Samsung Galaxy Note 2 Ekrandaki Siyah Leke

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar samsung galaxy s3 ün ekranında karanlık bir ortamda karanlık bir yere bakarken mürekkebe benzeyen lekeler var acaba bu sorun samsung galaxy note 2 de de varmı note 2 sahipleri cevaplarlarsa sevinirim umarım note 2 de de bu sorun yoktur ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
anladığım kadarıyla ekranı orta kasaya yapıştıran yapıştırıcının izinden bahsediyorsun, bu normal kullanımda görünmez boşuna kafana takma soruna gelecek olursak evet galaxy s2 s3 note note2 saydığım cihazlarda kendim gördüm. büyük olasılıkla diğer cihazlarda da var ancak görmediğim için bişe diyemem.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
anladığım kadarıyla ekranı orta kasaya yapıştıran yapıştırıcının izinden bahsediyorsun, bu normal kullanımda görünmez boşuna kafana takma soruna gelecek olursak evet galaxy s2 s3 note note2 saydığım cihazlarda kendim gördüm. büyük olasılıkla diğer cihazlarda da var ancak görmediğim için bişe diyemem.
evet yapıştırma izinden bahsediyordum normal kullanımda görünmediği iyi oldu:D

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 2 kullanıyorum. ekranın alt kısmına doğru o lekeden benim telefonda da mevcut. tam da belirttiğin durumda, çok karanlıkta ekranın ışık seviyesini en kısığa ayarlayıp koyu renk birşeye dikkatlice baktığında görülüyor.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
note 2 kullanıyorum. ekranın alt kısmına doğru o lekeden benim telefonda da mevcut. tam da belirttiğin durumda, çok karanlıkta ekranın ışık seviyesini en kısığa ayarlayıp koyu renk birşeye dikkatlice baktığında görülüyor.
DEMEKKİ BU NOTE 2 DE DE VARMIŞ:glare: