G2'nin Güzellikleri ve İnce Detayları

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İşyerindeyim O Yüzden Fotoğraflarla Anlatmak İsterdim Ama Paylaşamıyorum . LG 'nin sitesinden OSP(On-Screen Phone) Adlı Yazılımı İndiriyorsunuz . Telefonla Bilgisayarı Aynı Wi-fi Den Veya Telefonda Hotspot Açarak Bilgisayarı Telefonla eşleştirebiliyorsunuz . Zaten Yazılım içinde yönergeler Mevcut

Telefonu Bilgisayarınızdan Telefonun Başındaymışsınız Gibi yönetebiliyorsunuz .! Kullanmayan Varsa Mutlaka Kullansın Süper Bir Uygulama . !

Oha cok iyi ya. Herseye yanit veriyormu peki?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
On-Screen Phone

Telefonunuz bilgisayarınızın ekranında! Evet, hem de kasasıyla, fiziksel tuşlarıyla beraber! Tam anlamıyla kontrol!
Ses tuşlarına uzun basarak yaptığınız işlemleri (quickmemo, kamera) bile yapabiliyorsunuz!

Öncelikle yapacağınız işlem bilgisayarınıza On-Screen Phone programını kurmak.

Buradan Programı indirip bilgisayarınıza kurun. Güncelleme isteyecek, güncellemeyi yapın. Ve uygulamayı çalıştırın.

Daha sonra telefona dönüp "Ayarlar> Genel> Pc Bağlantısı> On-Screen Phone" özelliğini aktifleştirin.

vt7tz.jpg

Gördüğünüz gibi telefondan yapacağınız ayarın ekran görüntüsünü de pc üzerinden aldım. =)

Daha sonra pc üzerinden uygulamayı çalıştırdıktan sonra ileri diyip bağlantı seçeneğinizi seçip(USB, Hotspot, Wifi seçeneklerinden hangisini kullanmak istiyorsanız) ileri diyorsunuz. Telefonu tarıyor ve bulup bağlanıyorsunuz.

vt7z1.jpg

1. Ses artırma tuşu
2. Ses kısma tuşu
3. Power tuşu

Tek dez avantajınız: Power+Ses kısma tuşuna aynı anda basamıyorsunuz ve telefonda bu şekilde ekran görüntüsü alamıyorsunuz. E bi zahmet bunu da telefondan yapın. =)

Ve gelelim en güzel ayrıntıya! Telefonunuza mesaj geldiğinde, whatsapp bildirim aldığınızda, pc masaüstünüzün sağ alt köşesinden (messenger'dan özlediğimiz) küçük bildirim penceresi çıkıyor. "X kişi size mesaj gönderdi" tarzında. Ve cevaplamak için doğrudan pc klavyenizi kullanıyorsunuz. Muhteşem değil mi? =)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
On-Screen Phone

Telefonunuz bilgisayarınızın ekranında! Evet, hem de kasasıyla, fiziksel tuşlarıyla beraber! Tam anlamıyla kontrol!
Ses tuşlarına uzun basarak yaptığınız işlemleri (quickmemo, kamera) bile yapabiliyorsunuz!

Öncelikle yapacağınız işlem bilgisayarınıza On-Screen Phone programını kurmak.

Buradan Programı indirip bilgisayarınıza kurun. Güncelleme isteyecek, güncellemeyi yapın. Ve uygulamayı çalıştırın.

Daha sonra telefona dönüp "Ayarlar> Genel> Pc Bağlantısı> On-Screen Phone" özelliğini aktifleştirin.

vt7tz.jpg

Gördüğünüz gibi telefondan yapacağınız ayarın ekran görüntüsünü de pc üzerinden aldım. =)

Daha sonra pc üzerinden uygulamayı çalıştırdıktan sonra ileri diyip bağlantı seçeneğinizi seçip(USB, Hotspot, Wifi seçeneklerinden hangisini kullanmak istiyorsanız) ileri diyorsunuz. Telefonu tarıyor ve bulup bağlanıyorsunuz.

vt7z1.jpg

1. Ses artırma tuşu
2. Ses kısma tuşu
3. Power tuşu

Tek dez avantajınız: Power+Ses kısma tuşuna aynı anda basamıyorsunuz ve telefonda bu şekilde ekran görüntüsü alamıyorsunuz. E bi zahmet bunu da telefondan yapın. =)

Ve gelelim en güzel ayrıntıya! Telefonunuza mesaj geldiğinde, whatsapp bildirim aldığınızda, pc masaüstünüzün sağ alt köşesinden (messenger'dan özlediğimiz) küçük bildirim penceresi çıkıyor. "X kişi size mesaj gönderdi" tarzında. Ve cevaplamak için doğrudan pc klavyenizi kullanıyorsunuz. Muhteşem değil mi? =)

Bu telefonu yerden yere vuranlar utanmali artik. Ellerine saglik :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ram'i nasil 800lere cikarabildin :) kiskandim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Klavyen Zeval Görmesin [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Herşeyi ile Açıklamışsın , Bir Daha Telefon Alırsam Senle Aynı Marka Model Olmasına Dikkat Edicem :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ram'i nasil 800lere cikarabildin :) kiskandim.

Telefona yeni format attıydım V10E kurdum ya içi boştu ondan. Hatta 800 değil o 1GB'ı bile görüyor. =))

Klavyen Zeval Görmesin [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Herşeyi ile Açıklamışsın , Bir Daha Telefon Alırsam Senle Aynı Marka Model Olmasına Dikkat Edicem :)

Eyvallah. Uzun süre G2'yi değiştirmem heralde =))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gerçi uygulamaları kurup ayarları yaptıktan sonra bir daha baktım da hala 960'ı görüyorum. Ben de şaşırdım. Üstelik facebook bile kurulu. =) Bir de şarj daha iyi olmuş. Daha uzun dayanıyor. =)
ruqyjare.jpg

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gerçi uygulamaları kurup ayarları yaptıktan sonra bir daha baktım da hala 960'ı görüyorum. Ben de şaşırdım. Üstelik facebook bile kurulu. =) Bir de şarj daha iyi olmuş. Daha uzun dayanıyor. =)
ruqyjare.jpg

Ama yok ben yinede kurmayacagim :P sarjda zaten skinti yok ya. Sukur hala %95'te. 4 saattir kullaniorm telefonu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet şarjı nerdeyse saatte %1 gidiyor. Oyun falan oynamazsan tabi. =)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada bu On-Screen Phone özelliğini kullanırken mouse ile telefona çift tıklayınca kapanıyor. Yani knock on özelliği çalışıyor ama açmak için çalışmıyor. açmak için sağdaki power tuşuna basmak gerek. =))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şuan aramızda başka cihaz kullanan yok. Diğerleri kıskançlıktan giremiyor galiba konuya :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Komik gelcek belki ama adamlar dosya yöneticisinin simgesini bile ince düşünmüş =)) neyi var derseniz, klasör simgesi, klasörlüğün içine konmuş. =)) diğerlerinde klasör havada uçuyor. =p

a5etydup.jpg

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaslar bende bugun itibari ile Lg G2 16Gb siyah modelini 1368 liraya almis bulunmaktayim,ilk defa bu kadar harika bi telefon kullaniyorum,suan onunla yaziyorum ve mest oldugumu soylemeliyim,bilgisayarimda hizli oldugunu soyleyebilirim.Geriye kaldi kilif ve ekran filmi almakk

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bende bugun itibari ile Lg G2 16Gb siyah modelini 1368 liraya almis bulunmaktayim,ilk defa bu kadar harika bi telefon kullaniyorum,suan onunla yaziyorum ve mest oldugumu soylemeliyim,bilgisayarimda hizli oldugunu soyleyebilirim.Geriye kaldi kilif ve ekran filmi almakk

Quickwindow al ekran filmine gerek kalmiyor. Hayirli olsun bu arada :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. =)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Quickwindow al ekran filmine gerek kalmiyor. Hayirli olsun bu arada :)
Sagool da bi 50 liralik var bi 100 liralik var,aslinda bende ondan cok armor gibi bi marka var onu istiyordum aslinda,tam koruma boyle,ne dusunuyosun? :D

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. =)
insallah insallah,cok tesekkurler =)

Arkadaslar hersey iyi hosta,kamera kasiyor,yani bildiginiz kasiyor,samsung e250 kamerasi gibi birsey,birde yarin gun isiginda bakayim,cok sinir bozucu birsey bu,guncelleme gelir heralde degilmi :o

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben silikon kılıf kullanıyorum gayet iyi. =)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG G2'nin en beğendiğim demeyeyim de beğendiğim bir özelliği de LG PC Suite Kablosuz olarak Wi-Fii üzerinden bağlanmak. Üstelik Wi-Fii ile bağlan dedikten sonra telefonunuzla birşey yapmanıza gerek bırakmadan.

w0snt.jpg

Üstelik kırmızıyla işaretlediğim alana tutup sürükleyerek dosya aktarımı çok çok rahat. Çok yaşa LG

w0sq7.png

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 bile Note 3'ten daha iyi. Hadi iyi değilse bile aynı ama kötü değil. 3gb ram'e de, 8 çekirdek işlemciye de aldanmayın..

Sözde 8 çekirdek. 8 çekirdeğin hepsini kullanmıyor zaten. Gerekli yerlerde 1.9 Ghz veya 1.3 Ghz kullanıyor.