum da 25-30 gb lik en iyi kalitede filmleri indiriyorum, ayrıca hdturk.org üyeliğiniz varsa ordan davetiye rica edebilirmiyim arşiv için daha iyi bi site deniyorda,

Not: seed devamlı olarak ediyorum bunca zamandır zamunda.net kullanıyorum isterseniz e-postadan down, upload ve ratio oranımı gönderebilirim ss olarak.

Edit: eğer arena-tr, turknova, turkdepo gibi ise göndermenize gerek yok bu sitelerde çok fazla blu-ray film yok maalesef.

Şimdi sizin için arena da bluray filmlere baktımda. Birincisi gerçek 20-30 gb'lık bluray filmler fazla yok. Genelde 4-5 gb arası 720p bluray-rip ler var. İkincisi bu dosyalarda seeder yok malasef. İndirmek çok zor. hd turk.org üyeliğim var. Bluray açısından filmler var. hatta şimdi baktım 140 gb'lık 3d bluray arşiv (13 adet film) paylaşmışlar ama yine seeder yok. 1 seeder 4 leecher var. bir arada 5 gb'lık bir filmi indiriym dedim. siteye yüklenir yeüklenmez yeni olmasına rağmen indirmeyi bitiremedim. Doğru dürüst seeder yoktu ne yazık ki. Şimdiye kadar gördüğüm en yavaş torent sitesi. Ayrıca yönetimide insaları banlamaya çok hevesli. resmen bahane arıyorlar banlamak için. bu yüzden pek sevmiyorum ve önermiyorum. blu-ray türkçe arşiv yapmak çok zor. ancak arena-leechturk gibi sitelerde bu dosyalar yüklenir yüklenmez indirmeye başlayacaksınız. belli bir zaman sonra seeder kalmıyor. hdturk gibi sitelerde ise bu denli büyük dosyalara özellikle atıyorum film fast and furios gibi çok popüler değilse hiç bulaşmayacaksınız.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Torrent ortamında bluray film bulursunuz fakat seeder bulamazsınız.

Bunun için eski film & dizi rip yapanlardan olan MuraTurk site açtı. VIP üyelik alarak tek link olarak tüm filmleri,oyunları,dizileri(güncel,yerli-yabancı),belgeselleri indirebileceğiniz 35TB arşivi var ve bu arşiv her geçen gün artıyor. 1 aylık VIP üyelik fiyatı 15 TL. Hem tek link dosyalara erişiyorsunuz hemde Link Generator sistemine sahip oluyorsunuz. Evet Muraturk size Link Generator hizmetide sunuyor.

Tüm bunlar için http://www.muraturk.com u ziyaret edebilirsiniz.

Biraz reklam gibi oldu ama artık Türk Torrent sitelerinde max 1 haftalık bir sunum ömrü olduğundan dolayı el mecbur böyle siteler yönlenmek zorunda kaldık.
Bende kullandığım bir siteyi tavsiye etme ihtiyacı duydum. :)

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki kendimede sorup duruyorum neden türk torrent sitelerinde türk filmleri olmaz ve varsada kaliteli filmler değil örnek olarak turknova.net de bakıyorum filmlere tr paketi diye 55 film var 40gb toplamda 1 gb bile değil mesela bi arog gora eyvah eyvah bu filmleri çekerken dandik kamera malzeme falan kullanıyolar diyemi böyle düşük çözünürlükte hep filmler yoksa bizim site yöneticilerimi blu-ray leri ile ugrasmakmı istemiyo ? Hadi mesela Eşkıya, Ağır Roman ibi eski filmleri anlarımda bunlar neden böyle ?

Şu ana kadar okadar siteyede baktım bluray bulma konusunda en iyisi şu an kullandıgım zamunda.net. Hani 3-5 indirmek istediğim türk filmlerinin olduğu bi torrent sitesi bulsam indiricem ve zaten arşivde oldugu içinde devamlı seed halinde kalıcak yakın zamanda arşiv için format atmıstım öncesinde zamundadan 1,5 tb alanımı filmlerle doldurmuştum öyle olmuşki torrentten baktıgımda indirme tamamlanması 3 ay görünüyo film veya oyun 7gb ise gönderdiğim oran 2 katına ulaşmış oluyodu, o yüzden bluray filmleri bulabileceğim geçte olsa indirebileceğim siteye üyeliğiniz varsa davetiye kodu verebilirseniz sevinirim hocam ve tüm samimiyetimle söylüyorum indirdiklerimde herzaman seed de kalır.

Bunun nedeni paragöz ttnet ve ona göz yuman devlettir. Her sene zam yapıyorlar ve her sene çıkıp pişkin pişkin şu kadar milayar dolar kar ettik. şu kadar yurtdışı bağlantımız var hehehe diye resmen bizimle dalga geçiyorlar. 3 mbit bağlantı, 80 kb uploadla 10gb'lık 1080p filmler bizim neyimize. Zamunda'da blurayi çok kolay bulabilirsiniz. hatta orda 30-40 gb'lık orjinal bluraylarda paylaşılıyor çünkü bulgaristanda 30-40 mbit gibi hızları 20-25 tl gibi fiyatlara alıyorlar. Adamların tek seedrı bizim 20 seederımıza bedel. Bu yüzden büyük boyutlu filmler onlar için hiç sorun olmuyor. İlk akk çıktığında bir sürü resim paylaşılmıştı başka ülkelerin tarifeleri ile ilgili. Avrupa ülkelerinde en yavaş ve en pahallı neti biz kullanıyoruz. Benzin alıyoruz sanki. internette bile bizi soyuyorlar. Hal böyleyken böyle kamplumbağa hızlara sahipken insanlar mecburen en fazla 4-5 gb lık 720p filmleri indirebiliyor. Ki bende öyleyim. Bilgisayarımdaki 3d filmler hariç bütün filmler 4-5 gb lık 720p veya 1-2 gb lık dvd-riplerden oluşuyor.

Benim sadece arena-tr davetiyem var. istiyorsanız mail adresinizi yazın gönderiyim. ama bluray olarak genelde 4-6 gb arası 720p ler var. 9-10 gb lık 1080p fazla yok. 720p lerde ise şimdi baktım iyi seeder var. Hepsi rahat rahat iner. Ben demin bluray kategorisine bakmıştım orda nerdeyse hiç seeder yok. hd film kategorisindeki 720p filmlerde ise seeder var. bilmiyorum işinize yarar mı.

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olur hocam, bende zaten normal izlediklerimi 720p bluray falan indiriyorum 4-5 gb olanlardan sadece şu arşivde bulunanları en iyi kalite bulmaya çalısıyorum. Arena-tr den bakarım ben olan filmleri ordan alırım, eğer sorun olmucaksa hdturk.org danda davetiye verebilirseniz olur torrente attımmı yavaş yavaş da olsa iner zaten dısarda olsamda pc acık oluyo evde.

E-Posta Adresim: yetkinarpat@hotmail.com

Arena-tr davetiyesi gönderdim. hdturk davetiyem yok. Zamanında 500 gb uploadım vardı hdturk'e gold user dım. sonra gereksiz dosyaları torrenten sildiğim için (6 torent sitesine üyeyim ve u-torrente) birçok dosya vardı. leecher olmayan dosyaları kaldırdım. sonra ne görüyüm hiçbir uyarı vermeden hit-run dan banlamışlar. O zamanlar üyelik açıktı. başkasını aldım. Leechturk, bitturk, arena-tr, türk nova, zamunda hiçbiri beni banlamıyor daha dün açılan yeni yetme hdturk banlıyor. Gelde gülme :D Başka yerde gördüğüm kadarıyla siteye para verip destek olan v.i.p üyeleri bile çekinmeden saçma sapan nedenlerle banlıyorlar. Yönetim olarak berbat bir site. Bu yüzden pek kulanmıyorum. Onun için davetiyem de yok. ama banlamaya bu hızla devam ederlerse üye kalmaz zaten, yakında tekrar açarlar üyelikleri.

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sagokafkefkasva hocam arena-tr den davetiye geldi kayıt oldum sanırım siz gönderdiniz davetiyeyi çok teşekkür ederim şimdiden yarın iyice göz atıcam listemde olan ve sitede olan filmleri yüklemeye başlıcam tekrar çok teşekkür ederim :)

üstteki mesajımı görmedin sanırım :) evet ben gönderdim. hayırlı olsun, bol paylaşımlar :)

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
özel mesaj atan 1 kişiye davetiye atabilirim sadece mail adresini yazmanız yeterli.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar elimde 5 adet davetiye mevcut mail adreslerinizi PM ile yollayana gönderebilirim.

snake53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ısteyene atabılırım 3 tane var elımde suan ısteyen özel mesajla maılını yollasın.... yalnız sıteyı kullanmayı bılen kısıler ıstekte bulunsun yazık olmasın davetıyelere

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
2 Adet davetiye mevcut elimde isteyen akradaşlar Özel'den ulaşsın.

yardizayn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 tane davetiyem var pm atarsanız yardımcı olabilirim.. (forma fazla girmiyorum o yüzden)

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
En Az 100 Mesaj ve Seed Örnegi ile 2 Kişiye Davetiye Verebilirim..

oduncu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5 davetiyem var bu mesajdan sonra isteyen ilk beş kişiye veririm

pire05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar rica etsem bende davetiye alabilirmiyim?rocky_ceza05@hotmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...