Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Hocam şu şekilde...

rf8l.jpg

1 adet Torrentleech ziyadesi ile memnun edecek...

Teşekkürler...

turktorrent.eu davetiye mi istiyorsun arkadas ? istiyorsan gonderebilirim mail ver gondereyim

sametakarcay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turk torentten davetiye göderebilecek arkadaş var mı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

akarcays@hotmail.com

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
kim isterse davetiye bana yaza bilir surekli davetiyem var sadece su sartim var sunun gibi bir ornek olarak resim diyer sitelerde cekim gostermesi gerekiyor seed nasildir iste ornek olarak
hlia.jpg

sunun gibi yaparsaniz herkeze gonderebilicem yapmiyorsaniz davetiye gonderemicem size ;)

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
suleyman_konur@hotmail.com turktorrent.eu davetiye kodu gönderirmisin ?

su sekilde gonderebilicem yaparsaniz gondericem yapmasan gonderemicem
baska sitelerde kayit varsa resmini cekip gostermen gerekicek bana bende seed guzel ediyormusun etmiyormusun gormem gerekiyor yoksa gonderemiyorum ornek olarak iste
hlia.jpg

Turk torentten davetiye göderebilecek arkadaş var mı

akarcays@hotmail.com

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
rica etsem banada bi davetiye varsa elinizde alabilirmiyim fatih_gldken@hotmail.com
Su sekilde yaparsan gonderebilicem baska sitelerde kayit varsa resmini cekip gostermen gerekicek bana bende seed guzel ediyormusun etmiyormusun gormem gerekiyor yoksa gonderemiyorum ornek olarak iste
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 640"]
[TR]
[TD="class: td2"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hlia.jpg

RAMMSTEIN18

Asistan
Reaksiyon puanı
14
ktaha su kisiye davetiye gondermeyin arkadaslar bosuna davetiyenizi gondermeyin cunki genen ban olucak o kisi ve sizde olabilirsiniz dikat ediniz lutfen

elinde davetiyesi olan culhaoglumert@gmail.com adresine bir adet gönderebilirse çok makbule geçicek arkadaşlar

her zaman davetiye var arkadas ama Su sekilde yaparsan gonderebilicem baska sitelerde kayit varsa resmini cekip gostermen gerekicek bana bende seed guzel ediyormusun etmiyormusun gormem gerekiyor yoksa gonderemiyorum ornek olarak iste

hlia.jpg

hako_54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde davetiye olan varsa banada yollarsa sevinirim elimde olan üyeliği kaybetmek kötü oluyor.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elinde davetiye olan varsa banada yollarsa sevinirim elimde olan üyeliği kaybetmek kötü oluyor.

Forumda 2 mesajın var ve ikisi de aynı.Hem torrentleech hemde turktorrent için aynı şeyleri yazmış, Kopyala -Yapıştır yapmışsın ve davetiye istiyorsun.

http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/97893-torrentleech-org-davetiye-dagitimi-60.html

Arkadaşlar buradan davetiye dağıtan arkadaşlara sesleniyorum. Davetiye dağıtırken özellikle mesaj sayılarına dikkat edin.Kişiler sadece davetiye için üye oluyorlar ve sonra kayıplara karışıyorlar.

swapl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa kardeşler hayırlı cumalar arkadaşlardoğrusöylüyor bende seed resmimi gönderiyorum başlkabirsiteye ait.
bana turktorrent davetiyesi gönderebilirseniz cok sevinirim swapl@mynet.com
wM6MMM.jpg