LG G2 Kullanıcıları Kulübü

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bugün güncellemeleri kontrol ettiğimde 65MB boyutunda bir uygulama güncellemesi gelmiş, iyileştirme babında :)
Not: Teknosa'dan aldım.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2nin klavyesini beğenmedim çok küçük swift key var ücretli ama nasıl bi şey kullanışlımı kullanan varmı iyiyse alayım daha iyisi varsa onu alırız

Bende htc one x den sonra begenmedım lg g2 nın klavyesini Swiftkey kurdum memnunum.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
10C yi yukledim. 33mb boyutu. Dosya yoneticisi guncellendi birde.

lgg2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle kafam çok rahat :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vee bu kulube bende üye oldum arkadaşlar uzun süren düşüncelerimin ardından 16 gb yada 32 gb olanınımı alsam diye çok düşündüm arada 200 tl fark vardı sd kart takılmadığı için 16 gbın bana yetmeyeceğini düşünerek 32 gb olan modeli bugün aldım gerçi oda 25 gb gibi bir alan veriyor boş ama neyse herkese selamlar son 1 saattir hiç elimden düşmeden kurcalıyorum :)

benım ikinci taksit geldi hala kurcalıyorum :lol:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar var mı bi öneriniz lg için program olur ne bilim farketmez işte daha keyifli kullanım için ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
BatteryGuru uygulamasını yükleyin arkadaşlar. Çok değişik özellikleri var. Örneğin evden ayrıldığınızda wifi otomatik kapatma gibi. Konumunuza göre wifi'ye bağlandığınız noktalar dışına çıktığınızda wifi kapatıyor. Bunun gibi değişik özellikleri var. Uygulamaların internete bağlanma sıklığını falan kontrol ediyor.
Not: snapdragon işlemciler için geçerli.

Market linki:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
güncelleme ota dan mı yoksa pc suite üzerinden mi geldi arkadaşlar

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet otadan aldim ben. Ramde iyilesme var. Yaklasik 200mb fazla gosteriyor. Kitkat 4.4 ile cok daha iyi olacak sanirim.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
4.3 sürümde ne gibi yenilikler var acaba bilginiz varmı bu bu 4.3 ne zaman gelcek yaa bide bu sürüm nedir arkadaşlar ne oluyor o real racing 2 oynuyorum bide bu apk dosyasını nasıl yüklüycez part part indirdiğim dosyalar var rarla birleştirdim tek dosya yaptım bunu hangi klasörün içine atıcaz marketten indirdiğim uygulama yükleniyor ama nereye yüklendiğini bilmiyorum otomatik kuruyor oyun dosyasını nereye atıcaz mesela ben will bloood indirdim atacağım yeri bilemedim açmaz diye ?

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bir sorum olucak 10E 10C Falan anlamıyorum direk olarak LG G2 Me (TURKCELL DEN ALINDI) Android 4.4 veya 4.2.2 Nin sorunları gıderılmıs versiyonu ne zaman gelir belli bir tarih varmı ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar bir sorum olucak 10E 10C Falan anlamıyorum direk olarak LG G2 Me (TURKCELL DEN ALINDI) Android 4.4 veya 4.2.2 Nin sorunları gıderılmıs versiyonu ne zaman gelir belli bir tarih varmı ?

bende teknosadan aldım dün seninki hangisi 16 /32/ 64/ gb bendeki 32 gb bilerek aldım çünkü oyun hastasıyım :)

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende teknosadan aldım dün seninki hangisi 16 /32/ 64/ gb bendeki 32 gb bilerek aldım çünkü oyun hastasıyım :)

16 lık aldım ben bana yetiyo Fifa 14,MC4,Asphalt8,DeatTrigger ve 5 6 tane kucuk oyun kurdum hala 4 gb yer var Müziklerim falan da 500 falan kaplıyo yetiyo bana 10 B Kurulu sanırım bende nezaman gelir android 4.4 acaba ...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
10 b ne oluyor? dediğin oyunlarda hiç küçük boyutlu oyunlar değilki dead trıger 2 çok süper will blood dehşet tavsiye ederim ama yerin kalmamış batman arkham city var bide

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Şu anda üretilen ülkede yani Güney Kore'de 4.4 güncellemesine geçildi. Tüm avrupayada 1-2 ay içerisinde gelirmiş. Öyle diyor haber siteleri.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Operatörden alanlar için güncelleme en son gelecek. Yani siz mart ayını bekleyeceksiniz ota için. Ama uluslararası 4.4 yayınlandığında kendiniz indirip kurabilirsiniz. Hem turkcellin gereksiz uygulamalarından da kurtulursunuz.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendimiz kurabilme imkanımız var mı? Nasıl?

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Operatörden alanlar için güncelleme en son gelecek. Yani siz mart ayını bekleyeceksiniz ota için. Ama uluslararası 4.4 yayınlandığında kendiniz indirip kurabilirsiniz. Hem turkcellin gereksiz uygulamalarından da kurtulursunuz.

Telefonumda turkcell ın uygulamaları yokkı...Mart cok gecmis ya Subat falan olaydı iyidi :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] sende en son hangisi yüklü ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende Almanya 10E versiyon kurulu. Flashtool ile kuruluyor. Detaylı konu açarım müsait bi zamanda.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 10 e falan ne demek hatta şu terimlerin karşılığını yazarsan çok sevinirim sizden öğreneceğimiz çok şeyler var bu belli hocam acemiyiz yaa

zihni08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D80210C var bende ve Teknosadan aldım 32 GB ve bence not 3 ten S800 oldugu için en iyisi testlerde de bir numara herkeze siddetle tavsiye ederim. ben cok memnunum. bu makinanın yapamıyacagı sey yok gibi ve 4.4 lede herhaldedaha iyi olacaktır. 65 MB guncellemeyi aldım ram hızlandı sanki dahada rahatladı makina. bu arada ocak sonu subat bası 4.4 geliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 10 e falan ne demek hatta şu terimlerin karşılığını yazarsan çok sevinirim sizden öğreneceğimiz çok şeyler var bu belli hocam acemiyiz yaa

Hocam bunlar cihazlardaki yüklü romların sürümüdür. 10A, 10B... 10F'ye kadar gidiyor. Romları sürekli geliştirip yayınlıyorlar.
Rom konusunda LG, Samsung'u geçti. Adeta rom çılgınlığı var şuan. Bir de rootsuz telefonlara ufak ufak iyileştirme yollamışlar. LG güncelleme işini rayına oturttu sanırım.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar bu ne kadar gerçek? Gıcırdamayla ilgili bir probleminin olduğunu biliyorum. Samsung cihazlarda da oluyor ama bu video abartı mı biraz?

[video=youtube;wlqSuNlK_Ew]http://www.youtube.com/watch?v=wlqSuNlK_Ew[/video]

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu ne kadar gerçek? Gıcırdamayla ilgili bir probleminin olduğunu biliyorum. Samsung cihazlarda da oluyor ama bu video abartı mı biraz?

[video=youtube;wlqSuNlK_Ew]http://www.youtube.com/watch?v=wlqSuNlK_Ew[/video]

Ben G2 me hayatta öyle şeyler uygulamadım. Daha aklım yerimde Allah'a şükür :D Bütün telefonları öyle sıkarsan tabi ki ses çıkar ama bu videodaki arkadaş biraz abartmış gibime geldi.